Behandling af kronisk blærebetændelse

Samlet antal beskeder: 541

09/03/2011, Lily
Faktisk er det utroligt, men øvelsen på musklerne "der" reddede mig for evigt fra dette problem. Hvorfor for evigt ¬ ¬ vil jeg fortælle. Jeg led af blærebetændelse hver anden og en halv måned i en halvanden måned i et halvt år. Pillerne hjalp langsomt, men så begyndte alting igen, smerten var så stærk, at det var svært for mig at sidde og stå normalt. Læger rådede forskellige piller, men den mindste brise i sommervarmen (temperaturforskellen) forårsagede disse forfærdelige fornemmelser - så meget som jeg følte det. Jeg læste anbefalingerne på fora, men pigerne klagede over, at efter en behandling, selv de mest kardinale i klinikkerne, begyndte alt efter en ny tid at starte. Der er ingen panacea! Alt dette vil være slutningen af ​​mit liv! Der var endda en tanke om at forberede sig mentalt på, at når dette er overstået, skal man være klar til en ny fase. Men da det startede forstod jeg, at det var umuligt at forberede mig på sådan smerte. Min søster, der har lært om mit problem, rådede mig til gymnastik "der", det kan gøres selv når det kommunikerer med mennesker, det er umærkeligt, men effekten er fantastisk. Først stolede jeg ikke rigtig på det her, men da der ikke var noget sted at gå, gjorde jeg det i toppen af ​​min sygdom. Dette er et meget ubehageligt øjeblik, jeg understreger, at hvis du starter sygdommen og gør gymnastik i toppen, er det meget ubehageligt og irriterende, og du vil stoppe det, ikke for at gøre det, men du bør ikke gøre det, det er bare, at du begynder at føle varme. blodgennemstrømning og standsning et øjeblik du føler anden smerte, dvs. du har det bedre. Du bør ikke stoppe, du skal fortsætte, indtil det bliver lettere overhovedet, og så, som i sport, med flere tilgange. Men det mest overraskende er ikke meningen. Så snart du rører kulden, eller hvis en brise blæser og du føler de velkendte forudsætninger for sygdommen, gør gymnastik med det samme, tror det ikke er så ubehageligt som i toppen af ​​sygdommen, er det bedre ikke at bringe det, så denne handling kan med rette kaldes gymnastik som før sygdomsbegyndelsen føltes. To år er gået, og jeg har aldrig lider af dette problem og advarer det i begyndelsen af ​​udviklingen, hvis jeg har været i en ven på noget koldt (men ikke så meget - oplevelse tillader ikke at risikere))) Jeg er tilfreds med mig selv og med mit liv og med rædsel Jeg kan huske, hvad jeg oplevede, mine følelser var så stærke og periodiske, at jeg ikke havde tid til at slappe af fra denne smerte, jeg kan stadig huske det!

11.11.2011, Nick
22 år. Fortæl mig hvad slags gymnastik. Tak!

10/23/2011, Mechta23
Lily, vær venlig at dele gymnastiksalen "der." MEGET nødvendigt. Tak på forhånd

09/22/2011, Alexandra
og hvad er øvelsen på musklerne "der"?

13.09.2011, li
Hej alle sammen! Dette emne er blevet diskuteret siden 2003 på et andet forum med emnet: TsISTIT har lige fået det. på gymnasiet. Hvis du vil lære mere af dem, der kender til dette problem, er der mange mennesker der.

08/21/2011, Svetochka
Jeg har glemt at sige, at min diagnose er cervikal cystitis, behandlingen vil vare lang, så det er nødvendigt at have tålmodighed. Selv om det allerede er praktisk taget godt for mig, er jeg stadig fast besluttet på at blive behandlet i 6 måneder. Jeg ønsker ikke længere at vende tilbage til disse forfærdelige fornemmelser. En kvinde urolog, som jeg har kigget efter og fundet i lang tid, anbefaler mig nu efter så mange antibiotika at lægge pres på naturlægemidler, at udføre alle de aktiviteter, jeg tidligere beskrev, og at være mere opmærksomme på helbredet.
I Minsk arbejder urologen Antonova i Tillidscenteret. Måske nogen disse oplysninger vil hjælpe.

08/21/2011, Svetochka
Hej Jeg kunne virkelig godt lide dette forum, især det var vigtigt for mig at læse dine meddelelser og anbefalinger, kolleger, da jeg begyndte at fortvivle helt. Nu vil jeg også gerne dele min erfaring med dig.
Jeg er 30 år gammel. Jeg fik blærebetændelse den 15. juni. Det hele begyndte med det faktum, at jeg sad i et udkast: maven begyndte at gøre ondt, og antallet af urineringer steg, den første nat jeg besøgte toilettet 7 gange, faldt i søvn med en varm flaske mellem mine ben. Propyl furamag, smerten er væk, men hyppig vandladning forbliver, så var der ciprofloxacin. Efter 2 uger spiste jeg saltet sild og alt på en ny måde. Yderligere: furamag, ciprofloxacin, monural. Det blev endnu værre ved behandling med ciprofloxacin, jeg faldt i søvn om morgenen for flere nætter, fordi jeg hele tiden ønskede at gå på toilettet, selv når jeg lige gik, hjalp monural ikke. Senere gjorde min urolesan og den urologiske samling af leers min lidelse lettere. Urologen tilbød at gøre indlæggelsen til en krave, men det gjorde jeg ikke, selv om jeg allerede var forberedt på apoteket. Kort sagt, i løbet af to måneder er min tilstand alvorligt forværret, den stærkeste dysbiose begyndte. Jeg trak mig sammen og begyndte at søge efter information, her er hvad jeg forstod: Hvis du har en STI, skal du altid behandles med antibiotika, probiotika, antifungale midler og immunforstærkende stoffer. Hvis du ikke har en infektion, men vira er fundet (herpes, papillom osv.), Vil antibiotika ikke hjælpe dig og forværre forværre situationen: Her er det nødvendigt at tage antivirale og immunforstærkende midler (cycloferon, genferon). Hvis du har cervikal erosion, er det nødvendigt at behandle det, og det er bedre at anvende det. Efter cauterization vil det blive meget nemmere for dig, og måske vil din cystitis forbi for evigt (som min urolog sagde), fordi med intrauterin udvikling er blærehalsen og livmoderhalsen dannet ud fra en proces. Hvis du har blærebetændelse på grund af hormonforstyrrelser (dette sker i overgangsalderen, men ikke kun), så vil du ikke længere have problemer med blærebetændelse, efter at hormonniveauerne er kommet tilbage til det normale. Interfererer ikke med blodprøven og sukker (blærebetændelse er med diabetes).
Så efter alle undersøgelserne fandt jeg ikke en STI, kun papillomavirusen, det hjalp med dannelsen af ​​cervikal erosion, candida og stafylokokker. Antibiotika forværrede situationen, så jeg begyndte at prøve en anden behandling: linjen af ​​cycloferon, suppositoriestearinlys, meget tungt drikkeri (3 liter om dagen). Forresten er drikkevand meget effektivt. Næste: En gang om ugen sagde fluconazol og en anden urolog, hvis de stadig finder Trichomonas (ikke blevet fundet før, men det er svært at se efter dem), jeg vil spise et McMiror kursus (du kan bruge furozalidon). Lægen sagde, at kvinder ofte hjælper med ineffektiviteten af ​​antibiotika, det er MacMiror. Og nu opmærksomhed: Den indonesiske dårlig har allerede hjulpet mig meget (jeg købte det i et grønt apotek på råd fra to urologer): VIL REN SEPTO. Jeg anbefaler stærkt: fra den første dag føler jeg mig bedre efter 5 dages indtagelse, symptomerne er næsten forsvundet, men jeg vil sikkert ødelægge og gøre immunoprofylakse, og alle opportunistiske bakterier vender tilbage til det normale. Min kæreste havde lider af uophørlig blærebetændelse i et halvt år, men da hun gjorde immunisering, glædede hun sig om problemerne for evigt. Jeg ønsker dig alt godt helbred. Spild ikke penge til en fuld undersøgelse, hvis du korrekt identificerer årsagen, så kan cystitis behandles en eller to gange. Alle læger taler om det, og det er sandt, og hvis du er underundersøgt, kan du blive ineffektivt behandlet i mange år. Jeg ønsker dig alt godt helbred. Jeg skriver så meget, for jeg vil virkelig hjælpe dig med dejlige kvinder. Og en anden ting: I et halvt år efter hvert samleje skal du tage 1 tablet furamag (henstilling fra en kvindelig urolog).

08.26.2011, Arina
Jeg har nu konfronteret dette problem, og min styrke er væk. Jeg er stadig i udlandet, de foreskriver antibiotika, de hjælper ikke. Kroppen er svag. Jeg er bange for at gå på toilettet.

06/29/2011, Elena
Jeg er 51 år gammel. De første manifestationer af blærebetændelse var i barndommen 11 år. Derefter blev cystitis fornyet. Ved 45, på det første tegn på overgangsalderen, ordinerede lægen Femoston 1:10 til mig. Siden da stoppede blærebetændelsen mig. Men i begyndelsen af ​​dette år stoppede pillerne mig med at hjælpe mig, tidevandet genopbyggede. Jeg troede det kunne være nok at tage dem. og annulleret. Staten begyndte at forværres gradvist, og jeg fandt stoffet Cyclim, som jeg nu drikker. Tidevandet fortsætter, men ikke så forfærdeligt som før. Søvn vender tilbage til normal, klarhed i hovedet. Men blærebetændelse tortureret. Jeg har det fint om morgenen, men klokken 12. smerte, ofte løbe på toilettet. Det gør endda ondt at sidde. Om aftenen ligger jeg med en varmepude. Kære damer, har du sådanne problemer? Kan du bemærke afhængigheden af ​​blærebetændelse og overgangsalderen? Hvordan kommer du ud af denne tilstand?

25.06.2011, Olga
Jeg er 30, de sidste 6 år har lider af blærebetændelse. Mit billede er så, først en ubehagelig lugt i urinen, så udvikler cystitis. Det blev behandlet med antibiotika, det hjalp i et halvt år. vand med citron, i 5 dage, fuldstændig forsvinden af ​​symptomer uden antibiotika.

McMiror anmeldelser

Udgivelsesform: Tabletter

Ekaterina (positiv anmeldelse)

Friet fra kronisk blærebetændelse, som led i fem år!

McMiror Jeg blev behandlet for kronisk blærebetændelse - de vigtigste indikationer på lægemidlet er bare relateret til infektioner i urinsystemet. På dette område er der ikke lig med dette lægemiddel - jeg har længe været syg med blærebetændelse, og jeg kan med tillid sige, at alle burde prøve på trods af den høje pris - en kronisk sygdom kunne blive helbredt! Makmiror er et antimikrobielt middel fra 4. generation, hvilket betyder ikke kun siden er mindre, men også effektiviteten er højere - det trænger perfekt ind i vævene, så med kompliceret kronisk blærebetændelse, når blæren og kanalerne påvirkes, er det det her. Men jeg siger med det samme - du bliver nødt til at drikke meget og ikke så hurtigt vil sygdommen forsvinde. Jeg drak 6 tabletter (2 tabletter 3 gange om dagen) om dagen, drak to kurser - en uge, hvile, igen om ugen. Ja, hold din lomme bredere her, men det hjalp. Kronisk blærebetændelse er ikke så let at helbrede, og de lægemidler, der var før Makmirora, blev generelt givet kun en midlertidig virkning, selvom de også var værd. I det generelle kursus efter det første kursus følte jeg mig allerede halvt bedre, fordi de mest mærkbare symptomer som brændende under vandladning føles fulde blære. på grund af hvad du løber hundrede gange på toilettet og det generelle ubehag under underlivet forlod mig. Men test og ultralyd viste, at den inflammatoriske proces endnu ikke er besejret, så de arrangerede et andet kursus - lægen sagde, det er værd at prøve. Og til sidst blev jeg overrasket over at se resultaterne af undersøgelserne - jeg er sund! Gud, glæde - fulde bukser, led i fem år og endelig slap af! Det faktum at jeg helbredte helt. Jeg indså, at når der endda efter et halvt år ikke opstod nogen eksacerbation, og symptomerne ikke kom tilbage. Generelt anbefaler jeg, men efter at have talt med lægen - glem ikke at dosen er individuel.

Maria (positiv anmeldelse)

Et meget godt middel til intestinal amebiasis, selvom der også er bivirkninger.

Min mand og jeg gik på ferie og vendte tilbage med intestinal amoebiasis. Vi var stadig heldige - min mands søster var læge, og hun lød alarmen, da jeg bare klagede over, at jeg kørte med diarré fem gange om dagen for at gå på toilettet, men de giver ingen effekt mod diarré. I betragtning af smerten i underlivet, som har et trækkende tegn og endda mærkelige kramper, som jeg oplevede på toilettet, på trods af at der ikke var noget at gå ud for, beklager hun, at hun både min mand og hendes mand prøvede og underkastede test. Diagnose bekræftet, de blev ordineret til at drikke McMiror i ti dage, to tabletter tre gange om dagen. Lægemidlet er ikke billigt, men hvor skal man gå, er det skræmmende - selv om folk dør af amebiasis. Derfor drak de som smukke. Uanset om de blev behandlet i lang tid eller drak meget, lad lægen sige, at bivirkningerne sjældent og lidt, jeg fik det - opkastet var et par gange, meget syg, min mave blev smertet og min mund med halsbrand blev tortureret den sidste dag for optagelse. Men hyppig diarré gik til midten af ​​behandlingen - det skete kun et par gange, og ikke hver dag, og smerten begyndte at falde, så ved afslutningen af ​​behandlingen blev der kun en lille trækfølelse forblevet, resten af ​​symptomerne forsvandt, og det var også et par dage efter afslutningen af ​​behandlingen forsvundet. Og test viste, at Makmiror helbrede os - og jeg og min mand - vi alle døde i bare 10 dage med amoeba! Selvom den ubehagelige behandlingsproces selvfølgelig ikke forstod vores forståelse for dette, og hvis du ikke finder noget bedre, skal du stoppe med at vælge dette produkt. Effektiviteten er bevist personligt af min erfaring.

McMiror - brugsanvisninger, analoger, anmeldelser og former for frigivelse (tabletter 200 mg, fløde og lys i komplekset) af lægemidlet til behandling af chlamydia, giardiasis og andre infektionssygdomme hos voksne, børn og under graviditet

I denne artikel kan du læse instruktionerne til brug af lægemidlet McMiror. Præsenterede anmeldelser af besøgende på webstedet - forbrugerne af denne medicin samt udtalelser fra læger af specialister om brugen af ​​McMiror i deres praksis. En stor anmodning om at tilføje din feedback om stoffet mere aktivt: medicinen hjalp eller hjalp ikke med at slippe af med sygdommen, hvilke komplikationer og bivirkninger blev observeret, hvilket måske ikke er angivet af fabrikanten i annotationen. Analoger McMiror i nærvær af tilgængelige strukturelle analoger. Anvendes til behandling af chlamydia, giardiasis og andre smitsomme sygdomme hos voksne, børn, såvel som under graviditet og amning.

McMiror er et bredspektret antimikrobielt lægemiddel afledt af nitrofuran. Det har antibakterielle, antiprotozoale og antifungal virkninger. Nifuratel har høj effektivitet og lav toksicitet, hvilket forårsager en bred vifte af dets kliniske anvendelse.

Meget effektiv mod Papiliobacter og Helicobacter pylori (især mod metronidazol resistente stammer af Helicobacter pylori), gram-positive og gram-negative mikroorganismer.

Det er det valgte stof til behandling af bakterielle intestinale infektioner, inkl. salmonella, shigellose. Aktiv mod Trichomonas vaginalis; stærkt aktiv mod Candida svampe.

Fuld udskillet af nyrerne, hvilket giver en stærk antibakteriel virkning i urinvejen.

Farmakokinetik

Efter at have taget stoffet inde i Makmiror absorberes det hurtigt fra mave-tarmkanalen. Det trænger ind i BBB og placenta barrierer, udskilles i modermælk. Metaboliseret i lever og muskelvæv. Fuld udskilles i urinen (30-50% uændret).

vidnesbyrd

  • kroniske inflammatoriske sygdomme i det øvre GI-område forbundet med Helicobacter pylori;
  • tarm amebiasis;
  • giardiasis;
  • vulvovaginal infektioner forårsaget af modtagelige patogener (trichomonas, chlamydia, Candida svampe, bakterier);
  • urinvejsinfektioner forårsaget af modtagelige mikroorganismer (herunder pyelonefritis, urethritis, cystitis, pyelitis).

Udgivelsesformer

200 mg overtrukne tabletter.

Vaginal creme (McMiror kompleks) i rør på 30 g. Derudover indeholder nystatin.

Stearinlys vaginal (macmorir kompleks). Derudover indeholder nystatin.

Instruktioner til brug

Til infektioner forårsaget af Helicobacter pylori er Macmiror voksne ordineret 400 mg (2 tabletter) 2-3 gange om dagen; børn den anbefalede dosis bestemmes med en hastighed på 15 mg / kg legemsvægt 2 gange om dagen. Modtagelse varighed - 7 dage.

I intestinal amebiasis foreskrives voksne 400 mg (2 tabletter) 2-3 gange om dagen i 10 dage. For børn er den anbefalede dosis 10 mg / kg 3

Ved giardiasis foreskrives voksne 400 mg (2 tabletter) 2-3 gange om dagen; børn - i en dosis på 15 mg / kg, 2 gange om dagen. Modtagelse varighed - 7 dage.

I tilfælde af urinvejsinfektioner hos voksne afhænger lægemidlet af 600-1200 mg (3-6 tabletter) pr. Dag i 7-14 dage afhængigt af sygdommens sværhedsgrad. For børn er den anbefalede dosis 30-60 mg / kg pr. Dag i 2 opdelte doser. Ifølge lægens anbefaling kan behandlingen forlænges eller gentages.

Til vaginale infektioner hos voksne, 200 mg (1 tablet) 3 gange om dagen i 7 dage (begge partnere skal tage stoffet). For børn er det anbefalede daglige indtag 10 mg / kg om dagen i 2 opdelte doser dagligt i 10 dage.

1 vaginalt suppositorium administreres dagligt om aftenen før sengetid i 8 dage eller i overensstemmelse med lægeens anbefalinger. Om nødvendigt kan behandlingen gentages efter menstruation.

For maksimal terapeutisk virkning bør suppositorier indsættes i den øvre del af vagina.

Suppositorier anvendes ikke til behandling hos børn. Denne kategori af patienter anbefales at bruge vaginal creme komplet med en applikator (gradueret sprøjte).

Tildel 2,5 g fløde 1-2 gange om dagen (morgen eller aften) i 8 dage.

Den krævede dosis fløde skal indtastes ved hjælp af en gradueret applikator.

Instruktioner til brug gradueret applikator

Skru den graduerede applikator til røret af creme. Indtast den ønskede mængde creme (i overensstemmelse med skalaen i skalaen, der angiver mængden i gram), tryk på røret. Afbryd forbindelsen fra røret, indsæt i vagina, tryk på applikatorens indhold, tryk på stangen.

Tilstedeværelsen af ​​en speciel dyse giver dig mulighed for at komme ind i cremen uden at beskadige hymen. For at gøre dette er det nødvendigt at fjerne kanylen fra toppen af ​​stammen og skru den på sprøjtehovedet fra den modsatte side, før cremen indsættes i vagina.

Bivirkninger

  • kvalme, opkastning;
  • bitterhed i munden;
  • diarré;
  • halsbrand;
  • gastralgia;
  • hududslæt, kløe.

Kontraindikationer

  • overfølsomhed overfor lægemidlet.

Brug under graviditet og amning

Brug af lægemidlet under graviditet er kun mulig under strenge indikationer, hvis den påtænkte fordel for moderen opvejer den potentielle risiko for fosteret, da nifuratel krydser placenta barrieren. Så under graviditeten er dette stof bedre ikke at bruge.

Hvis det er nødvendigt, bør brugen af ​​stoffet under amning bestemme afbrydelsen af ​​amning, fordi nifuratel udskilles i modermælk.

Der er ingen kontraindikationer for brugen af ​​McMiror Complex under graviditet og amning (amning).

Særlige instruktioner

Ved behandling af vaginale infektioner alene med det orale McMiror-præparat, anbefales det at øge dosis af dette lægemiddel til 800-1200 mg dagligt (4-6 tabletter). I behandlingsperioden bør afstå fra samleje.

Indflydelse på evnen til at køre biltransport- og kontrolmekanismer

Der er ikke identificeret negative bivirkninger.

Drug interaktion

McMiror forbedrer nystatins antifungale virkninger, når de anvendes sammen.

Analoger af McMiror Medication

Strukturelle analoger af det aktive stofmedicin McMiror har ikke.

Macmiror Candles Cystitis

McMiror: brugsanvisning, pris, anmeldelser og analoger

Hvad er en del af medicinen?

VIGTIGT at vide! Midler til at slippe af med parasitter, som virker straks. Læs mere >>>

I form af en effektiv medicin til parasitter anbefaler lægerne at tage lægemidlet "Gelmiton". Midlerne er baseret på aktive elementer af udelukkende naturlig oprindelse, de blev kun dyrket på steder med 100% ren økologi og har en dokumenteret effekt, der giver dig mulighed for hurtigt at klare alle slags orme. Slippe af med parasitter "

Sådanne tabletter har en shell, der består af sukker. En pakning indeholder 20 tabletter.

Hvad er denne medicin?

McMiror er et antibakterielt middel. Mange mennesker spekulerer på, om denne medicin er antibiotikum. I lægemidlets sammensætning har koncentreret det aktive stof, hvilket ødelægger både gram-positive og negative bakterier. Derudover hjælper det dette middel mod orme og svampe.

Efter indtagelse af lægemidlet hæmmes reproduktionen af ​​amoebas, Giardia og andre parasitiske mikroorganismer.

Lægemidlet kan metaboliseres i leverens muskler og væv. Dette er meget vigtigt. Når alt kommer til alt, så ophobes det i kroppen. Og dette fører til udseendet af bivirkninger.

Det er vigtigt! Lægemidlet passerer gennem moderkagen til fosteret, træder ind i barnet gennem modermælk. Derfor skal du være forsigtig under graviditeten.

Hvornår udnævnes McMiror?

Denne medicin er ordineret i sådanne tilfælde:

  • i den inflammatoriske proces i maven og tarmene i kronisk form;
  • med intestinal amebiasis;
  • med giardiasis;
  • med vaginale infektionssygdomme, der fremkaldte chlamydia, svampe, trichomonader og bakterier;
  • med infektionssygdomme i urinvejen, for eksempel urethritis, blærebetændelse osv.

    Det er vigtigt! Ikke selvforskriv et lægemiddel. Dette bør beskæftige sig med en læge. Ellers kan du opleve komplikationer.

    Kontraindikationer

    Lægemidlet har praktisk talt ingen kontraindikationer. Det er forbudt at bruge det til de mennesker, der har overdreven følsomhed over for komponenterne i værktøjet. I andre tilfælde må Makmiror gælde, hvis han er udnævnt af lægen.

    Bivirkninger

    Efter at have taget medicinen, kan der være nogle bivirkninger. De manifesterer sig i form af opkastning, allergi, og patienten kan også begynde at føle sig syg.

    Hvordan bruges værktøjet?

    For hver patient ordineres behandlingen individuelt under hensyntagen til hans tilstand og sygdomsforløbet. Ordning og dosis bestemt af lægen.

    Instruktionerne indeholder følgende regler for brug af McMiror:

    1. Hvis patienten står over for sygdomme i mave og tarm, skal han drikke 2-3 tabletter. Modtagelse skal udføres 2-3 gange om dagen. Det er nødvendigt at blive behandlet på en sådan måde i 7-10 dage. Det afhænger af sygdommen, der er blevet identificeret hos en person. Daglige doser af børn bestemmes under hensyntagen til patientens legemsvægt. På 1 kg af vægt er det nødvendigt at tage 15 mg. Dosis er opdelt i 3 doser. Børn behandles også i 7-10 dage.
    2. Hvis en person har en infektionssygdom i urinvejen, skal en dag indtages 0,4 g medicin. Modtagelse udføres efter måltid. Behandlingen varer 1-2 uger. For børn over 6 år, foreskrevet 15 mg pr. 1 kg vægt.
    3. Hvis vulvovaginal sygdom er blevet identificeret, tager voksne 1 tablet om dagen 3 gange. Effekten var bedre, patienten blev afladet ved hjælp af en speciel creme. Børndosering bestemmes ved at tage hensyn til legemsvægt. Per 1 kg tildelt 0,01 g midler. Denne dosis er opdelt i 2 doser om dagen.

    Eventuelle parasitter kan udvises derhjemme. Bare glem ikke at drikke en gang om dagen.

    Til dato har der ikke været tilfælde, hvor patienten står over for en overdosis. Hvis du tager McMirror med Nystatin, så øges effekten af ​​det andet lægemiddel.

    Modtagelse under drægtighed og amning

    Læger anbefaler ikke at bruge medicinen under graviditeten. Men der er situationer, hvor modtagelse er nødvendig for den fremtidige mors sundhed. I dette tilfælde skal behandlingen overvåges af en specialist, overvåge fostrets tilstand. Dette skyldes, at McMiror nemt trænger ind i placenta.

    Hvis du skal bruge stoffet, når kvinden ammer barnet, stopper amning for at beskytte barnet. Efter alt kommer medicinen ind i moms mælk.

    Særlige instruktioner

    Når en medicin anvendes i tilfælde af en smitsom vaginal sygdom, øges doseringen. Men under terapi er det værd at stoppe samleje.

    Mange mennesker spekulerer på, om du kan komme bagved rattet, når du bruger stoffet. Læger udførte en undersøgelse, og fandt derefter, at under behandling kan du køre bil.

    For at købe medicin på apotek, bør du præsentere en læge recept. Efter behandling opbevares stoffet i mørket på et tørt sted. Lufttemperaturen må ikke overstige 25 grader under opbevaring. Efter 5 år efter frigivelsen af ​​piller skal Makmiror kastes væk. Derefter er det forbudt at bruge det.

    Omkostningerne ved stoffet

    Macmiror er ikke kun tilgængelig i tabletform. I enhver form er prisen meget høj. Men du kan lukke øjnene til dette minus, i betragtning af effektiviteten af ​​stoffet og dets fordele. Omkostningerne ved lægemidlet er omkring 450-550 rubler. Men en sådan pris betaler sig, da resultatet af behandlingen vil glæde hver person. Tross alt er sundhed vigtigere end penge, så du behøver ikke at spare på det.

    Det er vigtigt! I nogle apoteker, der sælger overdrevne stoffer, kan omkostningerne ved lægemidlet være op til 1,4 tusind rubler. Derfor er det bedre at kigge efter billigere apoteker.

    Hvad erstatter dette værktøj?

    Det er værd at huske, at McMiror er et kraftigt antibiotikum, som er meget effektivt. Efter at have taget det, er det nemt at fjerne stoffet fra kroppen, der er ingen bivirkninger, som ikke kan reverseres. Derfor er det mest rimeligt at erstatte stoffet med produkter, der indeholder det samme aktive stof, nemlig nitrofuran. Dette antibiotikum kan ødelægge næsten alle typer bakterier, vira, svampe. Det er også effektivt i kampen mod nogle parasitiske mikroorganismer.

    På apotekshylderne finder du lægemidler baseret på dette antibiotikum, som bruges eksternt og internt. De bruges ofte som McMirors erstatning.

    Analoger af stearinlys

    McMiror er også tilgængelig i form af stearinlys. De har samme virkning som tabletformen af ​​lægemidlet. Men et andet vigtigt antibiotikum, kaldet nystatin, blev tilsat til den vigtigste aktive ingrediens. Som et resultat bliver anvendelsesområdet for lægemidlet bredere. Stearinlys kaldet McMiror Complex. Der er analoger af dette lægemiddel, der har lignende egenskaber ved behandlingen af ​​forskellige sygdomme. Disse omfatter sådanne stoffer:

  • Saflab;
  • Laktozhinal;
  • Trichomonas;

  • Osarbon og andre lægemidler.

    Alle analoger, som blev nævnt ovenfor, kan købes med en læge recept. Af denne grund skal du besøge en læge, inden du går til apoteket, få en konsultation, få en checkup. Sådanne lægemidler sælges på recept, da hver af dem har forskellige aktive ingredienser, mange restriktioner i brug. Ja, og for at blive behandlet med sådanne stoffer alene kan det ikke, fordi du kan skade dig selv.

    Analoger tablet formular McMiror

    Hvis lægen foreskrev McMiror-piller, men af ​​en eller anden grund ikke passer til patienten, så erstattes de af deres analoge. Kun en læge gør dette. Ofte anvendes følgende behandlingsregime:

    Men hvis en person har sygdomme i det urogenitale system, så er denne ordning ikke egnet. I en sådan situation ordinerer lægen en analog af McMiror i tabletform. nemlig:

    Disse lægemidler har en stærk antibiotisk virkning. Af denne grund er det ikke ualmindeligt, at disse lægemidler kombineres med andre supplerende lægemidler, som vil hjælpe med til at understøtte immunsystemet og styrke kroppens forsvar. Ofte er disse midler kombineret med ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler.

    Patient anmeldelser om dette stof

    Der er en række mennesker anmeldelser om McMirror. Her er nogle af dem:

    Galina Grinina, 42, Jekaterinburg.

    Min niece klagede ofte over mavesmerter. Desuden blev hun plaget af en hævelse, smertefuld fornemmelse til højre i hypokondrium. Vi tænkte ikke længe og tog hende til lægen. Hun afslørede lamblia. Lægen anbefales stærkt at starte øjeblikkelig behandling og foreskrive McMiror. Vi blev behandlet i 10 dage. Lægen foreskrev også flere koleretiske lægemidler, sagde at disse mikroorganismer skal fjernes. På trods af at McMiror er en dyr fornøjelse, fortryder vi ikke pengene. Efter behandling fandt lægerne ikke parasitter i pigen. Men det er bedre at afslutte et fuldt kursus for at slippe af med Giardia helt sikkert.

    Kristina Maltseva, 28, Abakan.

    Hej, jeg vil rådgive alle til denne medicin. Jeg begyndte at udvikle akut cystitis. Jeg følte mig dårlig, smerter blev plaget under vandladning. Jeg blev tildelt McMiror. Lægemidlet på kort tid reddede mig fra problemet. Jeg fandt ikke i det negative sider, bortset fra den høje pris, selvfølgelig. Men af ​​hensyn til inddrivelsen var hun klar til at bruge pengene. Dette er virkelig en magisk kur.

    Så, Makmiror er et yderst effektivt værktøj, der kæmper med en række lidelser. Men tag det ikke selv. Du skal først konsultere en læge og læse instruktionerne.

    Lidt om hemmelighederne i kampen mod parasitter. Siger landets største parasitolog!

    Hvis du læser disse linjer, kan vi konkludere, at alle dine forsøg på at bekæmpe parasitter ikke lykkedes...

    Har du endda læst noget om stoffer designet til at besejre infektionen? Og det er ikke overraskende, fordi ormene er dødelige for mennesker - de kan formere sig meget hurtigt og leve lang tid, og de sygdomme de forårsager er vanskelige med hyppige tilbagefald.

    Dårlig humør, mangel på appetit, søvnløshed, dysfunktion af immunsystemet, tarmdysbiose og mavesmerter. Sikkert du kender disse symptomer førstehånds.

    Men er det muligt at besejre infektionen og samtidig ikke skade dig selv? Læs artiklen Dvornichenko Victoria Vladimirovna på effektive, moderne måder at effektivt bekæmpe parasitter.

    Makmiror

    Macmiror - et antimikrobielt lægemiddel med et bredt spektrum af virkninger med aktiv ingrediens - nifuratel. Det har antibakterielle, antiprotozoale og antifungal virkninger. Nifuratel har høj effektivitet og lav toksicitet, hvilket forårsager en bred vifte af dets kliniske anvendelse.

    Former for frigivelse og sammensætning

    Bikonvekse tabletter, i en skal, hvid.

    1 tablet indeholder:

    Aktiv ingrediens: nifuratel - 200 mg.

    Hjælpestoffer: Stivelse; polyethylenglycol 6000; talkum; magnesiumstearat; gelatine; gummi arabicum; saccharose; magnesiumcarbonat; titandioxid; E voks.

    Emballage: 2 blisterpakninger på 10 tabletter pr. Karton.

    Vaginal Cream: McMiror Complex

    100 g fløde indeholder:

    Aktive ingredienser: nifuratel - 10 g, nystatin - 4 millioner IE.

    Hjælpestoffer: xalifin 15; natriummethylparahydroxybenzoat; propylparhydroxybenzoatnatrium; glycerol (glycerol); sorbitolopløsning 70%; propylenglycol; carbomer; triethanolamin 30%; renset vand.

    Emballage: 30 g fløde i et aluminiumrør komplet med en applikator (gradueret sprøjte) i en papkasse.

    Vaginale suppositorier: McMiror Complex

    1 suppositorium indeholder:

    Aktive indholdsstoffer: nifuratel - 500 mg, nystatin - 200000 IE.

    Hjælpestoffer: dimethylpolysiloxan AK1000 (dimethicon)

    Sammensætningen af ​​kapslen: gelatine; glycerol (glycerol); Natriumethylparahydroxybenzoat; propylparhydroxybenzoatnatrium; titandioxid; jernoxid gul.

    Emballage: 1 blister indeholder 8 eller 12 vaginale suppositorier i en æske.

    farmakodynamik

    Aktiv ingrediens Nifuratel - antimikrobielt middel fra gruppen af ​​nitrofuraner; har antiprotozoan, antifungale og antibakterielle virkninger.

    Meget effektiv mod Papiliobacter og Helicobacter pylori, gram-positive og gram-negative mikroorganismer: med en mindste hæmmende koncentration (MIC) på 12,5-25 μg / ml, undertrykker den fra 44,3 til 93,2% af kulturer.

    Det udviser høj aktivitet i både aerob og anaerobe patogener.

    Virkningsspektret inkluderer: Enterococcus faecalis, Enterococcus faecium, Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis, Escherichia coli, Shigella flexneri 2a, Shigella flexneri 6, Shigella sonnei, Salmonella typhi, Salmonella typhimurium, Salmonella enteritidis, Klebsiella spp. Enterobacter sph. Serratia spp. Citrobacter spp. Morganella spp. Rettgerella spp. Pragia fontium, Budvicia aquatica, Rachnella aquatilis og Acinetobacter spp. andre atypiske enterobakterier, såvel som protozoer (amoeba, Giardia); mindre aktiv mod Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Pseudomonas aeruginosa.

    Det er det valgte lægemiddel til behandling af salmonella, shigellose og andre intestinale bakterieinfektioner.

    Aktiv mod Trichomonas vaginalis, stærkt aktiv mod svampe af slægten Candida.

    Specielt effektiv mod stammer af Metronidazol-resistent Helicobacter pylori.

    Data er opnået, der indikerer høj aktivitet af nifuratel (in vitro og in vivo) i forhold til Atopobium vaginae, hovedmærket for bakteriel vaginose.

    Når indtagelse absorberes hurtigt fra fordøjelseskanalen. Det trænger ind i BBB og hemato-placental barrieren, udskilles i modermælk. Metaboliseret i lever og muskelvæv. Fuld udskillet af nyrerne (30-50% - uændret), hvilket giver en stærk antibakteriel virkning i urinvejen.

    Indikationer for brug

    Creme og stearinlys: McMiror Complex

    Kombineret behandling af vulvovaginalinfektioner forårsaget af patogener, der er modtagelige over for lægemidlet: bakterier, trichomonader, Candida svampe og chlamydia.

    Doseringsregime

    Lægemidlet tages oralt efter anbefalingerne.

    Med vaginale infektioner

  • voksne - 1 fane. 3 gange om dagen efter måltider i 7 dage (begge seksuelle partnere skal tage stoffet);
  • Børn anbefalet dosis - 10 mg / kg legemsvægt 2 gange dagligt i 10 dage.

    Infektioner i mave-tarmkanalen forbundet med Helicobacter pylori

    • voksne - 2 tabl. 2 gange om dagen i 7 dage;
    • Børn anbefalet dosis - 15 mg / kg legemsvægt 2 gange dagligt i 7 dage.

    Kursets varighed kan variere afhængigt af det valgte udryddelsesprogram.

    Med intestinal amebiasis

  • voksne - 2 tabl. 2-3 gange om dagen i 10 dage
  • børn - 10 mg / kg legemsvægt 3 gange om dagen. Behandlingsforløbet er 7-10 dage.

  • voksne - 2 tabl. 2-3 gange om dagen i 7 dage
  • børn - 15 mg / kg legemsvægt 2 gange dagligt i 7 dage.

    Med urinvejsinfektioner

  • for voksne. afhængigt af sværhedsgraden af ​​sygdomsforløbet, tabel 3-6. dagligt i 7-14 dage;
  • Børn anbefales 15-30 mg / kg legemsvægt 2 gange dagligt i 7-14 dage.
  • Efter anbefaling fra lægen kan behandling af urinvejsinfektioner udvides eller gentages.

    Lys og fløde: McMiror Complex

    Intravaginalt ved sengetid - i 8 dage, 1 supp. eller 2,5 g fløde 1-2 gange om dagen (ved anvendelse af en applikator). Gentag om nødvendigt behandlingen efter menstruation.

    For at opnå den maksimale terapeutiske effekt skal et suppositorium indsættes i den øvre del af vagina.

    Suppositorier anvendes ikke til behandling hos børn. Det anbefales at anvende vaginal creme, komplet med applikator (gradueret sprøjte).

    Kontraindikationer

    Overfølsomhed overfor lægemidlet.

    Graviditet og amning

    Nitrofuratoren trænger ind i den hæmatopalcentriske barriere, så brugen af ​​stoffet er kun mulig under strenge indikationer, hvis den forventede virkning af terapi opvejer den potentielle risiko for fosteret.

    Nitrofumerator udskilles i modermælken, så hvis du har brug for et lægemiddel under amning, bør du beslutte at afbryde amningen.

    Urinhinden og McMiror

    Kroniske sygdomme: For 6 år siden led hun pyelonefrit i en meget akut form med en temperatur under 40, høje niveauer af leukocytter og blod i urinen. Siden da er nyrerne "følsomme" for forkølelse. Det hele begyndte med blærebetændelse, der optrådte efter defloration. Testene for infektionen blev givet umiddelbart efter sygdommen blev mere eller mindre restaureret (smear og blod i flere laboratorier). Intet blev fundet (efter behandling blev immuniteten svækket ganske stærkt og i de næste seks måneder gik hun med vedvarende forkølelse).

    Velkommen! Fortæl mig, er det rimeligt at afbryde løbet af McMiror (suppositorier) for at passere PCR? (da jeg gerne vil fange infektionen i sin aktive fase) Uretritis optrådte på baggrund af hypotermi og mild forkølelse. Derefter lykkedes det at få influenza, der var ledsaget af høj feber og smerter i nyrerne. Smerten gik som behandling af influenza (blev tvunget til at drikke antibiotika). Derudover drak han for nyrer en kurs af Tsiprolet, Kanefron og te (Brusniver og Ortosiphon). Nu påbegyndt et kursus McMiror. Efter et lys følte straks lettet. Uretrittsmerter var episodiske og kortsigtede (1-2 gange om dagen, nogle gange var det ikke i flere dage), mærkelig udledning, kløe og brænding eller smerter i blæren var fraværende. Under behandling undgår jeg intimitet med en partner. Hvis jeg har en sådan positiv dynamik, er det værd at drikke MacMiror til min unge mand? Han er klar til at passere PCR. Analyser (udtværing og blod) var allerede gået mindre end et år siden (dokumentbeviset blev gemt, det blev kontrolleret, herunder om klamydia, mycoplasma osv.) Det var rent. Derudover forstyrrer ingen symptomer ham.

    Men urethritis begyndte at genere mig bogstaveligt efter 2 uger, da forholdet gik ind i fasen af ​​intimitet. Samtidig udøver vi beskyttet sex. Og i dette tilfælde er det ikke klart, hvad der spillede rollen - hypotermi eller en slags "bagage".

    Søgningsside

    Hvad hvis jeg har et lignende, men anderledes spørgsmål?

    Hvis du ikke fandt de nødvendige oplysninger blandt svarene på dette spørgsmål. eller hvis dit problem er lidt anderledes end det, der præsenteres, så prøv at stille et ekstra spørgsmål til lægen på samme side, hvis det drejer sig om emnet for hovedspørgsmålet. Du kan også stille et nyt spørgsmål. og efter et stykke tid vil vores læger svare på det. Det er gratis. Du kan også søge efter de nødvendige oplysninger i lignende spørgsmål på denne side eller gennem webstedssøgningssiden. Vi vil være meget taknemmelige, hvis du anbefaler os til dine venner på sociale netværk.

    Macmiror cystitis

    Medicin, der anvendes til behandling af blærebetændelse, har mange bivirkninger, som begrænser deres brug. Der er et akut problem med behandling af blærebetændelse hos gravide kvinder og amning. Denne artikel foreslår en løsning på problemet ved brug af McMiror vaginale suppositorier, hvis aktive stoffer ikke har en negativ effekt på barnet og sparer fordøjelsesorganerne.

    struktur

    De aktive stoffer er Nifuratel, som hæmmer vitaliteten af ​​de enkleste mikroorganismer og patogene bakterier såvel som det antimykotiske Nystatin. Det olieagtige indhold er indesluttet i en kapsel, som opløses i vagina.

    farmakologi

    Mikroberne er ikke i stand til at udvikle immunitet over for nitrofuranforbindelsen Nifuratel. Nystatin hæmmer udviklingen af ​​patogene svampe. To aktive ingredienser bringer orden til vagina, ødelægger patogener, hæmmer ikke den fordelagtige mikroflora. McMiror's komponenter falder gennem urinrøret i urinrøret og når urinreservoiret og renser dets vægge.

    Et positivt punkt er den dårlige absorption af de aktive ingredienser. De omgår fordøjelseskanalerne, må ikke overvinde placenta, udskilles ikke i mælk.

    McMirors ansøgning

    Stearinlys Makmyror ordineret til blærebetændelse, urethritis, thrush, chlamydia, andre genitalinfektioner. Hvis en kvinde diagnosticeres med blærebetændelse, er det nødvendigt at behandle partner med orale medicin. Instruktionen anbefaler at indsætte et lys dybt ind i vagina ved sengetid efter at have taget et bad. I dette tilfælde kan kønsorganerne ikke vaskes med sæbe og vand. Det er nødvendigt at falde i søvn på ryggen, så medicinen ikke løber ud.

    Standardbehandling indebærer administration af McMiror i 8 dage i træk.

    Hvis lægen ser passende, forlænges terapien til to uger. Det bør bestemme starten på behandlingen, så der ikke opstår interferenser under menstruationen. Patienten venter til slutningen af ​​måneden og besøger gynækologen, som på grundlag af undersøgelsen beslutter, om der er behov for at fortsætte behandlingen med en tablet eller en creme.

    Hvis cystitis forekommer hos gravide kvinder, bør lys anvendes under lægeligt tilsyn. På trods af dets lave absorberbarhed kan lægemidlets bestanddele skade embryoet på stadiet af organernes placering. Derfor ordineres McMiror i anden halvdel af svangerskabet. I de tidlige stadier af graviditeten manifesterer sygdommen sig sjældent.

    På trods af den relative uskadelighed i behandlingen af ​​McMiror er det nødvendigt at overvåge barnet. Allergikrævende kan udvise overfølsomhed over for stoffets aktive eller hjælpestoffer. I sådanne tilfælde stoppes medicin. Undersøgelser af vaginale suppositorier på piger blev ikke udført, og derfor anbefales suppositorier ikke til brug før 18 år.

    Bivirkninger

    Observeret hos personer med overfølsomhed over for McMiror. De manifesteres ved brændende fornemmelse, slimhindehypermi, hududslæt på kønsorganerne. Intimt liv og alkoholforbrug, mens du tager stoffet, er kontraindiceret. Som følge af langvarig behandling kan vaginal dysbiose udvikle sig.

    anmeldelser

    Anmeldelser af patienter om brugen af ​​McMiror til behandling af blærebetændelse er positive. Ubehag forårsaget af blærebetændelse, passerer over et par dage.

    De ulemper, der er anført nedenfor, er noteret:

    • Når du har indsat stearinlyset, skal du sove på ryggen, så indholdet ikke lækker ud.
    • Suppositorierne er malet skarpt, de hvide tøj bliver beskidte.
    • Dyrt, et lys koster omkring 100 rubler.

    konklusion

    Vaginale suppositorier McMiror er en effektiv behandling af blærebetændelse og andre urogenitale sygdomme. Lægemidlet får lov til at tage gravid og amme under tilsyn af en læge. Parallelt fjerner McMiror comorbiditeter.

    Udnævnelse McMiror cystitis

    Stearinlys McMiror har antiprotozoale, antimikrobielle og antifungale effekter, som gør det muligt at opnå høje resultater i behandlingen af ​​gynækologiske sygdomme. Macmiror cystitis kan ordineres til kvinder under graviditeten.

    Indikationer for brug

    Suppositorier Makmiror ordineret til behandling af urininfektioner, cystitis, pyelitis, vulvovaginitis.

    Dosering og indgift

    Behandlingsregimen udvælges af lægen under hensyntagen til arten af ​​sygdomsforløbet, patientens generelle tilstand. Den klassiske behandlingsplan involverer introduktion af 1 MacMiror-lys per dag lige før sengetid.

    Lyset skal fjernes fra emballagen og indsættes dybt ind i vagina. At hoppe over stoffet eller uautoriseret stigning i dosering kan forårsage komplikationer i kronisk form af blærebetændelse.

    Bivirkninger

    Inkluderingen af ​​McMiror i terapeutisk forløb kan udløse udseendet af:

    • kvalme, bitter smag i munden, halsbrand;
    • depression;
    • udslæt, kløe på huden.

    Alle ændringer er reversible, kræver ikke specifik behandling, forsvinder alene efter seponering af lægemidlet.

    Kontraindikationer

    Macmiror er forbudt til brug af patienter, der lider af:

    • neuropati;
    • diabetes;
    • intolerance over for stoffer, der udgør lægemidlet
    • glucose malabsorptionssyndrom.

    Behandlingens varighed

    Den anbefalede kursusvarighed er 7 dage. I tilfælde af akut cystitis eller i tilfælde af forværring af kronisk sygdom, kan den behandlende læge beslutte at forlænge behandlingen med McMiror.

    Interaktion med andre lægemidler

    McMiror har ingen kompatibilitet med alkohol. Når det kombineres med en lille mængde af et produkt, der indeholder ethanol, kan hoste, opkastning, takykardi og hyperemi forekomme.

    Lægemidlet er i stand til at forbedre virkningen af ​​svampedræbende stoffer. Lægemidlet har ingen inhiberende virkning på nervesystemet, og har derfor ingen effekt på kørsel.

    overdosis

    Tilfælde af overdosering er ikke registreret. Ved alvorlige bivirkninger anbefales det at afbryde behandlingen og søge lægehjælp.

    Opbevaringsforhold

    På et mørkt sted ved stuetemperatur.

    Holdbarhed

    Sammensætning og frigivelsesform

    Den aktive bestanddel af lægemidlet er nifuratel. Hjælpestoffer i sammensætningen er naturlige olier og nystatit. Lys indeholder 500 mg aktiv bestanddel. Fås i pakninger indeholdende 8 eller 12 suppositorier.

    Graviditet og amning

    En lysformet McMiror er tilladt til behandling af blærebetændelse under graviditeten. En kvinde bør være opmærksom på, at det er umuligt at eliminere risikoen for bivirkninger fuldstændigt, selv med lægemidlets lokale virkning. I 1 og 3 trimesterne af graviditeten er Makmiror ordineret med forsigtighed.

    Nifuratel er i stand til at trænge ind i modermælk, hvilket gør det muligt at komme ind i det nyfødte legeme uændret. Hvis der foreskrives stearinlys under amning, er det nødvendigt at opgive det for behandlingsperioden.

    Brug i barndommen

    Macmiror lysformet til behandling af blærebetændelse hos børn gælder ikke.

    McMiror: anmeldelser af piller, lys til giardiasis, kompleks

    Makmiror medicin (piller, cremer og stikpiller) vist sig som et antimikrobielt stof til brug internt og lokalt. De anvendes ikke kun til behandling af gynækologiske sygdomme (vaginitis, vulvovaginitis), men også i den menneskelige urinvejsinfektion (blærebetændelse, urethritis, trine, pyelitis) og en parasitisk infektion forårsaget af amøber eller Giardia. Anmeldelser af forberedelse overvejende positiv, på grund af den lave toksicitet af lægemidlet, i form af stikpiller og cremer og tabletform.

    struktur

    Nifuratel (del af Makmiror og Makmiror Complex) sikrer ødelæggelse af bakterier (Staphylococcus, Klebsiella, Bacillus, Shigella, Salmonella, enterokokker tsitobaktera, trichomonas, osv), protozoer (for amøbiasis og giardiasis) og svampe (infektion med svampe af slægten Candida). I Makmiror Complex yderligere bestanddel inkluderet nystatin, det tillægger lægemidlet antibiotisk egenskab og øger lægemiddeleffektivitet mod bakterier og svampe (kendt for sin antifungale ejendom).

    Brugervenlighed

    Patienter note usability præparat i cremeform: den er udstyret med en speciel dispenser, som også er en applikator (giver indføring i vagina et lægemiddelpræparat). Du kan bruge Makmiror kompleks i creme form, for piger og piger-jomfruer - ved hjælp af en speciel dyse introduktion creme muligt uden at kompromittere integriteten af ​​jomfruhinden. Alt, hvad der kræves, er at koble kanylen fra toppen af ​​applikatoren, og skru det på hovedet (den anden side).

    Det stof i enhver form ikke forårsager deceleration af psykomotoriske reaktioner, så du kan ikke opgive bilkørsel og ikke at afbryde faglige aktiviteter i forbindelse med forvaltningen af ​​potentielt usikre maskiner. Ikke påvist og signifikante reaktioner med andre lægemidler, men lægen bør informeres om de anvendte lægemidler samtidigt.

    Få bivirkninger

    En anden vigtig fordel ved lægemidlet er et lille antal bivirkninger. Der er kun lokale reaktioner i form af allergi (udslæt, kløe, rødmen) ved invaginalnom administration og nogle ubehag i maven, hvis vi bruger tabletten inde (kvalme, nedsat tarmfunktion - diarré, mild halsbrand og gastralgia). Måske en perversion af smagsreceptorer, udtrykt i følelsen af ​​bitterhed i munden. Alle bivirkninger forsvinder hurtigt efter afbrydelse af lægemidlet, ifølge patientanmeldelser. Kontraindikation er kun individuel intolerance over for stofferne i stoffet og dets derivater.

    Gestationsperiode

    Ifølge doktorens vidnesbyrd kan McMiror Complex Candles anvendes under graviditeten. Det er imidlertid nødvendigt at tage højde for den mulige negative virkning på fosteret (på grund af manglende særlige undersøgelser) og til en tilstrækkelig vurdering af de potentielle fordele for moderen. Måske er der en sikrere måde at slippe af med gynækologiske sygdomme, mens man venter på, at barnet bliver født.

    Omkostningerne ved Makmiror i nogen form er ret høje, men denne lille minus er mere end at kompensere for lægemidlets effektivitet og massen af ​​lægemidlets positive egenskaber. Ved vurderingen af ​​resultatet af behandlingen synes prisen på 450-550 rubler (ved den nederste grænse) ikke for høj. På sundhed, som du ved, bør du ikke redde. I apoteker med et højt markupadditiv kan prisen nå op til 1.400 rubler. Derfor, hvis du virkelig ønsker at spare penge, skal du søge efter et billigere apotek, og ikke en billig tilsvarende. En pakke af stoffet, uanset om det er et stearinlys, fløde eller piller, er nok til en hel behandling, som normalt ikke overstiger 7-10 dage.

    dosering

    Doseringen af ​​lægemidlet og behandlingsvarigheden vil blive ordineret af lægen. En række faktorer kan påvirke mængden af ​​anvendt produkt: patientens alder, vægt, type patogen proces i kroppen og dens sværhedsgrad. I hvert enkelt tilfælde vil din behandling blive tildelt.

    Meninger af patienter om McMiror og McMiror Complex

    Anastasia, 35 år gammel:

    Efter langvarig behandling af giardiasis med forskellige lægemidler undlod jeg at besejre parasitterne. Da de ikke gav mig noget ubehag, besluttede jeg ikke at prøve igen. Imidlertid blev lamblia snart fundet i mit barn, en treårig datter. Jeg er en ting, men Anya måtte reddes. Først havde hun feber, og hver dag klagede hun over smerter i maven (omkring navlen), så blev det en post på pladen fleste af de portioner mad, og derefter fuldstændig nægtede at spise. Da de opdagede årsagen til sådanne ændringer i pigens helbred, var hun allerede meget tynd og svag. Nå, det blev lægen oplevet. Umiddelbart spurgte jeg: tildele en billig behandling eller kvalitet. Hvis jeg blev behandlet, da mest sandsynligt, jeg ville have valgt en billig, men datter af sundhed besluttet ikke at redde.

    "Behandlingsproblemet ligger i, at et stort antal parasitter er i et sovende stadium, cysten. Holdbar kappe beskytter dem mod eksponering for alle stoffer. Derfor er det nødvendigt først at provokere deres udgang fra skallen, og kun derefter udføre et massivt angreb med medicinske præparater. "Sådan forklarede vores smitsomme sygeplejerske mig. Derfor begyndte behandlingen med en forberedende fase.

    Hele forberedelse tog præcis 2 uger, vi havde tre gange dagligt før måltider tage Hofitol (1,5 ml), i løbet af et måltid for at drikke halvdelen af ​​kapslen af ​​lægemidlet Creon 10000 og drikke før morgenmad og middag for en fjerdedel af et glas mineralvand medicinsk vand (vi blev rådgivet Essentuki nummer 4).

    Dette blev efterfulgt af et angreb med antiparasitiske midler:

    I 10 dage blev min datter givet to gange om dagen umiddelbart efter måltider en halv tablet af stoffet McMiror. Af den måde, at dele stoffet var ekstremt ubehageligt (konvekse tabletter, og det var svært at løse dem), men hvis omhyggeligt "cut" dem med en kniv, kan du justere.

    Derudover blev Enterol ordineret til pigen (ved kapsel før måltider om morgenen og aftenen) for at normalisere tarmmikrofloraen.

    På det tidspunkt i bedring, vi drak i en uge Smecta to gange dagligt i pose (fortyndet pr instruktioner) samtidig begyndte at modtage Creon 10.000 (halvdelen af ​​kapslen før hvert hovedmåltid) i 2 uger. Og måneden tog præcis Normobakt - en pose per dag.

    Overraskende, den tredje dag efter starten af ​​McMirors modtagelse forsvandt abdominalsmerter, og datteren begyndte at spise normalt. Før behandling så jeg på anmeldelserne om stoffet online: mange nævnte bivirkningerne - vi havde slet ikke disse.

    Hele behandlingsperioden blev efterfulgt af den anbefalede diæt af lægen: udelukket hvide melprodukter; spiste slet ikke slik Diversificeret kost med friske grøntsager og usødet frugt. Vi glædede os til resultatet af behandlingen - tre gange bestået analysen af ​​afføring (berigelsesmetode). Alt er fint: der er ingen parasitter.

    Nu er det min tur at slippe af med Giardia, jeg vil også bruge McMiror i behandlingen, men i aldersdosis (jeg sparer ikke pengene - stoffet er virkelig godt og effektivt). Held og lykke til mig og alle, der fulgte mit eksempel.

    Min historie om bekendtskab med Makmiror Complex er banal, som hos de fleste kvinder - tilbagevendende thrush. Læge ordineret mig disse stearinlys (jeg ville snarere kaldes kugler eller mini æg), når alle andre mindre dyre midler har været forsøgt (Betadine, Terzhinan, Ginezol, miconazol, clotrimazol og andre). Effekten af ​​deres ansøgning, var bestemt, men det endte før jeg vidste og start (2-3 uger med remission - er den grænse).

    Da hun kom til apoteket, var kostprisen for stoffet bedøvet - det oversteg prisen på de forsøgte retsmidler ved 3-4 gange. Men jeg besluttede at prøve det - måske vil det i hvert fald hjælpe. Hun kom hjem - og endnu mere overrasket over lysets form: små glatte kugler med en slags brun væske. Nå, jeg tror, ​​uden at lægge her kan bare ikke. Tidligere erfaring med brug af stearinlys (normal torpedoform), besluttede at bruge hygiejniske (3 dråber).

    I alt foreskrev lægen 8 dages brug for mig (kun ved antallet af stearinlys i en pakning). Jeg oplevede ikke stort ubehag som normalt: du står op om morgenen - vaginaets indhold (væske af uforståelig farve) flyder ud og senere i løbet af dagen brun udledning (en daglig beklædning beskytter tøjet af dem). I 4-5 dage forsvandt symptomerne på thrush (kløe og ubehag stoppede).

    Jeg var tilfreds med resultatet: Trusen forsvandt i lang tid, og næste gang erklærede sig kun under graviditeten (hormoner, angiveligt sagt deres "ord") og derefter flere gange (med antibiotika, alvorlig stress). Hver gang jeg blev behandlet med lægemidlet Macmiror Complex (ikke vanedannende), selvom læger nogle gange rådede billigere analoger, men jeg insisterede på mig selv, bevist, betyder.

    Langt behandlet med antibiotika og ødelagt hele mikrofloraen (både i tarmene og i vagina). Efter en vellykket behandling af en alvorlig sygdom reagerede hun ikke korrekt på dysbakterier, og alle former for vrøvl begyndte at formere sig intensivt i kroppen (klamydia og svampe koloniserede ikke kun vagina, men også urinrøret selv nåede næsten nyrerne). Smerterne begyndte, da blæren blev tømt, alt var kløe inde, labia og vagina rødmet, generelt var billedet forfærdeligt. Jeg kan ikke engang forestille mig hvad der foregik indeni mig. Det er godt, at jeg mødte en god læge i tide, og han anbefalede mig McMiror pillerne. Han sagde, at lysene virker lokalt og klare infektion i vagina, og tabletterne påvirker endda dybtliggende bakterier og svampe.

    De tildelte mig et behandlingsforløb i 2 uger. Hver dag om morgenen, om aftenen og om frokosten drak jeg 2 tabletter. I alt spiste jeg 4 pakker af stoffet, jeg må sige, ikke billigt. Men det var det værd, endnu mindre end en uge senere begyndte jeg at føle mig meget bedre. Senere foreskrev lægen probiotika for mig, da der ikke blev fundet svampe i smøret. En måned senere var jeg så god som ny, men der var ikke spor af forfærdelige følelser.

    Jeg forsøger altid at overholde reglerne: Det er nødvendigt at besøge en gynækolog før graviditet (i planlægningsfasen af ​​opfattelsen) - det gør jeg. Så jeg gik i hovedet...

    Jeg havde en miniaborti i fortiden, så jeg besluttede at tjekke ud. Hun kom til receptionen: lægen kiggede på mig, tog alle slags smears og fortalte mig at komme til resultatet i en uge. Ved næste udnævnelse annoncerede hun resultatet: Alt er fint, men det er ønskeligt at forbedre den vaginale mikroflora og skrev mig Macmioror Complex stearinlys. Jeg gik straks til apoteket og løb, købte disse dyre "time bombs" og gik hjem glad.

    Om aftenen gjorde jeg alt som det var skrevet: Jeg gik i seng, kom ind, og gik straks i seng, bad selv min mand om at slukke lyset. Om morgenen blev jeg ventet af en ubehagelig overraskelse: alle trusser blev udsmeltet med en forfærdelig brun væske, sengen skulle også vaskes. Det blev ikke bedre i løbet af dagen: Jeg følte konstant, hvordan indholdet af stearinlyset flyder ud af mig, jeg måtte ændre den daglige pakning flere gange. Nå tror jeg det. Næste aften forberedte jeg mig mere alvorligt: ​​sæt gamle sorte trusser på og fastgjort en hygiejnepude (som jeg bruger 4 dråber på kritiske dage). Hun lagde sig ned, introducerede et stearinlys, om morgenen løb til badeværelset. Fuh, som sengen er ren - den har formået (det vasker ud af denne muck er vanskelig, og farven er så ubehagelig).

    Generelt har jeg formået at tilpasse mig selv, men på den fjerde dag - en anden overraskelse. Om morgenen vågnede jeg ikke væk fra vækkeuret, men fra følelsen af ​​at alt inde i mig brændte, kløe og brændte. Jeg opfordrede til arbejde - jeg bad om at se en læge. Jeg var nødt til at gå til en anden: der var ingen rekord til min gynækolog. Mens jeg sad i kø, læste jeg instruktionerne til McMiror Complex: En allergisk reaktion, kløe, brænding osv. Alt er klart, jeg er tilsyneladende allergisk. Undervejs læser jeg anmeldelser på internettet: Det ser ud som om de fleste er fine, uden sidereaktioner - hvorfor er jeg så heldig? (Nå, dette er mere et retorisk spørgsmål).

    Lægen bekræftede mit gæt - en akut reaktion på lysets komponenter. Jeg foreskrev allergipiller for mig (noget som Fencarol) og forbød dem at blive brugt yderligere (der er stadig 4 stykker i pakken). Kom hjem - og kastede disse ting. Zareklas: Intet mere for forebyggelsen vil ikke tage.

    Men dette er stadig halvt besværet, nu uforståeligt forsinkelse af menstruation - allerede 3 uger. En masse tests foretaget - alle negative. Mit hoved sniger sig i tanken om, at dette skyldes McMiror Complex. Jeg går ikke til lægen - pludselig vil jeg skrive noget til forebyggelse, og det bliver værre.

    I 13 år begyndte min teenagedatter pludselig at have en forfærdelig kløe i skridtområdet, og vi gik straks til lægen. Gynækologen sagde, at denne thrush er en almindelig forekomst med hormonelle forandringer i ungdommens krop. Siden sygdommen blev opdaget for første gang, er det ikke nødvendigt at behandle det med piller (for mange bivirkninger, og piller påvirker hele kroppen som helhed). Derfor udpegede hun en lokal remedy Makmiror Complex i form af en creme.

    Jeg var bange - hvordan man indtaster den, hvis datteren stadig er jomfru, vil den ikke skade graven under behandlingen? Lægen beroligede mig - en speciel vedhæftning på applikatoren giver dig mulighed for at redde jomfruelighed og udføre behandling af høj kvalitet. Desuden er den samme applikator også en dispenser, så vagina vil få lige så meget medicinsk creme som kræves til behandling.

    Og faktisk - det er et bekvemt værktøj, der hjalp på den tredje dag i introduktionen. Efter et kursus på 8 dage forsvandt alle symptomerne, og testene afslørede ikke et overskud af tallet i et udsnit af gærlignende svampe. Virginitet, forresten, min datter reddet.

    Senere blev jeg selv behandlet med dette stof, men i form af stearinlys. En behagelig overraskelse var, at de ikke pletter hænder - den hårde skal er som en skal og efterlader ingen mærker, når den er lagt. Min blandet infektion i skeden er forsvundet. En vigtig fordel ved dette særlige lægemiddel er, at dets virkning kun omfatter patogen mikroflora og ikke påvirker gavnlige bakterier overhovedet. Derfor går genopretningsperioden hurtigt nok, og risikoen for tilbagefald af sygdomme eller efterfølgende dysbiose er minimal. Jeg anbefaler det til alle, og efterlade kun positiv feedback om stoffet på forummet på netværket.

    Lignende Artikler Om Parasitter

    Orm: narkotikabeskrivelse, handlingsprincip og effektivitet
    Kompatibilitet Nemozol og alkohol
    Giardia (Giardiasis) i en voksen