Lægemidler til dyr> ​​Canquantel plus / Caniquantel plus (tabletter)

Et af de obligatoriske forebyggende foranstaltninger for kæledyr - de-worming (slippe af med parasitter). På hylderne i veterinærapoteker er der fuld af anthelmintika, øjnene kører bare. I denne artikel vil vi lære mere om et sådant stof som kanikantel til hunde.

Hvad er inkluderet

Praziquantel og fenbendazol anvendes som den vigtigste aktive ingrediens i præparatet. Men hjælpevirkningen natriumlaurylsulfat, polyvidon, magnesia stearat. Men hvorfor spiser hunde en pille uden nogen forandringer? Faktum er at sammensætningen af ​​kanikantela til hunde indeholder en særlig smag, som er identisk med kød.

Tilgængelig i form af en sprøjte med en suspension indeni (volumen 6 ml) og i form af hvide flade tabletter i aluminiumblister.

Hvilke typer parasitter cankantel

Praziquantel og fenbendazol, som er en del af tabletterne, virker på tape og runde parasitter. I helminter er neuromuskulær aktivitet blokeret, metabolisme og energiudveksling sænkes dramatisk, med det resultat at ormen dør.

Effektiv mod cestoder, nematoder, toxoskarid, hookworm, echinococcus, dipharia, såvel som med blandet helminthiasis. forårsaget af runde, koniske intestinale orme.

Hvordan man giver kanikantel til hunde

Det er bedst at give stoffet om morgenen (med en lille mængde foder). Du kan male og blande med mad (grød, for eksempel). I værste fald kan du knuse pillen og blande med kogt vand. Ved 1 pille nok 10 ml vand. Denne dosering er tilstrækkelig til 10 kg dyrevægt.

Hvis hunden er stor, så er mange piller ekstremt vanskelige at spørge. Et lignende stof vil komme til din redning, men med en øget dosis, Canicantel Plus XL til hunde. Der er nok 1 pille til 20 kg kropsvægt af dyret. Giving kanikantel til hunde kan være og katte, kun nu tælle doseringen korrekt (husk om vægten). Der er en lille begrænsning - den alder og fysiologiske tilstand af kvinden (graviditet og amning). Hvis overskæget er under 3 uger, så er dette veterinærlægemiddel kontraindiceret.

Ingen sultne ekstrakter, der giver afføringsmidler er påkrævet. Det vil sige uden yderligere behandlinger og præparater, kan du sikkert give en anthelmintic.

Frekvensproblem

Du kan en gang. Men det er bedre at gentage deworming om 10-14 dage for at sikkert redde kæledyr fra uønskede "indbyggere" i tarmene. Det er nødvendigt at gennemføre denne forebyggende foranstaltning hver tredje måned.

Anmeldelser om Cannavtel for hunde

Anmeldelser om Kanikvantel til hunde er næsten alle positive. I sjældne tilfælde kan du høre det negative, men de fleste af dem er forbundet med forekomsten af ​​bivirkninger på grund af intolerance overfor nogen komponent eller overdosis.

Vic:

Jeg tog en hvalp op på gaden. I udseende i omkring en måned. De fleste stoffer til orme er designet til ældre hunde, men du kan se fra krummen, at han har orme (hans mave var for hævet, hans appetit er svag, nogle gange opkast og forstyrret afføring). Derfor rådede dyrlægen at give canicantel til hunde. Meget glad. Valpen den næste dag var mærkbart bedre. Hans appetit blev fornyet, hans mave blev deflateret, hans afføring blev normal. Efter en dag i babyens afføring bemærkede hun døde tynde parasitter. Jeg vil helt sikkert give denne antigelmintik til et nyt familiemedlem.

Sergey:

Huse bor og katte og hunde. Dyrene er konstant i kontakt med hinanden (de spiser fra samme skål, de sover sammen, de kører endda en tur i skarer). Jeg forstår, at de kan hente parasitter overalt. Derfor husker jeg om forebyggelse. Hver tredje måned giver jeg antihelminthiske lægemidler til alle dyr. Tidligere tog katte og hunde forskellige piller og suspensioner. Men da rådede dyrlægen at være opmærksom på Canquantel, som er egnet til hunde og katte (det vigtigste er at beregne doseringen korrekt).

Ivan:

Jeg har en jagthund. For at jage med hende skal du naturligvis vaccinere hende (og ikke kun rabies). Og inden nogen vaccination anbefales dyrlæger at køre orme. Forsøgt mange forskellige piller. Men nogle var ineffektive (måske blev en falsk fanget), andre forårsagede en allergisk reaktion, og Bonia ridsede tungt. En bekendtskab rådede Canquantel fordi han giver sin hund. Han besluttede at bede dyrlægen om ikke at risikere Bonis sundhed. Efter godkendelse af specialisten købte værktøjet. Jeg tog i piller. Blandet i grød spiste hunden uden problemer. Han var bange for allergier, men der var ingen bivirkning. Nu kun Kanikvantel, til hunde en af ​​de bedste antiparasitiske lægemidler.

Pris kanikantela til hunde

Pris Cannavtel for hunde afhænger af frigivelsesformen. For eksempel kan en seks-liters sprøjte koste 350-400 rubler. Emballage er på 6 tabletter stort set i samme priskategori (det kan variere afhængigt af byen og apoteket). Hvis du køber en stor pakke, hvor der er 24 tabletter, skal du gaffel ud omkring 1600-1700 rubler. Det er en fordel at tage en sådan pakke, hvis der er mange dyr derhjemme eller et stort kæledyr (for eksempel vil en 60 kg hund vare i et år: 6 tabletter hver 3. måned).

Cannavtel for hunde: instruktioner, ansøgning, anmeldelser

  • Cannavtel Plus;
  • Canquantel Plus XL;
  • Cannavtel plus gel.
  • Tabletterne er lyserøde og aflange i form. Der er en rund form af en lysegul farve.
  • Pakket i blister med 3, 6, 12 eller 24 stk. En pakning indeholder 48, 60 eller 90 tabletter. Pakning i krukker på 120 tabletter er også muligt.
  • Gelen doseres til 6 ml og fås i dispensere, 3 stk. Hver. i pakken.
  • Fremstillingsland: Tyskland.

Princippet om drift

De aktive aktive ingredienser i Canquantel er:

  • praziquantel - 50 mg, i form af XL - 100 mg, i gelen - 60 mg;
  • Fenbendazol - 500 mg, i form af XL - 1000 mg, i gelen - 600 mg.

Yderligere stoffer: opløselig povidon, jernoxid (rødt farvestof), smagsstoffer (kød eller fisk), croscarmellose-Na, laurylsulfat, magnesiumstearat.

Cannavtel plus skadelig virkning på det nervøse og muskulære system af parasitter i alle udviklingsstadier. Praziquantel depolariserer helt muskelceller, hvilket fører til forlamning af ormene. Fenbendazol blokerer syntesen af ​​ATP, forstyrrer energimetabolisme, hvilket også fører til død af nematoder og deres efterfølgende fjernelse fra dyrets krop.

Anvendelsesmåde

Cannavtel Plus er ordineret til forebyggelse og behandling af orme hos hunde og katte. Det er obligatorisk at afmaskning 10 dage før den planlagte vaccination samt 10-14 dage før parringen. Til profylaktiske formål tørres dyret med et præparat i forår og efterår, eller en gang hver tredje måned.

Det anbefales at tage Canquantel plus før morgenmaden. Takket være smagsstofsmagene bruger dyrene selve stoffet. I nogle tilfælde bliver det nødvendigt at ælte tavlen i pulver og blandes med en lille mængde foder. Hvis du helt nægter at spise, skal tabletten opløses i 20-40 ml vand og hældes ved hjælp af en sprøjte uden en nål tættere på bunden af ​​tungen. Gelen injiceres direkte under tungen eller blandes med mad.

En tablet Caniquantel Plus er designet til 10 kg kropsvægt, Form XL - til 20 kg, en sprøjte gel - til 12 kg dyrevægt.

Anvendelsen af ​​lægemidlet kræver ikke afholdenhed fra mad og den yderligere introduktion af afføringsmidler. For at konsolidere effekten og i alvorlige tilfælde anbefales det at genbruge Canquantel plus 10-14 dage efter den første dosis.

Kontraindikationer og bivirkninger

Cannikantel plus tilhører farlige stoffer i klasse 4 (GOST 12.1.007-76) og påvirker ikke dyrets krop negativt.

Kontraindikationer til brugen af ​​lægemidlet er:

  • hvalp alder op til tre uger;
  • graviditet, især i første halvdel (med akut behov kun muligt efter høring af en læge);
  • laktationsperiode
  • idiosyncrasi af en af ​​bestanddelene eller hele lægemidlet.

Den kombinerede anvendelse af lægemidler indeholdende piperazin reducerer effektiviteten af ​​Canicvaltel.

Lægemidlet forårsager ikke komplikationer. I sjældne tilfælde og med en betydelig overdosis kan følgende forekomme:

Disse symptomer kræver ikke brug af stoffer og forsvinder alene inden for 24 timer.

kanikvantel

Hunden (30-40 kg) gav kanikantel 2 tabletter om morgenen den 03/03/2012 (1 tabl x 20 kg), en dag senere blev hunden opkastet med ubehandlet mad, stærk opkastning og diarré var svagere i 24 timer; kød. Efter 12 timer burpede hunden lidt. Hvad med det? Og hvad skal man gøre? Tak.

kanikantel går generelt 1 tablet per 10 kg og ikke 20. En hund, der vejer 30-40 kg, er slet ikke en samtale - to hunde er helt forskellige i størrelse. så det er ikke klart, hvad du gav hunden. hvis det stadig er anthelmintic, så er dets tilstand og tabletter mere sandsynligt et tilfælde, da de begynder at virke i tarmene og til maven og opkastningen er irrelevante. nødt til at kigge efter en anden grund til hendes opkastning, bøjning.

"Kanikvantel Plus XL" på 20 kg kropsvægt.

re: re: re: kanikantel 03.20.12 14:06

http://www.gama-market.ru/prep/kanikvantelxl.php?id_prep=1005
http://www.zooservice.ru/product_info.php?products_id=3511
Jeg ved ikke om kanikantellen, hvad jeg skal sige. sammensætningen af ​​en dosis er forskellig. Det første link er tysk. Jeg ved ikke om den anden. Jeg stødte ikke på en sådan kanikanthel. i princippet, hvis ormens piller er "tilbage", så kan pillerne selv forgiftes. hvis stærk zhlisvannost - så forfald produkter af orme. i voksne hunde har jeg ikke mødt med dette, men i hvert fald vil adsorbenterne ikke skade. enterosgel, for eksempel.

re: re: re: re: kanikantel 03/20/12 2:20 pm

og alle regnede ud. Det andet link er en fejl på webstedet som en del af stoffet. Okay du gav.

re: re: re: re: re: kanikantel 03.20.12 16:18

Tak. Lægemidlet er tysk - indfødt. Hvis det går videre imod glidningens baggrund. Derefter efter 2 uger kan jeg gentage. Åh, jeg glemte at give enterosan.

re: re: re: re: re: re: canikanthel 03/20/12 20:49

Ja, efter 10-14 dage, gentag. Jeg ville give et andet stof bare i tilfælde (dosalid eller milbemaks). der er også en individuel intolerance over for lægemidlet.

re: re: re: re: re: re: re: kanikantel 03/21/12 15:53

Tak. Jeg tror jeg gør det samme. Instruktionerne er skrevet i sagen. Gentag om 2-3 uger. Hvad er det sådan? Efter 2, og derefter i 3 uger? Eller mellem 2 og 3 uger?

re: re: re: re: re: re: re: re: kanikantel 21-03-12 16:06

Gentag en gang efter 2 - 3 uger, ikke efter to, og derefter efter tre mere))) Jeg gentager efter 10 dage. men du kan se, hvordan hunden vil føle sig selv, hvis ikke meget, så lad han ikke igen, før han genopretter sig. passere urinen på samme måde som lægen rådede. Det ville naturligvis være godt for et programprogram. Alligevel vedvarer symptomerne - og opkastning og diarré og udledning. Jeg ville ikke afskrive alt på orme.

re: re: re: re: re: re: re: re: re: kanikantel 03/21/12 10:47 PM

Tak. Om morgenen går vi til klinikken. Spock, nætter.

Hej Løs afføring inden for en dag efter ormekur tilladt, opkastning - et tegn på forgiftning, kan være forbundet med helminthicide lægemidler, og kan være en tilfældighed. I alle tilfælde vist symptomatisk terapi under anvendelse spasmolytika (Nospanum, papaverin), antiemetika (reglan, Seren) gastroprotektiva (Zantac) kan antibiotikum, i fravær af emesis - chelatorer, med store volumener af opkastning og diarré - subkutan eller intravenøs infusion.

Kun registrerede brugere kan svare på meddelelser. Tilmeld dig og log ind på webstedet ved at indtaste dit brugernavn og adgangskode i vinduet til højre, og du kan svare på beskeder.

Før du stiller et spørgsmål på forumet, skal du læse emnet: "Sådan stiller du et spørgsmål vet.rachu", samt en liste over svar på ofte stillede spørgsmål, vil det hjælpe dig med at spare tid og få svar på dit spørgsmål hurtigere.
Vær særlig opmærksom på dokumentet: Symptomer på dyresygdomme. Måske i din situation kan du ikke forvente et svar på forummet, men du skal snarest ringe til en læge eller tage dyret til en dyrlæge klinik!

Instruktioner til brug og anmeldelser Canikvantel plus til hunde

Lægemidlet Caniquantel Plus for hunde forstyrrer energimetabolisme i nematoder, lammer det neuro-muskulære system af cestoder og dræber dermed parasitter og får dem til at udskilles fra mave-tarmkanalen.

Det er beregnet til hvalpe, og stoffet kan gives til babyer fra en alder af tre uger.

Instruktioner til brug kanikvantela til hunde

Fenbendazol og Praziquantel er en del af Canquantel, og dosen af ​​perparat indebærer en tablet pr. 10 kg legemsvægt af hunden. For forebyggende deworming bør Canquantel behandling gentages hver tredje måned.

Men hvis infektionen af ​​dyret med helminths er svær, skal doseringen gentages to uger efter den første degelmentering. Tablettene injiceres i et stykke pølse, kød, med grød eller hakket kød, eller simpelthen sætter på tungenes rod. Proceduren udføres bedst før morgenen fodring, mens afføringsmidler er bedre at anvende.

Hvis hunden nægter at spise, kan Caniquantel Plus injiceres med en sprøjte eller kateter i form af en vandig suspension. Lægemidlet har kun kontraindikationer til gravide dyr. Derudover er dets interaktion med andre lægemidler ukendt.

Med ekstremt høje doser af lægemidlet (mere end tre gange) kan diarré, opkastning og angst forekomme. Men disse reaktioner forsvinder hurtigt uden særlig behandling.

Emballage med 12 tabletter af lægemidlet koster omkring 560 rubler.

Foto: Cannavtel plus til hunde - brugsanvisninger, anmeldelser

Anmeldelser om stoffet Kanikvantel plus til hunde

Tidligere brugte vi et andet godt lægemiddel til at de-petment vores hunde. Men i det seneste har der været en masse snak mellem hundelskere, at de begyndte at forfalske det, og kvaliteten af ​​stoffet er stærkt faldet. Så besluttede vi at skifte til kanikantel. Og jeg har aldrig fortrydet det, fordi stoffet giver meget gode resultater i forebyggelsen.

Og vi har ikke bemærket nogen bivirkninger hos nogen af ​​vores hunde i flere års brug. Det er også praktisk for mig, at emballagen på 12 tabletter ikke er dyr, men god når flere hunde.

Jeg blev ramt af en cannantal sag. Siden da tager vi kun dette værktøj. Vi tænkte ikke specielt på hvilke piller der skal degelmentere og ofte ændrede dem. En gang i klubben blev jeg tilrådeligt at købe en canvant til vores nye hvalp. Vi tog pakken, gav en pille, og de andre gemte den.

Men en nysgerrig to måneder baby fandt pakken og spiste alt. Jeg var meget bange, men han blev lige opkastet, og Schen fortsatte at have det sjovt, da der ikke skete noget. Nu er det ikke skræmmende at give sådan en harmløs, men effektiv medicin.

Cannavtel Plus til hunde: brugsanvisning, pris, anmeldelser

Lægemidlet Caniquantel Plus for hunde forstyrrer energimetabolisme i nematoder, lammer det neuro-muskulære system af cestoder og dræber dermed parasitter og får dem til at udskilles fra mave-tarmkanalen.

Det er beregnet til hvalpe, og stoffet kan gives til babyer fra en alder af tre uger.

Instruktioner til brug kanikvantela til hunde

Fenbendazol og Praziquantel er en del af Canquantel, og dosen af ​​perparat indebærer en tablet pr. 10 kg legemsvægt af hunden. For forebyggende deworming bør Canquantel behandling gentages hver tredje måned.

Men hvis infektionen af ​​dyret med helminths er svær, skal doseringen gentages to uger efter den første degelmentering. Tablettene injiceres i et stykke pølse, kød, med grød eller hakket kød, eller simpelthen sætter på tungenes rod. Proceduren udføres bedst før morgenen fodring, mens afføringsmidler er bedre at anvende.

Hvis hunden nægter at spise, kan Caniquantel Plus injiceres med en sprøjte eller kateter i form af en vandig suspension. Lægemidlet har kun kontraindikationer til gravide dyr. Derudover er dets interaktion med andre lægemidler ukendt.

Med ekstremt høje doser af lægemidlet (mere end tre gange) kan diarré, opkastning og angst forekomme. Men disse reaktioner forsvinder hurtigt uden særlig behandling.

Emballage med 12 tabletter af lægemidlet koster omkring 560 rubler.

Anmeldelser om stoffet Kanikvantel plus til hunde

Tidligere brugte vi et andet godt lægemiddel til at de-petment vores hunde. Men i det seneste har der været en masse snak mellem hundelskere, at de begyndte at forfalske det, og kvaliteten af ​​stoffet er stærkt faldet. Så besluttede vi at skifte til kanikantel. Og jeg har aldrig fortrydet det, fordi stoffet giver meget gode resultater i forebyggelsen.

Og vi har ikke bemærket nogen bivirkninger hos nogen af ​​vores hunde i flere års brug. Det er også praktisk for mig, at emballagen på 12 tabletter ikke er dyr, men god når flere hunde.

Jeg blev ramt af en cannantal sag. Siden da tager vi kun dette værktøj. Vi tænkte ikke specielt på hvilke piller der skal degelmentere og ofte ændrede dem. En gang i klubben blev jeg tilrådeligt at købe en canvant til vores nye hvalp. Vi tog pakken, gav en pille, og de andre gemte den.

Men en nysgerrig to måneder baby fandt pakken og spiste alt. Jeg var meget bange, men han blev lige opkastet, og Schen fortsatte at have det sjovt, da der ikke skete noget. Nu er det ikke skræmmende at give sådan en harmløs, men effektiv medicin.

Parasit Thunderstorm - narkotika funktioner til Canicantel hunde

Hvis din hund har orme, skal du ikke skynde dig for at få panik. Moderne og billigt lægemiddel Canniktel Plus er et kraftigt effektivt våben i kampen mod parasitter. Om ham kan du læse mange positive anmeldelser, som er ret berettigede.

Når lægemidlet anvendes

Kanikvantel anvendelse i tilfælde af infektion med orm i mave-tarmkanalen, lungerne og andre indre organer.

På grund af stoffets komponenter er det muligt at overvinde runde og fladorm, nemlig:

Dette værktøj kan også gives til katte og andre pattedyr med en dosisberegning. Cannavtel Plus anbefales ikke kun som en helbredende, men også som en profylaktisk. Til behandling af helminthiske angreb pille narkotika givet oralt en gang dit kæledyr med fødevarer enten direkte, ved at sætte på roden af ​​tungen.

Det anbefales også at udføre profylakse hver tredje måned til kæledyr såvel som to uger før parring eller vaccination. Hvis dyret nægter at spise, kan du indtaste Canquantel med en sprøjte i form af en vandig opløsning. Det er bedst at give medicinen om morgenen på tom mave. Ved modtagelse Kanikvantela for et par timer til at fodre PET anbefales ikke til bedre absorption og kvalitativ indflydelse på parasit komponenter.

struktur

Dette lægemiddel har to vigtigste aktive ingredienser: praziquantel og fenbendazol. En tablet indeholder 50 mg af den første og 500 mg af den anden. Sammensætningen omfatter også hjælpefyldstoffer.

Fordelene og ulemperne ved lægemidlet

Baseret på tilbagemeldinger fra hundeopdrættere har denne medicin mange fordele end ulemper.

Blandt de vigtigste fordele er:

  1. Overkommelig pris.
  2. Høj effektivitet.
  3. Sparende virkning på krop og sikkerhed.
  4. Muligheden for optagelse fra en tidlig alder.

Som ulemper indbefatter:

  1. Kontraindikationer for gravide og nyfødte hunde.
  2. Form af tabletter og gel (det er ikke altid let at give et kæledyr).
  3. Bivirkninger af overdosering.

Instruktioner til brug

Kanikvantel Plus-lægemiddel fås i form af flade tabletter af rund form. Papirinstruktioner inkluderet i pakningen med tabletter eller gel.

Ved modtagelse af den aktive lægemiddel komponent begynder at aktivt at ødelægge forsidearkåbningerne indvoldsorme og handle på deres muskuløse, nervøs apparat, forårsage fiasko energiprocesser. Som følge heraf dør parasitterne og udskilles naturligt fra kroppen. Du kan lære mere om dette fra kundeanmeldelser af stoffet.

Værktøjet er effektivt til dyr i en alder af tre uger, og det er ikke tilladt at give gravide kvinder. Eksponering for andre lægemidler er ikke undersøgt. Hvis du følger anbefalingerne i doseringen, opstår der ingen bivirkninger. Ved overskridelse af dosis på mere end tre gange kan opkastning, letargi, svimmelhed forekomme. Overdoseringshændelser er beskrevet i hundrevisorer.

Beklager, der er i øjeblikket ingen afstemninger tilgængelige.

Beregningen af ​​doseringen til hunde er som følger: En tablet anvendes til 10 kg vægt. Hvis kæledyret vejer fra to til fem kilo, skal det derfor gives en halv tablet, fra 15 til 25 kg - to tabletter, fra 40 til 50 kg - fem tabletter og så videre. Hvis hunden er påvirket af ascaris, bør brugen af ​​lægemidlet Canquantel Plus gentages om yderligere to uger. Hvis du er overfølsom overfor komponenterne, skal medicinen stoppes.

Omkostninger til

En tablet af lægemidlet Canivantel koster ca. 70 rubler, 12 tabletter - 600 rubler, 24 tabletter - 1200 rubler, gel - 1000 rubler.

Video "Hvordan man identificerer og overvinder orme"

I denne video taler en dyrlæge om, hvordan man styrer orme hos hunde.

Antihelmintisk VETPROM Caniquantel plus - Fra orme til hunde og katte.

værdighed

mangler

detaljer

Jeg tror, ​​at alle dyreejere ved, at de fra tid til anden skal køre orme. Engang brugte vi "Drontal" -produktet, som stadig er populært. Derefter advarede vores dyrlæge os om den hyppige forgiftning af dyr, der fik dette lægemiddel, og vi skiftede til Pratel.

Efter flere års brug var "Pratel" en situation, der igen tvang os til at ændre stoffet. Hunden begyndte at have mild og regelmæssig diarré af ukendte årsager. Passerede analysen af ​​afføring for cytologi og fundet Giardia (dette er en af ​​sorterne af de enkleste parasitter). Dyrlægen foreskrev en kompleks behandling, der omfattede antibiotika og stoffet "Cannikantel Plus." Siden da har vi brugt dette værktøj, og der er ikke flere problemer.

Jeg køber "Cannavtel Plus" i et veterinær apotek eller bestil det via en online butik. I en sjov pakke med 12 tabletter. Du kan købe piller ved stykket.

Pas på, der er 2 doseringsmuligheder til rådighed: 1 tablet pr. 10 kg legemsvægt eller 1 tablet pr. 20 kg. På bagsiden af ​​pakken er der skrevet dosering.

Doseringen kan ses på blisteren med tabletter (500 mg fenbendazol er beregnet til 10 kg dyrevægt).

Pakken indeholder en god instruktion med en beskrivelse af sammensætningen og handlingsspektret. Jeg er overbevist om, at det aktive stof fenbendazol ødelægger forskellige typer af orme, Giardia, herunder larver og æg af orme.

Også vedhæftet er et bord hvor doseringen er angivet afhængigt af dyrets vægt. På trods af at stoffet er beregnet til hunde og katte, er katte dog mere følsomme over for fenbendazol, så doseringen skal være lidt lavere for dem.

Tabletter af standardstørrelse med praktisk afsnit til division. Fabrikanten forsøgte at formidle kødens duft i piller, men det lugter faktisk ikke som kød der, så forvent ikke at dyret vil spise det alene)

Mine dyr er vant til, at jeg lægger en pille langt ned i halsen, det er ikke længere muligt at spytte det ud, det er kun at sluge. Så kan jeg give noget vand. Sørg for at kontrollere, at tabletten blev nøjagtigt spist. Hvis dette ikke virker for dig, så kan du give det med et stykke kød eller opløses i vand og hæld det fra en sprøjte.

Jeg giver stoffet i tom mave ca. 2 timer før et måltid, selvom du efter instruktionerne også kan give et måltid. Men enhver læge vil fortælle dig, at det vil være mere effektivt at spise.

Til forebyggelse af orme "Canquantel Plus" bruges 1 gang pr. Kvartal. Jeg giver endnu mindre ofte, hver 4.-5. Måned, fordi jeg har husdyr, ikke løbe rundt i gaderne alene og ikke hente nastiness. Normalt gives en vaccination mod rabies og andre vira en gang om året, i hvilket tilfælde det er tilrådeligt at slippe af med orme 2 uger før vaccination.

Hvalpe op til 1 måned af dette stof anbefales ikke, for dem er der mere velegnede midler. Men efter 1,5-2 måneder kan du trygt anvende. Hvalpe op til 1 år anbefales desuden at køre orme hver 3. måned, da de i løbet af denne periode trækker alt i deres mund, og det gør ikke ondt for at redde dem fra parasitterne indeni.

Det er vigtigt at huske at du kun kan køre orme kun i fysisk sunde dyr. Hvis der er mistanke om en sygdom eller et dyr svækkes, eller hvis du allerede bliver behandlet for noget med andre lægemidler, så er en dyrlæges høring nødvendig.

Hvis du planlægger at udføre behandling fra flåter med dråber, er det tilrådeligt ikke at gøre det samme dag med at give tabletter fra orme. En pause på mindst 7 dage er nødvendig for ikke at forgifte dyrets krop.

Flere gange i fora så jeg meddelelser fra folk, som dyrlægen tildelte 1 tablet "Cannavtel Plus" til deres hund / kat i 5 dage, det skræmte dem, fordi det blev skrevet forskelligt i instruktionerne, og derfor besluttede de at give 1 tablet og glemme. Jeg forstår ikke disse mennesker. Hvis lægen har udpeget, er det nødvendigt. Hvis du ikke stoler på lægen, skal du gå til en anden, men tænk ikke selv hvordan du skal behandle, hvis du ikke ved det. For eksempel blev min hund (på 40 kg vægt) ordineret 1,5 tabletter dagligt i 4 dage. Og jeg var ikke foruroliget over, at alt efter vejledningen ikke er det. Efter den krævede tid forkølet vi testene, og resultatet var normalt, og det her er det vigtigste.

Sammenfattende kan jeg sige, at "The Canquantel Plus" ikke slap os ned, så jeg kan ikke se nogen minuser i det, og følgende er positive egenskaber:
+ kæmper forskellige typer af orme
+ dræber de enkleste parasitter, som Giardia;
+ påvirker ikke kun voksne, men også larver;
+ egnet til hunde og katte;
+ Hvalpe / killinger kan gives fra 1 måned.

Hvad mere at tilføje? Hvis du har afvævning dyret, skal du sørge for renlighed af sine legetøj og placere, vaske alt og vaske. Glem også dig selv, jeg skrev bare i dag om tabletterne fra ormene "Worm" til mennesker. Og husk at dyrets sundhed er i ejerens hænder, vær ikke uansvarlig.

Zoo produkter
til kæledyr -
beskrivelser, anmeldelser, kampagner, rabatter, priser.

  • tør mad og dåsefoder til hunde og katte
  • akvarier og akvariumsæt
  • bur til hamstere og marsvin
  • bur og kabinetter til fugle og papegøjer
  • huse, bløde sæder, skraber, liggestole
  • andre kæledyr forsyninger til dine kæledyr
  • ZOOFORUM - Hovedside
  • Skift skriftstørrelse
  • Udskriftsversion
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Log ind

Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

Alexandra »25 nov 2013, 12:20

Re: Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

konovarenko »15. juni 2016, 6:26 pm

Re: Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

Keria »18. juni 2016, 15:12

Re: Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

JETTA »18. juni 2016, 3:18 pm

Re: Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

Marcelle »18. juni 2016, 15:19

Re: Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

Casype "20. juli 2016, 10:50

Re: Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

Jorden »okt 07 2016, 10:30

Re: Cannavtel plus Euracon Pharma peparath fra orme

Sacure "19. okt. 2016, 2:16 pm

Cannavtel: tabletter fra orme til hunde

Vores trofaste firbenede venner er inficeret med farlige ydre og indre parasitter (orme), som er udbredt i miljøet. Worm invasions er meget ofte diagnosticeret i traditionel dyrlæge praksis hos hunde, katte, uanset alder og race. For at beskytte hunden mod farlige endoparasitter er det meget vigtigt at udføre forebyggende afblødningsprocedurer flere gange om året ved hjælp af specielle veterinære præparater-anthelmintika. Ifølge mange dyrlæger viser brugen af ​​Caniquantel et glimrende resultat i behandlingen af ​​helminthinfektioner.

Hvad er farlige orme?

Orme i hunde i løbet af deres liv, lokaliseret i forskellige organer og systemer, krænker integriteten af ​​væv, reducerer immunitet, fremkalder allergiudviklingen, bidrager til forværring af kroniske infektioner og sygdomme.

Helminths forstyrrer fordøjelsesprocesserne, påvirker arbejdet i perifere, nervøse, immunsystemer, bidrager til udviklingen af ​​stærk forgiftning. Farlige endoparasitter feed på blod, lymf, elementer af cellulære strukturer af indre organer.

En stærk orminfektion kan medføre en blokering af tarmene, hvilket uundgåeligt vil føre til, at et kæledyr dør. Orme er en særlig fare for små hvalpe med et svagt immunsystem, svækkede, udarmede, ældre dyr.

Narkotika beskrivelse

Kanikvantel - anthelmintisk middel af et bredt, komplekst handlingsspektrum. Anvendes til forebyggelse og behandling af helminthiasis hos hunde og andre varmblodede dyr. Antihelmintic drug er produceret af det tyske farmakologiske selskab "Euracon Pharma GmbH", som er en velkendt europæisk udvikler, producent af effektive veterinærlægemidler. Handelsnavnet på lægemidlet er "Caniquantel Plus".

Det er vigtigt! Cannavtel bruges til behandling og forebyggelse af helminth infektioner hos voksne hunde, små hvalpe, fra 3 uger gamle.

Cannavtel er tilgængelig i form af flade tabletter af hvid, hvid-pink farve af en rund eller cylindrisk form til oral administration, pakket i aluminiumblister eller i form af en gel i 6 ml sprøjter. I en pakke kan der være 60, 90, 100 og 120 tabletter. Regelmæssig emballage, som kan købes hos enhver veterinærlægning eller veterinærklinik, indeholder 6-12-24 tabletter.

De vigtigste aktive komponenter i det anthelmintiske middel er praziquantel (50 mg) og fenbendazol (500 mg). Sammensætningen af ​​veterinærpræparatet omfatter også hjælpestoffer: natriumlaurylsulfat (10 mg), polyvidon (20 mg), aromatisk additiv imiterer smagen af ​​kød (12 mg), magnesiumstearat - op til 0,6 g, madfarvning, stivelse.

Canikvantela tabletter har en kødagtig smag og aroma, der er behageligt for hunde, hvilket gør behandling eller profylaktisk deformation væsentligt lettere.

Anthelmintic agent er giftfri, sikker for hunde af enhver alder og race. Tilhører kategorien af ​​lavrisikotilskud. Store dyrlæge forberedelse skal være ved en temperatur på 0-22 grader på et køligt, mørkt, tørt sted.

Farmakologisk aktivitet

Cannavtel for hunde bruges til forebyggelse og behandling af:

  • cestodosis;
  • nematosis;
  • toksoskaridoza;
  • hageorm;
  • ekinokokkose;
  • blandede helminths. forårsaget af runde, koniske intestinale orme
  • difilyarioza.

Det anthelmintiske middel er effektivt mod de fleste typer orme, der parasiterer hunde. Dræber endoparasitter i alle faser af deres udvikling, fremskynder processen med naturlig udskillelse af orme fra kroppen.

Den farmakologiske virkning af Canquantel består i depolarisering af neuromuskulær ganglioblokator, svækket transport af glucose og andre næringsstoffer, forværring af helminthes mikroturbulære funktion, hvilket fører til nedsat muskelinnervation. Lammelse af hele det neuromuskulære system af tarmorm fører til den umiddelbare død af farlige endoparasitter.

Fenbendazol, praziquantel krænker energimetabolisme, stofskifte i kroppen af ​​parasitære orme (adenosintrifosfatsyntese), muskelinnervation, hvilket fører til parasitternes død. Dette stof bidrager til hurtig eliminering af orme fra dyrenes krop.

Aktivstoffer absorberes hurtigt i tarmene, men de akkumuleres ikke i kroppen. Den maksimale koncentration finder sted den anden dag i det antihelmintiske indtagsområde. Afledt anthelmintic med afføring, urin, fækal masse.

Instruktioner for brug og dosering

Inden du giver et anthelmintisk middel til dit kæledyr, skal du sørge for at læse omhyggeligt lægen om stoffet og sørg for at konsultere din dyrlæge. For at undgå bivirkninger er det meget vigtigt at nøje overholde den dosering, der er angivet i instruktionerne til præparatet.

Dosering Canifantel: en tablet pr. 10 kg legemsvægt af hunden. For repræsentanter for miniature, dekorative klipper, der vejer op til 10 kg, er et halvt bord nok. Til profylaktiske formål eller ved behandling af helminthic invasioner, gives pillen bedst på en tom mave, før hovedmåltidet. Da pillerne har en behagelig kødagtig aroma og smag, spiser selv hurtige hunde medicin uden problemer.

Inden du tager pillen, er det også muligt at knuse pulveret i et pulver og give det til en hund med en favorit delikatesse - hakket kød, et stykke hårdt ost og en pølse. Du kan fortynde pulveret i vand eller mælk og hæld medicinblandingen med en sprøjte uden en nål på kindet på dit elskede kæledyr.

Til terapeutisk profylaktisk dewormering af små hvalpe foretrækkes det at anvende Caniquantel ved beregning af 1 ml suspension pr. 1 kg vægt.

Det er vigtigt! Cannavtel er ikke ordineret til gravide hunde i den indledende periode, samt lakterende, ammende kvinder. Det er bedst at slippe af med orme en måned før den planlagte parring eller tre uger før vaccination / revaccination.

Når du udfører deworming, skal du sørge for, at præparatet ikke kommer i åbne sår på hundens krop, slimhinder, øjne. Det anbefales ikke at anvende Kanikvantel med lægemidler indeholdende piperazin på grund af den mulige reduktion af lægemidlets effektivitet.

I tilfælde af en stærk ormestimulering gives det anthelmintiske middel til hundene to gange, 12-16 dage efter den første dosis. Inden der udføres forebyggende afvævning, anbefaler veterinæreksperter stærkt, at behandling af fra fra ektoparasitter (lopper, flåter, vipper) om to til tre dage udføres. Glem ikke at blodsugende insekter, parasitære på hundekrop, katte er bærere af larver, ormeæg.

Til profylaktiske formål gives en antihelminthic til voksne hunde hver tredje til fire måneder. Før du tager Kanikvantel, er der ikke behov for at holde dyr på en sultedie, give afføringsmiddel.

Bivirkninger og kontraindikationer

Kanikantel lavt toksisk stof, har ingen komulyativnogo effekt, hepatotoksisk virkning, forårsager ikke allergier. Bivirkninger noteres derfor ekstremt sjældent og kun i tilfælde af overskridelse af den anbefalede dosis eller i tilfælde af overfølsomhed over for de aktive komponenter i det anthelmintiske middel.

Efter afvækst overvåge omhyggeligt din kæledyrs tilstand i to eller tre dage. Blandt de mulige bivirkninger er:

  • afvisning af foder
  • hududslæt;
  • forstyrrelse af fordøjelsesprocesser, skum opkastning, diarré;
  • overdreven salivation
  • nedsat fysisk aktivitet
  • lille stigning i total kropstemperatur.

Hvis ovennævnte symptomer ikke går væk på den anden eller tredje dag, skal du straks kontakte dyrlægen. Hunden vil blive ordineret en anden effektiv anthelmintic (Melbimaks, Drontal), og afgiftningsterapi er blevet udført.

Lignende Artikler Om Parasitter

Hvordan man fjerner parasitter fra kroppens piller?
Hvad er et bredt bånd, dets struktur og udviklingscyklus
Sådan tager du Pirantel tabletter fra orme: brugsanvisning