McMiror - brugsanvisninger, analoger, anmeldelser og former for frigivelse (tabletter 200 mg, fløde og lys i komplekset) af lægemidlet til behandling af chlamydia, giardiasis og andre infektionssygdomme hos voksne, børn og under graviditet

I denne artikel kan du læse instruktionerne til brug af lægemidlet McMiror. Præsenterede anmeldelser af besøgende på webstedet - forbrugerne af denne medicin samt udtalelser fra læger af specialister om brugen af ​​McMiror i deres praksis. En stor anmodning om at tilføje din feedback om stoffet mere aktivt: medicinen hjalp eller hjalp ikke med at slippe af med sygdommen, hvilke komplikationer og bivirkninger blev observeret, hvilket måske ikke er angivet af fabrikanten i annotationen. Analoger McMiror i nærvær af tilgængelige strukturelle analoger. Anvendes til behandling af chlamydia, giardiasis og andre smitsomme sygdomme hos voksne, børn, såvel som under graviditet og amning.

McMiror er et bredspektret antimikrobielt lægemiddel afledt af nitrofuran. Det har antibakterielle, antiprotozoale og antifungal virkninger. Nifuratel har høj effektivitet og lav toksicitet, hvilket forårsager en bred vifte af dets kliniske anvendelse.

Meget effektiv mod Papiliobacter og Helicobacter pylori (især mod metronidazol resistente stammer af Helicobacter pylori), gram-positive og gram-negative mikroorganismer.

Det er det valgte stof til behandling af bakterielle intestinale infektioner, inkl. salmonella, shigellose. Aktiv mod Trichomonas vaginalis; stærkt aktiv mod Candida svampe.

Fuld udskillet af nyrerne, hvilket giver en stærk antibakteriel virkning i urinvejen.

Farmakokinetik

Efter at have taget stoffet inde i Makmiror absorberes det hurtigt fra mave-tarmkanalen. Det trænger ind i BBB og placenta barrierer, udskilles i modermælk. Metaboliseret i lever og muskelvæv. Fuld udskilles i urinen (30-50% uændret).

vidnesbyrd

  • kroniske inflammatoriske sygdomme i det øvre GI-område forbundet med Helicobacter pylori;
  • tarm amebiasis;
  • giardiasis;
  • vulvovaginal infektioner forårsaget af modtagelige patogener (trichomonas, chlamydia, Candida svampe, bakterier);
  • urinvejsinfektioner forårsaget af modtagelige mikroorganismer (herunder pyelonefritis, urethritis, cystitis, pyelitis).

Udgivelsesformer

200 mg overtrukne tabletter.

Vaginal creme (McMiror kompleks) i rør på 30 g. Derudover indeholder nystatin.

Stearinlys vaginal (macmorir kompleks). Derudover indeholder nystatin.

Instruktioner til brug

Til infektioner forårsaget af Helicobacter pylori er Macmiror voksne ordineret 400 mg (2 tabletter) 2-3 gange om dagen; børn den anbefalede dosis bestemmes med en hastighed på 15 mg / kg legemsvægt 2 gange om dagen. Modtagelse varighed - 7 dage.

I intestinal amebiasis foreskrives voksne 400 mg (2 tabletter) 2-3 gange om dagen i 10 dage. For børn er den anbefalede dosis 10 mg / kg 3

Ved giardiasis foreskrives voksne 400 mg (2 tabletter) 2-3 gange om dagen; børn - i en dosis på 15 mg / kg, 2 gange om dagen. Modtagelse varighed - 7 dage.

I tilfælde af urinvejsinfektioner hos voksne afhænger lægemidlet af 600-1200 mg (3-6 tabletter) pr. Dag i 7-14 dage afhængigt af sygdommens sværhedsgrad. For børn er den anbefalede dosis 30-60 mg / kg pr. Dag i 2 opdelte doser. Ifølge lægens anbefaling kan behandlingen forlænges eller gentages.

Til vaginale infektioner hos voksne, 200 mg (1 tablet) 3 gange om dagen i 7 dage (begge partnere skal tage stoffet). For børn er det anbefalede daglige indtag 10 mg / kg om dagen i 2 opdelte doser dagligt i 10 dage.

1 vaginalt suppositorium administreres dagligt om aftenen før sengetid i 8 dage eller i overensstemmelse med lægeens anbefalinger. Om nødvendigt kan behandlingen gentages efter menstruation.

For maksimal terapeutisk virkning bør suppositorier indsættes i den øvre del af vagina.

Suppositorier anvendes ikke til behandling hos børn. Denne kategori af patienter anbefales at bruge vaginal creme komplet med en applikator (gradueret sprøjte).

Tildel 2,5 g fløde 1-2 gange om dagen (morgen eller aften) i 8 dage.

Den krævede dosis fløde skal indtastes ved hjælp af en gradueret applikator.

Instruktioner til brug gradueret applikator

Skru den graduerede applikator til røret af creme. Indtast den ønskede mængde creme (i overensstemmelse med skalaen i skalaen, der angiver mængden i gram), tryk på røret. Afbryd forbindelsen fra røret, indsæt i vagina, tryk på applikatorens indhold, tryk på stangen.

Tilstedeværelsen af ​​en speciel dyse giver dig mulighed for at komme ind i cremen uden at beskadige hymen. For at gøre dette er det nødvendigt at fjerne kanylen fra toppen af ​​stammen og skru den på sprøjtehovedet fra den modsatte side, før cremen indsættes i vagina.

Bivirkninger

  • kvalme, opkastning;
  • bitterhed i munden;
  • diarré;
  • halsbrand;
  • gastralgia;
  • hududslæt, kløe.

Kontraindikationer

  • overfølsomhed overfor lægemidlet.

Brug under graviditet og amning

Brug af lægemidlet under graviditet er kun mulig under strenge indikationer, hvis den påtænkte fordel for moderen opvejer den potentielle risiko for fosteret, da nifuratel krydser placenta barrieren. Så under graviditeten er dette stof bedre ikke at bruge.

Hvis det er nødvendigt, bør brugen af ​​stoffet under amning bestemme afbrydelsen af ​​amning, fordi nifuratel udskilles i modermælk.

Der er ingen kontraindikationer for brugen af ​​McMiror Complex under graviditet og amning (amning).

Særlige instruktioner

Ved behandling af vaginale infektioner alene med det orale McMiror-præparat, anbefales det at øge dosis af dette lægemiddel til 800-1200 mg dagligt (4-6 tabletter). I behandlingsperioden bør afstå fra samleje.

Indflydelse på evnen til at køre biltransport- og kontrolmekanismer

Der er ikke identificeret negative bivirkninger.

Drug interaktion

McMiror forbedrer nystatins antifungale virkninger, når de anvendes sammen.

Analoger af McMiror Medication

Strukturelle analoger af det aktive stofmedicin McMiror har ikke.

Kronisk trichomoniasis

Samlet antal beskeder: 49

18. marts 2014
Ginatren hjælper ikke! spil ikke dine penge!
Jeg er syg siden 2010, jeg prøvede alt, men ingenting hjælper. De har jo jo muteret med mig, ingen medicin tager

03/01/2013, Tatyana
Jeg genvandt fra trichomoniasis med dråber af effloran og atrican

03/18/2014, marana
skriv venligst et behandlingsregime

01/31/2013, Azazello
Hej alle sammen! Et sådant spørgsmål ved jeg ikke helt præcist, da jeg fastgjorde denne skidt (Trichomanado), blev uvidende om mig selv og nu begyndte min brændende fornemmelse, jeg blev testet, urologen sagde, at jeg var begyndt, og at jeg havde kronisk trichomanadal prostatitis, jeg var i chok! Han begyndte behandling, modtaget injektioner og droppere, piller er forskellige! Gud forbyder slags helbredt, efter gentagen analyse forsvandt Tricho! Så mit hovedspørgsmål: Efter behandlingens første uge gik jeg til et diskotek, drak (selvom det var strengt forbudt) og derefter klassikeren af ​​genren, jeg mødte en pige og gik hjem til Willie spilli, kunne jeg inficere Tricho's pige Øjeblikket var jeg på den tiende behandlingsdag!

04/01/2013, Vika
Del venligst med hvem der blev behandlet og hvor?

01/31/2013, Dima
Hej alle sammen! Jeg fik denne nonsens i august 2012. Jeg kunne ikke tillade mig at gå til en statsklinik på grund af mit arbejde, jeg havde ingen problemer med økonomi, og jeg valgte den bedste læge i byen venereolog og begyndte behandling. Hvad jeg bare ikke injicerede med antibiotika begyndte at lide i maven, leveren og alt det. En måned senere bestod kontrollen Chlamydia + Trichomonas. Jeg besluttede at ændre lægen igen. Den samme historie, en flok antibiotika, alt for trizomonad og chlamydia blev behandlet i ca. 2 måneder. Efter at have givet mange penge forstod jeg, at det er bedre at gå til en statsinstitution fordi der møder de meget ofte med denne sygdom.
Til gengæld bestod jeg de mest detaljerede tests, der kunne tages omkring 100.e. Jeg synes, det er ikke så meget. 4 måneder efter behandlingens begyndelse viste det sig, at jeg ikke kun havde Trichomonas + chlamydia, men også Gonorré (viste en detaljeret analyse, der blev udtværet, fordi blodprøven måske ikke er helt korrekt). Alt flydede i kronisk form, fordi Under infektion behandlede jeg bihulebetændelse og drak antibiotika og derved derved svække sygdommen. I analyserne blev det indiceret, at gonoré vaskede mig omkring 5 antibiotika. Efter hvile i ca. 15 dage efter det sidste behandlingsforløb blev min lever og mave reduceret til en mere eller mindre normal tilstand, selvom min lever skadede. Jeg startede behandlingen fra tidligere erfaringer. Jeg indså, at jeg har brug for at ændre min livsstil med 1 virksomhed. Jeg stoppede med at ryge, drikke, jeg kunne have røget anasha før, ja en gang om måneden for raslabon))) Med alt dette bundet jeg op. Begynd at hvile flere festligheder og sidde sent op på computeren eller et andet sted. Til sidst begyndte jeg behandling. Jeg begyndte med chymotropsin (Apparatfragmentering af cellemeabilitet) Skadet for de første 2 dage i træk om morgenen, så hver anden dag i alt 6 injektioner. På dag 3 af behandlingen begyndte pyroginale skud 25 mg 3 gange hver anden dag, derefter 3 gange 50 mg hver gang, temperaturen blev forsøgt ikke at slå den af ​​med injektioner kun 1 gang draget paracetomol. temperaturforøgelsen er en god service til Trichomonas reproduktion og levetid, men under ingen omstændigheder tillod det ikke en stigning på mere end 37,5, fordi det er farligt. Med begyndelsen begyndte peroginala behandling for Trichomonas. Om morgenen chokede han kryelecio CRYON + VITAMINS B, og lovovertrædelsen. Esenseales hypoprotector (5 dage i ampuller, så skiftede jeg kapsler så vidt jeg plantede leveren) fra dysbacteriosis Fertal. Med starten på at tage CRYON drak FLAZOL FORTE også i 5 dage. Dvs. kl. 9.00 KLION derefter hver 8. time 1 tablet flasol. Dette er meget vigtigt, fordi antibiotika i 5-dages gruppen elimineres fra kroppen inden for 8 timer, og hvis denne tilstand ikke følges, kan den enkleste overleve. Så efter 5 dage med sådan behandling, på den sjette dag, Prick et af de antibiotika, der dræbte gonoré i 10 dage, også på det nøjagtige tidspunkt + drak tabletterne UNIDOX LALUTAB (15 dage) MORNING og om aftenen Time holdt også 12 timer det er meget vigtigt! Han spiste godt og forsøgte at sove mere og hvile overhovedet. Under behandlingen tog jeg orlov uden vedligeholdelse, men efter en dag blev jeg kaldet til arbejde, men stadig bedre end intet overhovedet! Under behandling er det vigtigt ikke at skade andre sygdomme, fordi antibiotikabehandling for at svække! Efter enden er der ikke meget tilbage i urinrøret og noget ubehag. Efter 10 dage, gik forbi anaoizy lige deployed viste ren overalt! Nu tager jeg NaxoJin i 3 dage, 2 tabletter hver for at undgå et tilbagefald. Og jeg begynder at behandle prostata! Herfra Konklusion 1) Tro på en kur. 2) Lever ikke seksuelt, fordi Under de to første kurser undgik jeg denne regel, og konsekvensen var, at jeg ikke var en kur. 3) Fortryd ikke din krop med cigaretter og alkohol. 4) Prøv at opretholde en sund livsstil og lege sport 5) Det er meget vigtigt at observere tidspunktet for medicin. Jeg beder dig om ikke at medicinere selv. Og når du tager nogle yndlingsmedier, skal du altid forhandle alt sammen med lægen, dvs. Vær forberedt og kend din fjende i ansigtet af "Trichomonas" og være interesseret i hvilken behandlingsmetode lægen ønsker at tilbyde dig! Held og lykke i behandling, håber jeg mit råd vil hjælpe dig !! Men endnu engang beder jeg dig om ikke at medicinere selv. Og jeg ville også tilføje: Jeg holdt hygiejne. Hver dag skiftede jeg trusser og vaskede alt sammen med sæbe med en sæbe! + Jeg gjorde vasken med Cycloferon) Element) Og lægerne pressede stadig en pin i penis og holdt ham der min 5. Alt dette var omkring 5 procedurer af begge. sidste 4 vasker jeg gjorde hjemme Sam før jeg gik i seng! + de første 10 dage jeg indsatte stearinlys "Viferon" om morgenen og om aftenen! Det ser ud til at være alt)

05/03/2014, Alexandra
Du er godt klaret! Sandt! normalt fra gutterne kun høre at intet er smitsom og alt dette skrald. Og du er så seriøs om sagen! Jeg håber jeg kan slippe af med denne sygdom.

06.02.2012, Medicinsk Bistand
Tilgængelig og svar på alle spørgsmål vedrørende trichomoniasis artikel http://03digest.ru/trihomoniaz_trihomonoz.html

11.11.2011, Anton
Hej alle sammen Jeg lider af kroniske trichomer, forsøgte alle medicin, det sidste kursus, jeg troede, hjalp. 50 dage macmiror og parallelle femogtyve dage furamag og femogtyve dage tinidazol, men sidstnævnte kontrol er igen positiv. Bundlinjen: beslutningen om at finde en pige med kroniske trichomes for at skabe et forhold.. MØNDER MED INUREBREAKABLE TRICHOMONIAS, ØNSKER AT VÆRE KONTO! (mail: [email protected]) Jeg bor i byen Astrakhan. Hvis nogen har mulighed for at hjælpe, vil jeg være meget taknemmelig.

02.27.2011, Katerina
Jeg behandlede min trichomoniasis med tiberal - alt gik glat uden overskydende - ingen bivirkninger blev afsløret under behandlingen, end jeg er helt tilfreds med, det er ikke første gang jeg blev syg med denne infektion, det er godt, at denne gang gik alt meget bedre

Alle sider med diskussion om dette emne:
1 2 3 4 5

Trichomoniasis [Del 1]

Re: Trichomoniasis

# 4421 Meddelelse af redaktor »Fre 06 Nov, 2015 9:44 am

Re: Trichomoniasis

# 4422 Besked sur »fre 06 november, 2015 10:18

Re: Trichomoniasis

# 4423 Post Trueborcyxa »Fre 06 november, 2015 2:14 pm

Re: Trichomoniasis

# 4424 Meddelelse Oleg95 »Fre 06 Nov, 2015 2:57 pm

Re: Trichomoniasis

# 4425 Meddelelse sur »fre 06 november, 2015 4:15 pm

Re: Trichomoniasis

# 4426 Indsendt af Oleg95 »Fre Nov 06, 2015 4:43 pm

Re: Trichomoniasis

# 4427 Besked sur »fre 06 november, 2015 4:49 pm

Re: Trichomoniasis

# 4428 Meddelelse Oleg95 »Fre Nov 06, 2015 4:58 pm

Re: Trichomoniasis

# 4429 Meddelelse af redaktor »Fre 06 Nov, 2015 21:41

Re: Trichomoniasis

# 4430 Meddelelse Sergei45 »Lør Nov 07, 2015 4:28 pm

Re: Trichomoniasis

# 4431 Besked Vi er i helvede »søn 15. november 2015 13:33

Re: Trichomoniasis

# 4432 Besked Vi er i helvede »søn 15. november 2015 13:36

Re: Trichomoniasis

# 4433 Meddelelse fra Becks21 »Sun Nov 15, 2015 6:57 am

Re: Trichomoniasis

# 4434 Meddelelse bububu »Sun Nov 15, 2015 5:33 pm

Anmeldelser af stoffet Makmoror med dets komplekse anvendelse

McMiror er et antimikrobielt stof og har et bredt spektrum af handlinger og er tilgængelig i tre forskellige former - tabletter, creme, stearinlys, og lokale former for midler kan bruges selv under graviditeten. Sidstnævnte er imidlertid ikke en direkte kontraindikation for tabletter, men kun hvis der er klare indikationer.

Generelle oplysninger om stoffet

McMiror er et syntetisk bredspektret antibakterielt lægemiddel, der er aktivt mod bakterier, protozoer og svampe. Værktøjet tilhører gruppen af ​​nitrofuraner, dets internationale navn er Nifuratel.

Lægemidlet kan have både en bakteriostatisk (blokere den yderligere spredning af bakterier) og en bakteriedræbende (forårsage død af mikroorganismer) handling - det afhænger af koncentrationen og typen af ​​patogen flora opnået.

Som andre nitrofuraner har lægemidlet lav toksicitet, hæmmer ikke immunsystemet og den naturlige mikroflora.

Lokale lægemiddelformer har en øget svampeffekt, og kan bruges alene eller supplere oral indtagelse.

Sammensætning og frigivelsesform

Tilgængelig i form af tabletter, intravaginal creme eller suppositorier.

Hver McMiror tablet 0,2 g, overtrukket, indeholder 200 mg af det aktive stof - nifuratela, såvel som hjælpekomponenter.

Hvert intravaginalt suppositorium indeholder 0,5 gram Nifuratela og 200.000 IE af Nystatin som aktive ingredienser.

100 gram creme indeholder 10 g Nifuratela og 4000 000 IE af Nystatin.

Handling på kroppen

Den aktive bestanddel af tabletterne absorberes i mave-tarmkanalen, så med blodet strømmer ind i lever- og skeletmuskulaturvævet, hvor det delvis opløses. Udskillelse fra kroppen udføres fuldt ud af nyrerne, og 30-50% udskilles uændret. Den opnåede koncentration af nifuratel i urinen forårsager antibakterielle virkninger af lægemidlet i kampen mod sygdomme i urinorganerne. Halveringstiden er 2-4 timer med normal nyrefunktion.

Det trænger ind i hematoencephalic barrieren (i hjernevæv) og hæmatoplacentalbarrieren udskilles under amning.

De aktive stoffer i de lokale former for lægemidlet absorberes langsomt og absorberes næsten ikke i blodet.

Indikationer og kontraindikationer

Oral administration er ordineret af urologer og gynækologer under behandling:

  • pyelonefrit eller tubulointerstitial nefritis af uspecificeret kurs, blærebetændelse eller urethritis forårsaget af følsom flora;
  • infektioner i det nedre urogenitale system, udløst af chlamydia;
  • trichomoniasis;
  • vulvovaginal candidiasis;
  • betændelser i de kvindelige kønsorganer forårsaget af patogener, der er modtagelige for lægemidlet (herunder cervicitis).

Indikationerne for brugen af ​​suppositorier og cremer er kompleks behandling af infektioner af de eksterne kvindelige kønsorganer forårsaget af bakterier (chlamydia), trichomonas, Candida svampe samt forebyggelse af svampelæsioner som følge af specifik behandling af trichomoniasis.

Kontraindikationer for oral McMiror er:

  • individuel intolerance eller overfølsomhed overfor de aktive eller hjælpestoffer
  • Isomaltose / sucrose mangel, fructoseallergi, glucose-galactose malabsorption.

Med omhu og kun i tilfælde af akut behov tilladt under graviditet. Amning for behandlingsperioden anbefales at stoppe.

Da lægemidlet tilhører gruppen af ​​nitrofuraner, vil dets modtagelse kræve observation i nærvær af neuropatier, nyrestørrelser eller lever.

Denne doseringsform indeholder saccharose - dette øjeblik er vigtigt i nærvær af diabetes i patientens historie.

En kontraindikation for brugen af ​​en creme eller suppositorie vil kun være overfølsomhed over for lægemidlets komponenter, en relativ begrænsning - graviditet (1 sigt) og laktation (rådgivning af lægen er påkrævet).

Suppositorier er kontraindiceret hos børn, om nødvendigt behandling af denne kategori af patienter, der anvendes creme.

Instruktioner - anbefalede doser til voksne og børn

Ved behandling af infektioner i urinvejen indebærer instruktionen, at følgende henstillinger overholdes:

  • til voksne - det anbefales at følge ordningen: 3-6 tabletter (600-1200 mg) pr. dag fordelt på tre doser inden for 7-14 dage;
  • til børn - den daglige dosis bestemmes med en hastighed på 30-60 mg pr. 1 kg af barnets vægt. Endvidere er det opdelt i 2 trin.

Variationer i den daglige dosis og varigheden af ​​indlæggelsen bestemmes af lægen, baseret på sygdommens sværhedsgrad.

Når urogenitale infektioner anvendes på følgende måde:

  • voksne - 1 tablet (200 mg) 3 gange dagligt og i 7 dage (terapi bør udføres for begge seksuelle partnere);
  • børn - den daglige dosis er defineret som 10 mg / kg og er opdelt i 2 doser. Kurset er 10 dage.

For børn under 6 år bestemmer lægen kun dosis og varighed af kurset.

Hvis McMiror anvendes som aktivt middel til behandling af vaginale infektioner, skal den orale dosis øges til 4-6 tabletter om dagen (800-1200 mg). Under behandling skal afholde sig fra intim intimitet.

Hvis der er bevis, kan lægen anbefale at forlænge kurset eller gentage det.

Standardforløbet af suppositorieadministration er 8 dage, mens lys skal administreres intravagent 1 gang om dagen for natten.

Cremen injiceres 1-2 gange om dagen (om aftenen og / eller om morgenen) i 8 dage. Enkeltdosis - 2,5 gram.

Om nødvendigt kan kurset gentages efter menstruation.

Brug af lokale former under graviditet og amning er mulig (der er ingen kontraindikationer), men høring af en læge er ønskeligt.

Overdosering og bivirkninger

Specifikke bivirkninger ved overdosering er blevet identificeret.

Imidlertid kan overdreven indtagelse af pilleformen fremkalde en stigning i "officielle" bivirkninger:

  • dyspeptiske manifestationer - bitterhed i munden, kvalme, epigastrisk smerte, halsbrand, opkastning, afføringssygdomme;
  • hudreaktioner - kløe, udslæt;
  • perifere neuropatier, letargi;
  • hovedpine, svimmelhed.

I tilfælde af nedsat nyrefunktion er eliminationshalveringstiden henholdsvis mulig, der er risiko for overdosering.

Den kombinerede anvendelse af McMiror med alkohol er uønsket på grund af den øgede sandsynlighed for bivirkninger, generel forgiftning, overdreven stress på leveren og nedsat effektivitet af behandlingen.

Fælles brug af McMiror med nystatin øger antifungale virkninger af begge lægemidler.

Sandsynligheden for overdosering af creme eller suppositorier er lille, men en overtrædelse af dosis og diæt kan forværre de mulige bivirkninger:

  • brændende og kløe i skeden
  • overdreven sekretion
  • følelse af fremmedlegems tilstedeværelse
  • lokal hævelse
  • allergisk kløe og rødme i slimhinderne og hud i kønsorganerne.

Interaktionen mellem creme og suppositorier med andre lægemidler og terapeutiske foranstaltninger er som følger:

  • douching reducerer den terapeutiske virkning af lokale midler som følge af udvaskning af den aktive ingrediens;
  • Samtidig oral administration af nystatin kræver doseringskontrol for at undgå udvikling af systemiske bivirkninger;
  • Den kombinerede anvendelse af andre lokale antibakterielle og antifungale midler øger risikoen for vaginal dysbiose.

Anmeldelser af læger og patienter

Specialister, der ordinerer McMiror, markerer stoffet som følger:

"McMiror tolereres generelt godt af kroppen. Den høje koncentration af det aktive stof i urinen tillader behandling af blærebetændelse med det - væsken, der akkumuleres i blæren, giver en antiseptisk virkning.

  • bredt spektrum af handlinger;
  • effektiv i kronisk blærebetændelse;
  • kan bruges til børn og gravide.
  • i nogle tilfælde kræves kompleks terapi, for eksempel McMiror plus canephron for at forbedre den antibakterielle virkning;
  • høje omkostninger ved kurset (hvilket er særligt mærkbart med langvarig behandling) "

Svetlov A.Yu.

"Nifuratel er aktiv mod opportunistisk flora, herunder svampe. Dette skyldes effektiviteten af ​​thrush. Ved kronisk tilbagevendende form er oral administration nødvendig, og i lungerne - nok stearinlys. Det skal bemærkes, at Nifuratel er et internationalt navn, du kan kun købe tabletter eller stearinlys i et apotek kun i form af McMiror eller McMiror komplekse.

  • kan tages under graviditeten
  • fremkalder ikke lokale dysbakterier.
  • med en tendens til allergi kan forårsage forværring;
  • stearinlys skal indgives i et kursus (gentagne gange), nogle patienter har ubehag efter injektionen "

Yuriev A.P.

"Jeg foreskriver Makmiror til behandling af urogenitale infektioner, såvel som thrush og cervicitis forårsaget af opportunistisk flora. I alvorlige tilfælde bør brugen af ​​stoffet oralt berettiget under graviditeten, men i 1 og 3 trimesteren skal det gøres med forsigtighed. Men stearinlys og fløde er praktisk taget sikre og effektive til ukomplicerede infektioner.

  • Sikkerhed under graviditet (så vidt muligt med et "stærkt" lægemiddel);
  • kan bruges til børn og unge piger (intravaginal fløde).
  • høje omkostninger;
  • nogle ulemper forbundet med indførelsen af ​​suppositorier (lægemidlet kan plette tøj);
  • manglende information om den negative virkning på fosteret i sin helhed »

Alferova I.E.

Men hvad var indtryk af patienterne:

"Jeg brugte stoffet indeni med tilbagevendende thrush. Det var i mit tilfælde, at piller var at foretrække, fordi derudover var nødvendigt at eliminere cervicitis. Hun tog strengt efter instruktionerne. Derfor måtte jeg købe to pakker.

  • effektivitet;
  • fra bivirkninger - kun lys gul urin.

Ulemper: de høje omkostninger ved emballage og følgelig kurset "

Kristina, 33 år gammel

"Så stoffet ordineret af en læge for at eliminere infektionen i urinvejen. I løbet af den første uge oplevede jeg en overflod af bivirkninger - svimmelhed, sløvhed, kvalme. Efter råd fra lægen øgede hun drikegrænsen til tre liter om dagen, og hun tilføjede en kostredning. Infektionen er imidlertid forsømt og muligvis uvel på grund af død af en omfattende patogen flora.

  • effektivitet;
  • praktisk til at tage piller.

Ulemper: manifestationer af forgiftning og behovet for at følge en diæt "

Julia, 32 år gammel

"Det var muligt at anvende stearinlys MacMiror-kompleks i den komplekse terapi af bakteriel vaginose efter antibiotikabehandling. Ubehaget forsvandt efter tre dage, men jeg blev behandlet i 8 dage, som anbefalet af lægen og instruktioner.

  • hurtig lindring fra symptomer
  • Praktisk at bruge (lækage af lægemidlet er ikke lagt mærke til).

Ulemper: undladt at identificere "

Tatyana, 42 år gammel

"Efter en lang antibiotikabehandling udviklede jeg en stærk dysbiose, den blev udtrykt i urethrit, cystitis, vaginitis og vulvitis. På anbefaling af lægen så McMiror tabletter i to uger (lys ville ikke have hjulpet til urinvejsinfektion). Jeg måtte købe 4 pakninger tabletter. Derefter drak han probiotika - smerten og kløen var væk, mikrofloraen var normal.

Fordele: effektivitet, sparsomme virkninger på kroppen.

Ulemper: de høje omkostninger ved kurset med forsømt og omfattende autoimmun betændelse "

Elena, 28 år gammel

"Jeg forsøgte at behandle cystitis af McMeer (ordineret af en læge). Jeg ved ikke, hvad årsagerne er, men pga. Kvalme, opkastning og svimmelhed måtte pillerne opgives. Meget senere læser jeg, at du måske bare skal drikke mere væske, spise flere proteiner og begrænse kulhydrater...

Fordele: havde ikke tid til at opdage.

Ulemper: bivirkninger - på baggrund af min overfølsomhed eller træk ved sygdommen... "

Oksana, 36 år gammel

"Bruges til gynækologiske infektioner forårsaget af E. coli. Da begge partnere havde brug for terapi, blev McMiror-komplekset ordineret til mig, og McMiror-pillen blev givet til min mand. Og de og andre kan ikke kaldes billige, men effekten af ​​behandlingen er mærkbar. Den eneste "men" - min mands dermatitis forværres.

  • tilstedeværelsen af ​​flere doseringsformer;
  • manglende kritiske bivirkninger.
  • dyre;
  • Hvis du er tilbøjelig til hudallergi, kan kløe eller revner forekomme.

Alexandra, 44 år gammel

Ansøgningstips baseret på feedback og instruktioner:

  • reducere til "nej" forsøg på selvbehandling;
  • hvis du er tilbøjelig til allergi - symptomatisk behandling er acceptabel i løbet af behandlingen, hvis manifestationerne er uacceptable - du bør konsultere din læge for at ordinere alternative lægemidler;
  • opgive alkohol på tidspunktet for behandlingen
  • Hvis der forekommer urogenitale infektioner, skal begge partnere behandles, nogle gange er det tilrådeligt at administrere stoffet på en kompleks måde - ind og ud;
  • i behandlingsperioden bør afstå fra intimitet
  • amning ved optagelse skal afbrydes - ikke på grund af høj toksicitet, men på grund af risikoen for overdosering af det aktive stof til barnet.
  • når symptomer på forgiftning forekommer - opkastning, feber, hovedpine, svaghed - skal du være opmærksom på kosten og drikke flere væsker (vand, juice, frugtdrikke).

Pris i Rusland og analoger

Omkostningerne ved en pakke McMiror 200 mg tabletter er fra 600 til 900 rubler (detailhandel og onlineapoteker). Kursets pris afhænger af sygdommens art, som regel er det ikke en pakke.

Intravaginale suppositorier kostede i gennemsnit ca. 700-850 rubler til en pakke indeholdende 8 stykker.

Creme McMiror-komplekset vil koste ca. 850 rubler til et 30 gram rør.

McMiror har ingen strukturelle analoger (i Rusland er det det eneste registrerede lægemiddel, der indeholder nifuratel), Nifuratel er et internationalt ikke-proprietært navn. Imidlertid har følgende tabletter og lokale former en lignende virkning:

  1. Metronidazol er et antiprotozoalt og antimikrobielt lægemiddel, det har en lav pris og et stort antal kontraindikationer og bivirkninger. Uforenelig med visse lægemidler og mere giftige. Kontraindiceret i graviditetens 1. trimester.
  2. Fluconazol er en svampe, der er effektiv til candidiasis. Forskelle i lav pris er kontraindiceret for svækkede patienter og gravide kvinder. Det har komplekse lægemiddelinteraktioner.
  3. Furazolidon er også et derivat af nitrofuran, men det anvendes ikke til behandling af urin- og urogenitale infektioner.
  4. Atsilakt er effektiv til behandling af vaginitis, vaginose, chlamydia, ikke-infektiøs colpitis, ineffektivt og kan føre til forværring af thrush. Tilladt under graviditet. Fås i tre doseringsformer - stearinlys, piller, lyofilisat. Det er lavet af mange russiske virksomheder, så priserne er ret rimelige. Lactonorm har lignende egenskaber.
  5. Iodoxid er et suppositorium, der er effektivt til behandling af bakteriel vaginitis. Svamp, viral, blandet, specifik, forårsaget af chlamydia. Den gennemsnitlige pris i Rusland er ca. 300 rubler per pakke.
  6. Kolposeptin - lys til behandling af bakterielle og svampeinfektioner, bakteriel vaginose og candidiasis, forebyggelse af gentagelse af disse sygdomme. I betragtning af mængden i pakken er prisen sammenlignelig med McMiror-komplekset.

Betingelser for opbevaring

Lægemidlet bør opbevares i et mørkt, tørt, utilgængeligt for børn. Holdbarhed for tabletter - 5 år. Holdbarhed på stearinlys eller fløde - 3 år.

McMiror behandling

hej piger 1.8 og vi er plaget af forstoppelse. Behandlingsforløbet gik gennem duphalak, glycerollys, hofitol, baktisubtil og normobakt. toilet det i dag som tredje dag. om aftenen eller et stearinlys eller enema

En gang en gastroenterolog foreskrev en behandling for os: MacGiror, Trimedat og Normobact. Vi tog ikke noget. Købte lekarstva og fjernet. Besluttet at følge kost, kaseinfri og glutenfri. Men maven både gør ondt og det gør ondt. om natten sover vi dårligt. Her tror jeg, at det stadig kan drikke, hvad lægen foreskrev. Forlad din feedback. Gjorde barnet MakMiror.

Piger, som i behandling af ureaplasma blev foreskrevet MacMiror og antibiotika unidox solutab suppositorier? Var behandlingen med disse lægemidler effektiv?

Piger, fortæl mig. Vi behandler trichomoniasis med min mand, lægen foreskrev mig Naxojin tabletterne og McMiror suppositorierne. På den anden behandlingsdag steg temperaturen, kan den være fra piller eller er jeg bare kold? Bare vil ikke spore så allerede en svækket krop med antipyretisk.

Piger, hej alle sammen!

Jeg skriver for at høre) Omkring en måned siden kom jeg ud af trøst. Som jeg forstår det, på baggrund af en forkølelse og et fald i immunitet. Der var ingen seksuel kontakt, indtil jeg fandt udledning og kløe i omkring en uge. Gynækologen skrev ud MacMirors lys og antibiotikumet Flucostat. Jeg blev behandlet, alle symptomerne var væk. Men jeg gav ikke testene igen. Min mand blev ikke behandlet. Og nu kom hun tilbage (((Jeg besluttede ikke at gå til gynækologen og købte stearinlys igen, hvilket var sidste gang. Jeg vil ikke drikke antibiotika.

Jeg er træt af alle sår. 4 dage plaget udledning gik til G og derefter dem for betændelse. foreskrevet mild behandling uden antibiotika kun diclofenac og suppositorier macmioror og gynoflor E.

Piger, i stort håb, bevæger vi os mod protokollen, men i tillæg til skridskens-TSH'en kom turen tilbage igen. Jeg forsøger ikke at græde og ikke blive ked af det. Normalt hjælper det mig i sådanne tilfælde TERJINAN.

God aften, piger! Godkendte test før planlægning af graviditet (vi ønsker at starte i september), alt er fint, bortset fra bac. Først fandt de Enterococcus faecalis 10 i 4 grader og Klebsiella pneumoniae 10 i 5 grader (det blev helbredt). Efter behandlingsforløbet (amoxiclav, bifiform, terzinal, flucostat) kom proteusmirabilis 10 til 4 grader ud og Escherichia coli 10 til 5 grader og Enterphoccus faecalis 10 til 4 grader forblev. Nu har de udpeget citrolet, liveo 4, diflucan, macmorir kompleks og polygynax. Kun sidste gang var behandlingen også 10 dage.

God dag! Min søn er 1,9 år gammel. Nu er vi ved at blive undersøgt, vi fandt lamblia og dysbacteriosis af 1.. I dag havde vi en gastroenterolog, vi fik ordineret følgende behandling: - Creon 10000 1,5 cap. / Day. 2 uger -Hofitol 10kap. r / d 1 måned - McMiror 200 μg 1 / 3t. 3 r / d på baggrund af receptionen Hofitol, 7. Andre. Bifikol 5 doser på 2p / d 2-3 uger. Det ser ud til at være forståeligt, men jeg angav ikke rækkefølgen af ​​at tage medicinen. For eksempel, hvor meget skal Hofitol og Creon bruge på drikke, før du begynder at give makrofred? Om at give creon sammen.

I den sidste halvanden måned har vi hærdet Pavlik spiser kun en blanding af Friso Pep, ikke-mælkefiskgrød og får et grønt æble og boghvedebrød som en delikatesse. Behandling ved allergisten bestod af en diæt, enterosgel, zyrtek, fugtighedscreme og hormonal salve. Der var ingen forbedring. Kun salve renset udslætet i et stykke tid. Passerede analysen på dysbak. Vi fandt z.stafilokokk, klebsiela og enterobacter. Niveauet af lacto og bifido er stærkt reduceret. Vi gik til gastroenterologen. Hun rystede på håndhylococcus aureus. Hun sagde at vi har noget, men.

Efter et abort med en udrensning er seks måneder gået. På ultralydet i begyndelsen af ​​sommeren sætter de "kronisk endometritis". Næste under katten

Efter testning for dysbacteriosis blev candida og Klebsiella fundet. Lægen foreskrev en hel behandling. Først behandles vi med Makmiror 14 dage, så sætter KIP + tank en måned. Buck sæt til at tage straks med MacGiror eller efter? Manden gik med resultaterne til lægen og kan naturligvis ikke svare på dette spørgsmål.

Piger, fortæl mig, hvem der under graviditeten blev behandlet med vilprafen og stearinlys Makmiror. Er der nogen konsekvenser under og efter behandlingen? Jeg gik på en aftale med en gynækolog i dag, og hun sagde, at det var på tide at behandle min ureaplasma og gartner (hvorfra havenelivet syntes jeg ikke havde noget imod) før graviditeten var kun ureaplasma! Og jeg foreskrev disse stoffer! Jeg er meget bange for at acceptere dem, om de vil skade barnet. Især skræmme mig stearinlys Makmioror! Er det værd at behandlingen skal udføre eller ikke så skræmmende.

Piger, jeg har virkelig brug for dit råd. I sidste uge afsluttede vi behandling for Giardiasis med MacGiror (barn 1.5). På mandag havde vi en gastroenterolog, ordineret yderligere behandling (dyscholia og forstørret lever): hofitol, enterosgel, bagset, pancreatin. Jeg gav ikke pancreatin, meget flov over, at han er 3 år gammel og ikke kan slagtes, og barnet vil ikke være i stand til helt at sluge hele barnet. Fra den første behandlingsdag, mere præcist ca. 2 timer efter den første anvendelse af de resterende stoffer (bortset fra baxet starter jeg det i morgen, det var ikke på apoteket), der er kun en stor mængde gasser.

Et smear i 12 uger viste tilstedeværelsen af ​​ureaplasma, lægen sagde, at vi ikke behandlede indtil 28 uger, og derefter foreskrevne poliginax suppositorier i 24 uger i 12 dage. I 26 uger tog jeg et udtværn, resultatet var det samme igen. I dag foreskrev Guinea behandling i receptionen: Vilprofen dosering 500 mg / 2 en gang om dagen og MacMiror-komplekse lys (ikke klart skrevet i opskriften) i 8 dage. Til hvem fik pigerne den samme behandling? Fortæl mig hvad der hjalp dig.

Al graviditet lider af udledning. Ifølge analysen afslørede ureorlazma og gartner. Behandlingen var anderledes, og antibiotika og bifidobakterier.. foreskrev en flok forskellige vaginale stearinlys: terginan, polyzhenax, macmorrho, neo-penotran.. alt gav kun midlertidig lindring.. så igen en ny. Jeg blev for nylig behandlet med serzhinanom og levende bakterier. Som følge heraf er 4 dage normale og igen er tildelingen grøn ((Hvad skal man gøre? Ginya ved ikke længere hvad man skal foreskrive.. og der er ingen mening fra hendes anbefalinger.

Alle DV.My sjov fortsætter. Hvad der skete før Med alle disse sekretioner og smerter gik jeg (3.06) først på ultralydet, hvor jeg ikke kunne se noget sikkert og bad om min læge. Hun så på mig, følte og tog smør for infektionen. Før dette blev der taget ud i tidligt til midten af ​​maj, og der blev ikke fundet noget.

I november bestod vi første gang. Analyse af lamblia antigen ved ELISA. i begge børn med en hastighed på 0 - 0,15 var resultatet 1,5. det er sååå meget. vi blev behandlet. i tilfælde af den dimastiske, parallelt med behandlingen, gennemsøgte chiryen på knæet, og de lykkedes. Andrew 2 gange om måneden konsekvent syg. Vi holdt GW, barnet med maven kogte og vi drak McMiror, men klogede. Siden da har Andrei ikke været syg. Børn har fremskridt! Jeg har ingen pritenzy for Andrei (jeg tror ikke engang på, hvad jeg skriver))), fordi

Piger, kan nogen behandle ureaplasma og mycoplasma eller forstå medicin, fortæl mig, om jeg blev ordineret til en normal behandling? Jeg vil virkelig ikke behandle det igen. Under denne ordning vil vi blive behandlet med sin mand. Klacid 500 mg 2 gange om dagen - 7 dage Metronidazol 500 mg 2 gange om dagen - 7 dage Macromior stearinlys 8 dage Flucostat (nystatin) fra den 5. behandlingsdag Linex

4 måneder efter fødslen kom jeg endelig til min G på et privat kontor. Hun så på mig, som følge heraf var diagnosen: "Bakteriel vaginose efter fødsel og ektopi plus CMM", behandling blev foreskrevet: Stearinlys McMiror nr. 8, derefter stearinlys Femilex efter dem, og følgende var Depantol. Det blev behandlet. Kurset tog omkring en måned, det vil sige fra slutningen af ​​M til begyndelsen af ​​den næste. Hun ankom til modtagelse, ektopi i samme tilstand, men helbredes vaginose, mikrofloraen mere eller mindre genoprettet, smør leukocytter 5-10. Tidligere var det 30. Og igen.

jomfruer, hej. Generelt tog det 30 dage efter rengøringen, men M gør det ikke. pandekage. alle skriver det på dag 40 kan komme. Jeg er bange for, at de kommer til brylluppet den 7. september. så hurtige dem alle til mig. Jeg er plaget for dig. og du skynder dig hurtigt 2 striber. og nu til nutidens problemer. var i dag på ultralydet. 2 follikulære cyster på hver ovarie. endik 6,6 mm. ægløsning var ikke. og M er ikke forudset. Kort sagt, tarmen. men igen er alle mine infektioner kendt - mycoplasma, ureplazma, bac.vaginosis. sandheden er stadig fundet.

Piger hallo, jeg har to spørgsmål: 1) 1) Kan Ureaplasma ændre indikatoren i en koncentration på mindre end 10 ^ 4 kopier i en prøve på "mere" 10 ^ 4 efter behandling af en infektion med RFP inklusive Ureaplasma. 2) 2) Hvor du kan prøve at genoptage testene for STI'er såvel som i Invitro, men du er testet i testens nøjagtighed. (Moskva) I begyndelsen af ​​september gik jeg til at udføre en smørprøve for STI'er: Jeg havde Chlamydia trachomatis, Ureaplasma spp. (mindre end 10 ^ 4), Gardnerella vaginalis (mere end 10 ^ 4), Cytomegalovirus. Hvor kom de alle fra.

Piger, hvem ved og hvorfor i behandlingen af ​​Giardia, og specifikt Makmiror, udpege en ekstra koleretic? (hofitol, galstena, allohol) og flere enzymer. Nå er enzymer mulige, fordi ofte med fordøjelsen af ​​problemet, men med koleretisk uforståelig. Har alle problemer med galdestagnation?

Jeg besluttede at dele min erfaring med, hvordan man drikker Unidox Solutab. Endelig drak det. Jeg råder ham, og ikke den sædvanlige Doxycyclin, det er bedre tolereret, de siger meget, jeg overførte normalt. Og i min fortid havde ulven langvarige problemer med fordøjelseskanalen.

Piger, jeg har alle slidt ud med disse Giardier, jeg læser, at nemazole ikke er effektivt. Nu leder jeg efter en Makmiror, de siger, at det ikke længere er på apoteker som et år. Måske hvem der købte for nylig eller fra hvem der er tilbage fra behandling, sælger FOR GUD.

Vi fortsætter med at blive testet, da jeg så en læge, skreg jeg allerede, og mit øje trængte - denne gang. Jeg vil sige dette, figen forretning, jeg var ked af det forfærdeligt, Maska er en skam, jeg sidder med ham brølende om natten, jeg vil spørge læger om alt, hvad der kan kontrolleres. Han sover meget om natten, skriger, tager hånd om mig, skifter straks, skubber, kravler på sengen, falder i søvn, straks vågner op, farts, roer sig ned, tager ham i seng, svinger i armene for at roe ned, elsker at falde i søvn på min mave. Dette var ikke engang med LN. God søvn er god.

Piger, der har børn udslettet efter kinderne efter et år, var der noget der gik væk i sig selv? Eller kun lang behandling blev af med? Jeg var allerede træt af mine sympatiske skrig på retten eller i klinikken. "Har du diathesis, har du? Har du fodret med chokolade?" Nå giver jeg ikke barnet chokolade eller appelsiner, men mine kinder er stadig i røde pimples! og ikke en allergi, det er sikkert, fordi Hverken fenistil eller zyrtek påvirker dem ikke. ikke mindre end advan. Den eneste fløde, der fjerner.

God eftermiddag Før graviditeten, hun besøgte gynækologen, var smeden og tilstanden til livmoderhalsen normal. Overlever et smear på et PCR-studie - alle indikatorer er negative. Også for 4 år siden blev hun vaccineret med Gardasil fuld 3 gange. I øjeblikket har jeg en graviditet på 22 uger, jeg er konstant i medicinsk center, jeg overlever alle de nødvendige tests. Når jeg så i stolen, fik jeg at vide, at livmoderhalsen var lidt udhulet. Et udtvær på floren viste en stigning i leukocytter, lægen foreskrev MacMirors suppositorier, og efter behandling var smøret ideelt. Min bekymring handler om.

Piger, jeg besluttede at dele. Vi planlægger et år, har for nylig taget op på denne sag alvorligt, bestået PCR, fundet mycoplasma og urepl. T sagde vi vil behandle, ordningen er som følger: 1. Summamed table. 1 pakning (der synes at være to tabeller.) 2. Lys Makmiror 7dn. for natten (alt er gult senere, om morgenen strømmer det ned i mine ben, under æselet lægger jeg et håndklæde om natten) 3. Unidox soljutab (Jeg drak to pakker) 4. Doxicillin og Linex (Jeg har glemt at drikke for evigt.) Jeg har generelt bemærket forskellen, ingen udledning, ingen ubehagelig lugt. det er helt væk. Manden overleverede PCR intet blev detekteret. kortere u.

Piger, har en god dag, jeg har været i samfundet for nylig, jeg læste indlæg, jeg er meget glad for at de accepterede mig! Her vil jeg rådføre dig med dig!

Passeret femoflor smear, alt er fint, bare fundet ureoplasma, del din erfaring, der behandlede? Og om han behandlede? Jeg forstår det før histeren nødvendigvis skal behandles? Generelt var hvad jeg blev ordineret: 1-alokina alfa, injektioner 2-moxifloxacin (antibiotikum) 3-fluconazol (fra thrush) 4-metronidazol-5-macromior stearinlyskompleks. og jeg spurgte også om min mand, men de sagde, at de ikke kunne give ham behandling, fordi han ikke tog analysen, men det synes jeg godt, han skulle også have ureoplasma?

Behandlingen blev ordineret til os: Macmyrorum i 7 dage, samtidig Primadophilus (enzymer) i 1 måned og efter McMiror-Hofitol (koleretic) i 1 måned. Så jeg har læst og jeg kan ikke forstå, det er skrevet overalt, at det er umuligt at starte behandling med antiparasitiske lægemidler med det samme. Der kan være toksikologiske komplikationer, og der er stadig en kolere, hvorfra kører de dem? Det viser sig, at vi drikker medicin, og så kører vi dem ud af galdekanalerne og hvor? Måske dumme spørgsmål, men jeg er forvirret og forstår ikke noget, men jeg vil gøre alt i mit sind. Om kosten ved jeg, hvad man skal udelukke simple kulhydrater og tilføje.

Kræfterne er væk, kan du fortælle mig noget. Alene klar til alternativ medicin, kan nogen fortælle mig noget? Hun stoppede med at drikke alle former for stoffer, men kvalme var stadig. Kvalme plaget i ca. 9 måneder (generelt uden opkast). Siden begyndelsen af ​​klager blev EHD udført to gange: det viser en slidhinde i spiserøret, en let betændelse i dens nederste del, antral gastritis, en høj grad af surhed i maven. Der er galde dyskinesi, ultralyd i mavemusklerne i resten er normalt. 5 måneder siden viste kaprogrammet giardiasis, som blev behandlet med MacGiror. Resten af ​​kaprogram i.

Hej alle! Kan nogen fortælle mig eller komme på tværs. Efter den sidste M begyndte hun behandling af ureoplasma ifølge lægens tidsplan, piller (unidox, avelox, flucostat, Linex) og suppositorier (neo penotral, terginan, vaginorm, macmioror kompleks, kipferon). Kort sagt, en masse af alt, alle under tidsplanen så, satte og så videre. Lægen sagde efter den næste M kom. Allerede 5 dages forsinkelse er cyklen for det meste stabil 27-28, Det er nu 35 dage efter M. Kan det være en fejl? Testen blev tom i 33 dage, PA'erne blev beskyttet. Maven trækker i lang tid, brystet er uvirkeligt stort.

Piger, situationen er dette. I uge 23 blev der sømme for at forkorte halsen. Nu en gang i 2 uger giver jeg tilbage bagposev til kontrol og 1 om ugen stearinlys Hexicon til rehabilitering. Og nu kommer den anden på hinanden følgende bagposiv dårligt (efter den første læggede lægen lyset til 20 timer om natten og donerede derefter afgrøden igen. Jeg gjorde alt, jeg overleverede - igen den dårlige. Hvilken infektion hun ikke fortalte mig, efterlod resultaterne på kortet Udnævnes igen Makmiror 2 gange om ugen og alle.

Kræfterne er væk, kan du fortælle mig noget. Jeg stoppede med at drikke alle former for stoffer, men kvalme var stadig. Kvalme plager i ca. 9 måneder (som helhed uden opkast). Siden begyndelsen af ​​klagerne blev FGD'er udført to gange: det viser en slidhinde i spiserøret, svag inflammation i dens nederste del, antral gastrit, en høj grad af surhed i maven. Der er galde dyskinesi, ultralyd i mavemusklerne i resten er normalt. 5 måneder siden viste kaprogrammet giardiasis, som blev behandlet med MacGiror. Resten af ​​kaprogrammet er normalt. Komplet blodtal er også normalt.

God dag! Er McMiror effektiv til behandling af candidiasis? Faktum er, at jeg ikke kan stå Terzhinan, som anbefales af alle gynækologer, der er kendt for mig, i første omgang.. Jeg kan ikke udholde en kløe.

piger, der planlægger B, vil jeg give de lægemidler, jeg har forladt. Nogle af pakkerne er ikke komplette, fordi nød sig selv. Holdbarhed er normal, opbevares som forventet - del i et mørkt, køligt sted, en del i køleskabet. Her er hvad det er: 1. Det har gemt 5000 IE, 2 pakker, udløbsdato indtil 11/2017, jeg holder det i køleskabet. Købt for mig selv, men ikke nyttigt. 2. Makmiror kompleks, ikke nok 1 tabel, c g 05 2017 3. divigel, 18 pose tilbage, c g 03 17 4. cinnabsin, 58 tabletter. Venstre, c g 09 17. homøopati anvendt.

Piger, der har stødt på lublik behandling? barn 3.9, fundet Giardia ordineret behandling med MacGiror, gav idag en opkastning !! Hvad skal man gøre Hvordan man behandler? Narkotika passer ikke? Eller blot reaktionen af ​​kroppen (lamblia mere præcist) Rådgive noget effektivt.

Kære piger, giv råd: Jeg begyndte at behandle ureaplasma - jeg tager antibiotika og MacMiror suppositorier. I forbindelse med behandlingen mislykkedes: M. gik 29. september, selvom de burde have været 4. oktober. Jeg havde ikke tid til at lægge den sidste kapsel (der var 8 kapsler i en pakke: 7 brugte, 1 blev tilbage). Hvad skal man gøre nu? Er det værd efter M. at bruge den sidste kapsel i skeden eller ej? Vil hun give resultatet?

Piger, jeg har brug for råd fra dem, der fjernede rørene på grund af hydros. Mit problem var organiseret, og kun nu begyndte gætter at plage mig.. Undskyld for detaljerne, men uden dem kan jeg ikke beskrive problemet. Jeg har konstante problemer med flora.

Piger, fortæl mig, hvilken uge med graviditet du kan tage dette lægemiddel (vaginalt). Har der været nogen bivirkninger ?? og hvordan terzhinan påvirker fosteret ?? G. sagde, at alt fra 20 uger er muligt, men det forekommer mig for tidligt at have tid til sådanne stoffer. Læger torturerede mig med denne behandling, de tilbød mig et valg af enten et tændrør eller en vaginal pille Tersinan, jeg ved ikke, hvad jeg skal vælge fra dette !!

Piger, tak for at give mig et spark, og jeg kom hurtigt til lægen med en killing. Og det ville have lyttet til denne opdrætter. Jeg havde allerede aftalt at drikke MacMiror, men da jeg hørte, at hun tilbød at give killingen 1/2 piller, begyndte hun at tvivle meget på denne kvindes kompetence! Jeg ringede til lægen, følte for os, tog en analyse af tanksåningen, hvad jeg ellers gik forbi. De sagde, at "hele tarmen blæser", tilsyneladende betændelsen skyldtes det faktum, at det gik på toilettet sådan uden en ordentlig registrering. Naturligvis sagde, at dette ikke er hvad.

McMiror med pinworms

Trichomoniasis hos kvinder: behandling og virkninger

Blandt seksuelt overførte sygdomme er trichomoniasis mere almindelig i syfilis og gonoré. Hvert år er millioner af mennesker smittet med vaginal trichomonas, den mest patogene for mennesker af de mange arter af disse flagellaterede parasitter. I modsætning til andre seksuelt overførte sygdomme har trichomoniasis en lille, men stadig muligheden for overførsel af infektion ved husholdninger betyder f.eks. I bade, fordi patogenet kan overleve i næsten en dag i et fugtigt varmt miljø.

  • Hvordan behandles trichomoniasis?
    • Behandling af trichomoniasis hos gravide kvinder
  • Hvad er virkningerne af trichomoniasis hos kvinder?
  • Sådan forebygger du sygdommen?

Hos kvinder er trichomoniasis ofte langsomt symptomatisk og viser sig ved visse kritiske perioder af livet (graviditet, abort mv.). Dette er ikke en dødelig, men meget ubehagelig sygdom, som, hvis den bliver ubehandlet, kan føre til alvorlige komplikationer. Heldigvis er sygdommen diagnosticeret og behandlet med succes.

Hvordan behandles trichomoniasis?

Behandling af trichomoniasis skal udføres af en læge, for kvinder er det gynækolog eller venerolog. Narkotika udvælges individuelt afhængigt af sværhedsgraden af ​​generelle og lokale kliniske manifestationer. Typisk er behandlingsforløbet mindst ti dage med en gentagelse om en måned. Effekten af ​​kurserne vurderes ved tre negative udbrud efter menstruation i tre måneder i træk. Behandling af trichomoniasis hos kvinder bør ske i overensstemmelse med visse regler:

  1. i fællesskab behandle infektionen med din partner
  2. afholde sig fra sex til inddrivelse
  3. strengt tage antiparasitiske lægemidler ordineret af en læge i henhold til ordningen
  4. individuel hygiejne - hyppig ændring af undertøj, brug af personlige hygiejneprodukter, håndklæder mv.
  5. fuldstændig helbredelse og forebyggelse af associerede sygdomme i det kvindelige reproduktive system.

De valgte lægemidler til behandling af trichomonader er en gruppe imidazoler. Den mest populære af dem er Trichopol og dets billige indenlandske analoge metronidazol. Dette lægemiddel er ordineret til indtagelse i tabletter på 0,25 g. Lægen bruger normalt hver enkelt kvinde spørgsmålet om hvor meget og hvor mange dage der skal behandles med trichomoniasis. Normalt ordineret 0,25 to gange om dagen i ti dage eller 0,5 to gange i den første dag, den næste dag 0,25 tre gange, derefter en anden fire dage 0,25 to gange.

Samtidig brug af medicin til lokal brug - vaginale suppositorier med metronidazol. Kontraindikationer til behandling er allergier, idiosyncrasi af stoffet, graviditet og amning. Hvis patienten har kronisk trichomoniasis, udføres behandling på hospitalet med intravenøs drypinfusion af metrogyl (dette er en form for metronidazol i opløsning) dagligt i en uge. 100 ml af denne opløsning indeholder 0,5 g metronidazol.

For at reducere hyppigheden af ​​bivirkninger anvendes ofte andre præparater af imidazolgruppen, tinidazol eller ornidazol. Tinidazol er på grund af dets sammensætning aktiv i akut og kronisk trichomoniasis, det absorberes hurtigt, bivirkninger er ubetydelige hos de fleste patienter, og genopretning sker tidligere. Det er muligt at behandle en patient med tinidazol tabletter en gang i en dosis på 2 gram pr. Dosis eller ugentlig ved den dosis anbefalet af lægen.

Ornidazol tager 0,5 gram to gange om dagen efter et måltid i fem eller syv dage, og i løbet af hele behandlingsperioden kan du ikke drikke alkohol og fede fødevarer for at undgå bivirkninger. Til lokal terapi tilsættes en vaginal tablet, der skal tages en gang om dagen.

Der er andre lægemidler til behandling af trichomoniasis - Klion-d, MacGiror, nitazol, der anvendes til både generelle og lokale virkninger på infektionen. Klion-D har samme mængde mikonazol og metronidazol, så det er effektivt til svampe- og parasitisk betændelse i urinsystemet, det påføres topisk i form af vaginale tabletter. Macmiror er et lægemiddel fra gruppen af ​​nitrofuraner, det bruges blandt andet til behandling af Trichomonas-infektion, 0,2 gram tre gange om dagen i et ti-dages kursus.

Behandling af trichomoniasis hos gravide kvinder

Behandling af trichomoniasis hos gravide kvinder forsigtigt bære medicin Atrican 250 i fire dage i en dosis af en kapsel to gange om dagen.

Forberedelser til lokal behandling af trichomoniasis anvendes samtidigt med lægemidler til generel effekt for at forbedre effektiviteten af ​​behandlingen, især i kronisk form af sygdommen.

Disse omfatter: stearinlys med metronidazol, ornidazol 0,5 g hver, vaginale tabletter Klion-d 0,1 g hver, der foreskrives i en fem-dages kursus. Atrik i stearinlys 0,1 g ordineres en eller to gange om dagen i fire dage, macmorir-komplekset er ordineret til vaginal indgivelse i form af kapsler og creme, og cremen kan anvendes selv hos piger.

Det kan behandles lokalt med clindamycin som en 2% fløde dagligt i fire dage i træk.

Effektiviteten og kvaliteten af ​​behandlingen mod trichomoniasis afhænger af varigheden af ​​infektion, antallet af og aktiviteten af ​​Trichomonas i kroppen, tilstedeværelsen af ​​associerede sygdomme, det korrekt ordinerede behandlingsregime og dets strenge overholdelse under ledelse af en kompetent specialist. Hvis ubehandlet bliver sygdommen, kan den blive kronisk og føre til komplikationer.

Hvad er virkningerne af trichomoniasis hos kvinder?

Blandt videnskabsmænd er der en opfattelse af, at trichomoniasis, hvis konsekvenser er farlige for kvinder, bør betragtes som den første fase af kræft på grund af opdagelsen af ​​trichomonas klynger i maligne tumorer. Andre forskere mener, at den mest truende komplikation af denne sygdom er infertilitet hos kvinder. Vi taler om forsømte tilfælde hos mennesker med en belastet premorbid baggrund.

De vigtigste komplikationer af trichomoniasis er:

  • udvikling af inflammatoriske sygdomme i vagina, livmoderhalsen og det indre slimlag i livmoderen (endometritis), som yderligere fører til udvikling af adhæsioner, lår, tørre slimhinder, nedsat seksuel lyst, vanskeligheder med at opfatte og bære graviditet, i sidste ende kan føre til infertilitet, spontane miskarrierer;
  • Trichomonas har evnen til at absorbere andre bakterier, især gonokokker, som ikke dør, men overføres fra de seksuelle partnere til hinanden sammen. Derfor er det ofte kombinationen af ​​trichomoniasis med gonoré, behandlingen er meget vanskeligere, da gonoré behandles med antibiotika, som kun påvirker gonokokkerne, som er frit beliggende i vævene, og ikke dem der er i trichomonader;
  • Den aktive eksistens af Trichomonas i en kvindes krop reducerer immuniteten væsentligt, hvilket fører til hyppigere forkølelser og andre sygdomme, tiltrædelsen af ​​forskellige infektioner (klamydia, ureaplasmose, genital herpes osv.) op til hiv;
  • Udviklingen af ​​kronisk forgiftning i kroppen på grund af den konstante tilstedeværelse af infektion i svære tilfælde fører til udmattelse, ilt sult, anæmi, eksacerbation eller forekomsten af ​​infektiøse foci i urinsystemet (cystitis, pyelonefritis osv.);
  • hos gravide kvinder, for tidlig fødsel og fødslen af ​​børn med lav kropsvægt er ikke ualmindelige, barnet kan være smittet, når de passerer gennem moderens fødselskanal. Ved planlægning af en graviditet bør alle kvinder bestemt undersøges og om nødvendigt behandles på forhånd, dette gælder også for potentielle fædre.

Sådan forebygger du sygdommen?

Virkningerne af trichomoniasis er meget vanskeligere og dyrere at helbrede, og nogle gange endda umulige. Desværre er der ingen vaccine til denne sygdom. Du kan dog beskytte dig mod infektion ved at overholde følgende forholdsregler:

  1. undgå afslappede partnere
  2. brug kondomer
  3. efter casual kommunikation behandle kønsorganerne med miramistin ved at tømme;
  4. besøg regelmæssigt en gynækolog med et forebyggende formål at bestå test;
  5. være opmærksom på deres helbred og deres partners sundhed, ikke at forsømme ændringer i deres sundhedstilstand, søge lægehjælp i tide og ikke forsinke behandlingen.

Således bør trichomoniasis behandles umiddelbart efter dets påvisning uden at vente på hele kroppen i parasitter og udvikle komplikationer.

albendazol

Albendazol (lat. Albendazol) - et stof mod orm. Det bruges til giardiasis, trichocephalosis, filariasis, ascariasis og andre sygdomme, der opstår med nederlag af parasitter. Albendazol blev udviklet i 1975 og er medtaget på hovedliste over lægemidler "Verdenssundhedsorganisationen". Lægemidlet er beregnet til indtagelse.

Princippet om drift

Albendazol forårsager degenerative forandringer i ormens tarmceller. Når tubulinpolymerisering undertrykkes, bliver cellulære cytoplasmiske mikrotubuli af parasitens tarmkanal ødelagt. Agentens virkning er baseret på ændringer i biokemiske processer: Der er en afmatning i glukoseudnyttelse og hæmning af ATP-syntese, blokering af bevægelsen af ​​sekretoriske granulater og andre organeller, som er til stede i ormmuskelceller. Som et resultat dør ormene.

Høj effektivitet opnås i forhold til nematoder og cestoder. Værktøjet bruges som i poly- og monoinvasioner.

Farmakokinetik

Det anbefales at tage stoffet med mad, især fedt, hvilket hjælper med at øge absorptionen fra mave-tarmkanalen. En lille portion omdannes til albendazolsulfoxid, som er den primære metabolit. Han har også anthelmintisk aktivitet. Lægemidlet er næsten helt spredt gennem hele kroppen. Det kommer ind i urinen, leveren, gallen, cerebrospinalvæsken. Den primære metabolit omdannes til albendazol sulfon samt andre oxidationsprodukter.

Det højeste niveau af blodkoncentration observeres ca. 2-5 timer efter administration. Albendazol udskilles hovedsageligt i galden som den primære metabolit. En lille mængde udskilles i urinen.

Indikationer for brug

Albendazol anvendes til behandling af følgende sygdomme:

  • cysticercose;
  • ekinokokkose;
  • enterobiose (skader ved pinworms);
  • trichocephalosis (whipworm infektion);
  • toxocariasis;
  • ascariasis;
  • hageorm;
  • microsporidiosis;
  • strongyloidiasis;
  • giardiasis;
  • filariasis;
  • neurocysticercosis (infektion i CNS af svinekæden);
  • opisthorchiasis;
  • blandede helminths.

Lægemidlet bruges overalt, herunder CIS-landene. I Afrika er det vant til at behandle lymfatisk filariasis såvel som til forebyggelse af infektion. I denne region anvendes Albendazol i kombination med Ivermectin.

dosering

Behandlingens antal og varighed afhænger af typen af ​​helminthiasis, graden af ​​invasion, alder og kropsvægt.

For folk

Den daglige dosis for en person er baseret på hans vægt.

Neurocysticercosis og echinococcosis

Med neurocysticercosis og echinococcosis skal patienter med en legemsvægt på højst 60 kg anvende 15 mg pr. 1 kg vægt. Nok to receptioner om dagen. Patienter med en legemsvægt på over 60 kg, tager 400 mg to gange om dagen. Terapeutisk kursus af echinokokose - 3 cykler på 28 dage hver. Mellem dem skal man holde et tomrum på to uger. Terapi af neurocysticercosis udføres fra 8 til 30 dage.

Ascariasis, trichocephalosis, enterobiosis og ankilostomidoz

I ascariasis tager trichocephalose, enterobiasis og hookworm en gang på 400 mg af lægemidlet, der vejer mere end 20 kg. Om nødvendigt gentages modtagelsen efter 2-3 uger. For børn, der vejer op til 20 kg, er 200 mg tilstrækkeligt.

filariasis

I filariasis anvendes Albendazol til 400 mg to gange om dagen. Patienter tager stoffet i denne dosering i 10 dage.

Enterkolit

Når enterocolitis bruger 400 mg af lægemidlet en gang. I tilfælde af toksokarose anvendes lægemidlet i en dosis på 400 mg 2 gange om dagen. Det terapeutiske kursus er 5 dage.

Nogle læger anser det for optimalt at administrere toxocariasisbehandling i en 20-dages periode.

strongyloidiasis

Med strongyloidiasis anvendes 400 mg af lægemidlet to gange om dagen i en uge. Når trichinose anvendes samme dosis, går kun behandlingsforløbet fra 8 til 14 dage. Til behandling af trichocephalose er 400 mg ordineret 1 gang om dagen i 3 dage.

Leverflugter

Med læsioner af hepatiske flukes tager patienter 10 mg af lægemidlet pr. 1 kg vægt 1 gang pr. Dag. Behandlingsforløbet er 7 dage.

cysticercose

For at slippe af med cysticercosis bruger voksne 400 mg af stoffet to gange om dagen. Børn anbefales at tage 15 mg af lægemidlet pr. 1 kg legemsvægt to gange om dagen. Terapeutisk kursus er 8-30 dage.

echinococcosis

Når echinokokose bruger 400 mg af lægemidlet to gange dagligt. Det anbefalede behandlingsforløb er fra 1 måned til seks måneder.

giardiasis

Når giardiasis ordineres 200 mg af lægemidlet 2 gange om dagen. Børn anbefales at tage 10-15 mg af lægemidlet pr. 1 kg af vægt. Behandlingsforløbet er 1 uge.

strongyloidiasis

Ved strongyloidiasis anvendes 400 mg albendazol 2 gange om dagen. Modtagelse gennemføres hele ugen. Terapi med mikrosporidose er at bruge 15 mg af lægemidlet pr. 1 kg vægt for børn (2 gange dagligt) eller 400 mg for voksne (to gange om dagen).

For dyr

Albendazol anvendes også i veterinærmedicin. Dosen vælges ud fra dyrets art og dens vægt:

  • hunde og katte - 0,25 g / 8 kg;
  • kvæg - 0,5 g / 50 kg;
  • lille kvæg - 0,5 g / 80 kg;
  • fjerkræ - 0,5 g / 50 kg;
  • grise - 0,5 g / 40 kg;
  • heste -0,5 g / 100 kg.

Se mere detaljerede instruktioner om brugen af ​​albendazol til dyr.

Kontraindikationer

Lægemidlet anbefales ikke til patienter, hvis krop er overfølsomt over for dets komponenter. Tag ikke Albendozol under graviditet og amning. For børn under 2 år foreskrives det med forsigtighed og kun i ekstreme tilfælde.

Bivirkninger

Albendazol kan forårsage svimmelhed, feber symptomer, kvalme, opkastning, kortvarigt hårtab, mavesmerter. Somme tider vedvarende ondt i halsen, konvulsioner, synsproblemer opstår, øjne eller hud bliver gule, urinen mørkner, smerter i maven bliver forstyrret og humørsvingninger. Allergiske reaktioner er mulige. Der er isolerede tilfælde af akut leversvigt efter at have taget medicinen.

Bivirkninger efter brug af albendazol omfatter leukopeni, pancytopeni, agranulocytose, dyspepsi, meningeal symptomer, kløe på huden, nedsat nyrefunktion.

Interaktion med andre midler

Funds Carbamazepin, phenytoin og phenobarbital reducerer niveauet af alendazol i plasma såvel som halveringstiden. Cimetidin øger serumkoncentrationen af ​​lægemidlet, øger halveringstiden. Dette bidrager til den højere effekt af Albendazol, hvilket er nødvendigt i svære tilfælde af sygdom.

Handelsnavne og omkostninger

Handelsnavn på Albendazol er Nemozol, Zentel, Gelmadol, Sanoxal, Aldazol, Vormil. Alle disse lægemidler er synonyme, dvs. indeholder det samme aktive stof.

Præparater baseret på albendazol er tilgængelige i form af tabletter (herunder tugge til børn), suspensioner, kapsler. Den gennemsnitlige pris varierer inden for 3-4 dollars. Men det er meget afhængigt af det land, hvor stoffet sælges. I dette tilfælde kan det samme lægemiddel baseret på albendazol koste flere gange dyrere i nabolandet.

Lignende Artikler Om Parasitter

Dr. Komarovsky om orme og parasitter
Hvordan virker toksoplasmose hos mennesker
Folkemidler til orme til behandling og forebyggelse. Folkerecept fra helminthiasis til børn og voksne