Anthelmintic drug Mili Healthcare Wormil / Vormil - tilbagekaldelse

Worm infestation - den mest almindelige variant af human infektion med parasitter. De mest almindelige parasitære orme, der trænger ind i mennesker, er pinworms, roundworms og alle slags båndmask. Uanset hvilken type parasit der er en række symptomer, er de karakteristiske for helminthisk invasion:

  • hududslæt og irritation;
  • hævelse af varierende sværhedsgrad
  • respiratoriske lidelser;
  • hævede lymfeknuder;
  • konstant svaghed, træthed;
  • allergiske reaktioner
  • blod kan være til stede i urinen;
  • hyppig vandladning
  • forstyrret afføring, mulig blod i afføring.

Diagnostiske foranstaltninger omfatter:

  • skrabning fra anus;
  • blodprøve (først og fremmest viser det sig niveauet af eosinofiler);
  • afføring analyse.

For at stoppe parasitternes påvirkning på kroppen kan læger ty til kirurgisk indgreb (især når det kommer til at fjerne kæmpe kæder fra tarmen). Men i de fleste tilfælde kan du gøre grundlæggende farmakologi, for at udvise ascaris eller pinworms fra kroppen. Et universelt middel kan kaldes orme tabletter, der sælges under varemærket "Worm".

Orm: brugsanvisning og grundlæggende oplysninger

Ormen er anvendelig i parasitiske, herunder helminthic invasioner (hookworm, enterobiosis, necatoriasis, teniasis, strongyloidosis, hymenolepiasis, ascariasis, trichinose, capillarose, trichinose, migrerende hudlarver, klonorose, stomi, stomi, stomi). Lægemidlet tilhører gruppen af ​​anthelmintiske farmakologiske midler.

Den aktive bestanddel er albendazol, som virker i væv og tarmformer af parasitære patologier. Dræber som voksne orme, og deres larver og æg. Antiparasitisk virkning på grund af albendazols evne til at standse polymerisationen af ​​tubulin og derved krænke metabolisme af helminths, hvilket vil føre til deres død.

Ormen frigives i form af tyggetabletter, såvel som i form af en suspension. Lægemidlet er produceret i Indien.

I den inficerede maves magt absorberes højst fem procent af det aktive stof; Indikatoren øges betydeligt, når man spiser næringsrige eller fede fødevarer. Ormen vises kun efter ni timer. Albendazol metabolitter udskilles på grund af udledning af galde og urin. Anbefalingerne fra parasitologer, der gennemfører forskning og test, indeholder oplysninger om, at metabolitter genereres i et stykke tid efter afslutningen af ​​et terapeutisk forløb. Dette er kun karakteristisk, hvis den inficerede person har gennemgået langtidsbehandling med farmakologiske midler.

Parasitter mod hvilke stoffet er effektivt

Wormil dræber (Giardia lamblia). Aktiv med vævs helminthiaser (Echinococcus granulosus - cystisk echinokokose og Echinococcus multilocularis - alveolær echinokokose). Albendazol er også effektivt til behandling af invasionen af ​​T. Solium larver (neurocystisk cervose) og Gnatostoma spinigerum larver (kapillariose). Ormen undertrykker cyster af granulær echinococcus.

Listen over sygdomme, for hvilke ormen er vist

Giardiasis giardiasis, echinococcosis, teniasis, opisthorchiasis, klonorchosis, gnatostomiasis, intestinale helminthiaser af blandet etiologi, enterobiose, trichurose, ascariasis, necatoriosis.

Bivirkninger af orm

Modtagelse af antihelminthisk medicin kan påvirke nervesystemet: hovedpine, døsighed, apati, søvnløshed, svimmelhed, desorientering, forvirring, hallucinationer, krampeanfald. Adgangsmask kan medføre et midlertidigt fald i synsstyrken.

Worm, som regel efter at have taget årsager til kvalme, periodisk opkastning, halsbrand og mavesmerter, diarré eller vice versa forstoppelse. Som en bivirkning blev forskellige manifestationer af allergiske reaktioner også observeret: urticaria, kløe og så videre.

Det er vigtigt at huske, at helminthernes død er opnået ved, at stoffet forstyrrer fermenteringsprocesserne i tarmen. Derfor kan den ikke bruges mod orme under drægtighed. Nogle gange foreslår læger, at kvinder skal bestå en graviditetstest, inden de foreskriver næring.

Anvendelsesmåde

Doseringen af ​​Wormil bestemmes individuelt, efter hvilken type parasit der er kommet ind i kroppen, bestemmes. Tyggetabletter, før de sluges. I tilfælde af hookworm, ascariasis, enterobiasis, necatoriasis, trichinose hos børn, er mere end et år gammel ånd og voksne foreskrevet en tablet en gang om dagen. Wormens forløb med denne type orme varer ikke mere end 6 dage.
Til teniasis, er stærklydende og hymenolepiasis hos børn over 2 år og voksne foreskrevet en tablet, en gang om dagen. Kurset varer 3 dage. Hvis helmintherne fortsætter deres levebrød, gentages kurset om en måned.
For klonorchosis, opisthorchiasis, blandet invasion af Chlonorchis sinensis og Opisthorchis viverrini, foreskrives børn over 2 år og voksne en tablet to gange om dagen. Næringsforløb: 3 dage.
Til behandling af giardiasis hos børn 2-12 år administreres Wormil en tablet, en gang dagligt, og Wormils forløb varer fem dage.

Når cystisk echinokokose til patienter, der vejer mere end 60 kg Wormil, foreskrev en tablet, to gange om dagen. Behandlingsmaskens forløb - 28 dage. Hvis patientens vægt er mindre end 60 kg, udpeges den med en hastighed på 15 mg / kg / dag. Den maksimale tilladte dosis er to tabletter af Wormil per dag. Brug om nødvendigt tre behandlingscykler med et interval på 14-17 dage.

Til alveolær echinokokose er en tablet ordineret to gange dagligt til patienter, der vejer over 60 kg. Tre månedlige behandlingscykler med to ugers interval anbefales. Til patienter med en vægt på mindre end 60 kg ordineret med en hastighed på 15 mg / kg / dag (opdelt i 2 doser). Den maksimale tilladte dosis er to tabletter om dagen. Om nødvendigt kan terapi fortsættes i flere måneder.

I tilfælde af invasion af kutane larver migrans (hudvandrende larver) ordineres Wormil en tablet dagligt i 1-3 dage.


Til behandling af neurocystektomycrose er en tablet ordineret to gange dagligt til patienter, der vejer over 60 kg. Behandlingsforløbet afhænger af resultatet og kan vare fra 1 uge til en måned. Til patienter med en vægt på mindre end 60 kg, der er foreskrevet med en hastighed på 15 mg / kg / dag (opdelt i 2 doser). Den maksimale tilladte dosis er to tabletter om dagen. Cyklussen af ​​terapi kan gentages efter 7-13 dage.
Voksne og børn med kapillariasis udpeger en tablet om dagen i 10-11 dage.
Voksne og børn med gnatostomiasis foreskrev en tablet, en gang om dagen i 10-20 dage.

I tilfælde af overdosis af Wormil observeres følgende symptomer: nedsat synsstyrke, opkastning, kvalme, døsighed, visuelle hallucinationer, svimmelhed, hepatomegali, taleforstyrrelser, bevidsthedstab, gulsot, orange eller brunrød farve i urin, hud, spyt, sved, tårer og afføring. Overdoseringsintervention: gastrisk lavage, administration af enterosorbenter, støttende og symptomatisk terapi

Orm: kontraindikationer

Antihelminthisk stof er forbudt at bruge:

  • kvinder under drægtighed og under amning;
  • børn op til to år
  • til personer med overfølsomhed over for albendazol og komponenter fra ormen.

Parasitologer, der ordinerer Wormil, anbefaler parasitbærere i løbet af kurset til at overvåge antallet af blodleukocytter, rettidigt forbipasserende tests. I den indledende fase af leukopeni og det efterfølgende manglende symptomatiske manifestationer af invasion stopper antihelminthic behandling ikke. Hvis bæreren af ​​parasitter udvikler pancytopeni (fald i niveauet af blodplader, røde blodlegemer og blodleukocytter), så afbrydes behandlingen med lægemidlet.

Adgang Wormil bør ikke kombineres med andre lægemidler, da indholdet af albendazol metabolitter øges signifikant, når det kombineres med cimetidin, praziquantel eller dexamethason.

Worms. Drunk Worm 3 dage, men de lever i afføring!

Piger, god aften. Det begyndte med det faktum, at barnet klødte hans røv om natten, og græd nogle gange, at kløe-pisyuya gør ondt. På en weekend nat især. Analysen passerede ikke, fordi Weekend. Jeg ringede til børnelæge, hun fortalte alt, hun foreskrev hygiejne. Regime og Worm 3 dage. Barnet begyndte at sove godt. Jeg roede mig også. I går drak vi det tredje bord, og nu ser jeg live i Calais. orme. Jeg er chokeret. At vi ikke tog dem med? Eller går de som sådan ?? Og hvad er der i live? Hvad skal man gøre

Indsendt den 6. oktober 2015, 19:47

85 kommentarer

Mama_Elina 6. oktober 2015, 19:49

Vi havde ascorider. Vormex blev ordineret af en læge.

Annya21 6. oktober 2015, 19:52

Ligesom læs, så går det. Damn, jeg forstår ikke, det er rigtigt, at de lever og går eller ej. (

Larca 6. oktober 2015, 20:25

næret - for mig - dette er plottet. Hvor meget jeg drak og lille - effekten af ​​nul. Bedre vermox (dette er for mig personligt).

SVET_i_K 6. oktober 2015, 20:41

Jeg er enig. Vermok og bedre og billigere.

Nochka 6 oktober 2015, 22:03

Afføring tager fra forskellige dele af den håndfulde)) det vigtigste, varmt)

Qvest 6 oktober 2015, 20:01

vorm_l lægemiddel yaky rosychina С "orm, at їh pobachit ikke mozhnozh, for det jeg udnævner sorbent scab vivest, scor_sh for alt hvad du fik pidrobka.

Annya21 6. oktober 2015, 20:05

Og selv, at de ikke kommer ud? Så den kendsgerning, at jeg så dem i live, er dårlig? ((Lægen reagerer ikke. Hvad skal vi gøre nu?

Mama_Elina 6. oktober 2015, 20:06

Anya og hvem er din læge? Jeg også med Dnepr. Datteren har et handicap på grund af en sjælden tarmsygdom. Jeg kender alle og alle læger fra byen og regionen, fra kirurger til genetikere?

Mama_Elina 6. oktober 2015, 20:06

Hvem er en læge da? Du kan i en personlig, hvis det er ubehageligt

Annya21 6. oktober 2015, 20:07

Annya21 6. oktober 2015, 20:19

Ja nej Nå, hvordan ikke rigtigt? Mens du spiser om aftenen. Fedt var ikke lille 3,6 spiser ikke dette

Fra 6. oktober 2015 kl. 20:44

hvis pinworms, skal du drikke stoffet til alle familiemedlemmer, vaske og glatte sengetøj, håndklæder, undertøj, efter en uge eller 10 dage for at gentage receptionen, det er bedre vermox, det er mindre giftigt.

tattat 7. oktober 2015, 19:49

Gentag efter 14 dage, drik det hele i syv. Alle tøj gennem løbetiden. forarbejdning (hjemmejern). Til profylakse (men blev helbredt hver 6 måneder) 3 dage. Til behandling af en anden ordning (kun bestemt af en læge)

MaryAnn1410 6 oktober 2015, 20:08

Jeg ved ikke hvad med børn og mennesker, men vi hounded vores hunde, de havde også levende orme, de skulle være sådan.

MaryAnn1410 6. oktober 2015, 20:09

I en klemme skal du drikke igen!

Mama_Elina 6. oktober 2015, 20:32

og vi har en hvalp en gang om måneden. og så ikke

MaryAnn1410 6 oktober 2015, 20:34

Nå, jeg så det perfekt, hvor hvide og lange svømmede de, fe.

Prosto_Julia 6. oktober 2015, 23:28 1

Fu, bedre ikke at se!

Nochka 6. oktober 2015, 20:23

En masse forfalskninger, hvis det er muligt - køb analoger i Europa.
Og jeg anbefaler også før forgiftning, at bestå test og finde ud af, hvilken slags orme et barn / voksen har. TK med forskellige typer og faser - Forskellige lægemidler ordineres og forskellige behandlingsregimer. Hvis pinworms - 3 dages næring vil hjælpe, men fra lamblia eller toksokarov - nej.

MaryAnn1410 6. oktober 2015, 20:26

Ja! For alle du har brug for at vide af hvad du skal drikke, ellers lever leveren disse præparater, du kan bare ikke drikke dem sådan! Gå til analysen, sådan noget!

Annya21 6. oktober 2015, 20:34

Jeg jagede ikke, det var næsten sikkert, at pinworms. Jeg ville gerne hjælpe barnet med det samme, fordi weekend og de generede hende. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvad jeg skal gøre.

Nochka 6 oktober 2015, 22:02

Ideelt set giver fuldmånen tre dage i træk op i afføringen (så ormene er mest aktive) og en blodprøve for ormene (en smitsomme sygeplejerske vil hjælpe med at skrive på hvilke). Normalt: pinworms, rundorm, toksokere, Giardia

Annya21 6. oktober 2015, 20:35

Er det nødvendigt at tage callas? Blood? Skrabning? Forvirret..

Tashenka 6 oktober 2015, 20:57

Er det bare et coprogram at passere?

Olushka 6 oktober 2015, 21:05

Nej, copprogrammet er fra en anden opera, det er gjort i tilfælde af mistænkt dysbakterier

Mama_Elina 6. oktober 2015, 22:03 1

Natalia coprogram viser ikke dette.

Oksanka_boo 6 oktober 2015, 21:17

Din baby har pinworms. De bor i den nederste del af endetarmen, så de kan ses og leve. Når pinworms nærer drikker 3-5 dage. Du behøver ikke at gentage, fordi stoffet virker på æggene. Men det er muligt at omfordele æg, markerede dage tidligere. Derfor skal du trimme neglene, ændre sengetøj og stryge alt, hvad der er stryges (trusser, strømpebukser, bukser, nederdele, seng osv.)

Lavazzam 7. oktober 2015 09:25

aha, lіkarі tezh udpege til proflaktiki. Én gang blev hun ført til kærligheds temperament, for alle analytikerne så ikke ormen, aleen, lignen, hun sagde det simpelthen ikke, men det var det samme. Hun gav mig en dårlig dosis perche, og i slutningen af ​​aftenen var alle symptomer symptomatiske, de kunne være: opkastning, diarré, temperatur og opkastning.
Ingen flere skader!

Marin, du har en tin overhovedet, jeg ville klump i det hele! Og hvordan ved du stadig ikke!

Mama_Elina 7. oktober 2015 11:18

LavazzaM skulle gives sammen med antihistaminer sammen. Herfra og fra ryggen gav de det. Giv hilsner til din læge, som udpegede dig så

Emka86 6. oktober 2015, 10:10

Pyrantel Prøv billigt og effektivt.

Annya21 7. oktober 2015 07:25

marulka30 7. oktober 2015 09:51

Kun pyrantel er det svageste stof. Og den eneste der kan børn op til et år. Efter et år er det usandsynligt at fjerne orme.

kate_ger 7. oktober 2015, 15:14

Jeg så for forebyggelse. Det er også en historie. Jeg gik hjem og fuglen fløj som i flyve lige i ansigtet. det er både sjovt og skræmmende. Da hun fortalte sin mand, kravlede hun med latter. Jeg var ikke særlig sjov: (

marulka30 7. oktober 2015 09:47

Zentel fra pinworms hjælper os, er drukket en gang. Men det er kun fra pinworms. Efter 3 uger skal du tage igen. Zentel er i bordet og i suspension.

Kylie 7. oktober 2015, 15:47 1

Zentel blev ordineret til os og ascarider blev foreskrevet, 3 dage + uge sorbent. Efter at han havde bestået, fandt prøverne ikke noget.

marulka30 7. oktober 2015 09:49

Pinworms findes let i
afføring. Denne rundorm er hård og er afledt. Og med pinworms er det primære hygiejne og maksimal desinfektion i huset.

JuliaLesnaya 7. oktober, 2015 10:16

Piger, og hvem vil sige om stoffet Decaris? I vores apotek, en meget fornuftig leder, og så sagde hun, at Dekaris ufortjent ikke er populær, men hvem brugte det allerede, kom tilbage til ham. Gastroenterologen foreskrev os også antihelminthic terapi, men da jeg sagde, at jeg allerede havde købt Decaris, selvom det ikke passer, tager jeg den rigtige uden problemer, hun bekræftede, at Dekaris ikke er et godt middel. Og det ser ud som om han er sparsommelig med hensyn til bivirkninger.

Ania__ 8. oktober 2015, 14:13

drik det selv først - og du ved - den kemiske smag i næse og mund gik ikke væk i 2 dage - og denne kvalme, svimmel, forgiftet i maven. Hvis du drikker helmintox (pyrantel), var det som om du drak te, det tørrer kun din hals, du har ikke andre bivirkninger. Det ved jeg ikke, det hjælper i det mindste nogle af dem - jeg drak for at prøve, så at vælge og gøre profylakse for børn (trods alt vil alle fornemmelser til min mor være klare)

Annya21 8. oktober 2015, 19:34

Er du en drink for mig? Så og jeg, og mand og barn. Ingen er syg, alle reglerne.

Ania__ 8. oktober 2015, 23:26

Nej - det er mig den der skriver, at han er den bedste)

Jeg husker også Komarovsky, der fortæller om furazolidon. Vi har aldrig haft sådan en ting, så de kunne blive set, da de blev chikaneret. selvom pinworms blev detekteret. senior græs næret + koleretic og sorbent. I henhold til skema 3 til 3 blev den yngste i ohmatdet foreskrevet en hel ordning med pyrantel enemas galde-udstødning og sorbenter.

Sandra13_ 7. oktober 2015 10:53

Hvorfor Worm? Kvaliteten er forfærdelig, det virker ikke. Han var nødt til at dræbe dem, men indenfor forblev de stadig. Og også indeni! Efter 2 uger, giv barnet et originalt lægemiddel, Zentel. Og sørg for at byde hele familien velkommen. Hvis barnet har dem, er der alle familiemedlemmer. For planlagt afvævning er det nødvendigt at tage anthelmintiske lægemidler to gange om året. Især hvis barnet deltager i et organiseret børnehold.

Annya21 7. oktober 2015, 12:08

Fordi lægen sagde. Hvis jeg vidste, at jeg havde så mange klager over ham, tog jeg ikke b. Og så købte 2 pakker hvad de skulle gøre med min mand til forebyggelse.

eLENKA_ 7. oktober 2015 11:38

Det er mærkeligt, at lægen sagde at drikke uden test. Typer af orme er forskellige, og for at vælge det rigtige stof skal du passere en analyse og identificere, hvilke arter der lever i babyens mave.
Jeg er modstander af Worm, resultatet efter at have anvendt minimum, men en bivirkning (((((((

Sådan fodres du

Orm: anmeldelser Komarovsky og parasitologer

Ormen er et moderne redskab til bekæmpelse af parasitære orme. Denne medicin anses for at være meget effektiv. Sammensætningen af ​​en tablet form af lægemidlet omfatter det aktive middel, og antallet af inaktive albendazol: majsstivelse, magnesiumstearat, renset talkum, blandede frugtessenser, siliciumdioxid, aspartam og natrium methylhydroxybenzoat. Også denne medicin fremstilles i form af en suspension, som påvirker kroppen forsigtigt, så den er ordineret til børn.

Ifølge eksperter fra parasitologiområdet bør lægemidlet "Wormil" kun ordineres af en læge efter diagnostiske foranstaltninger. Selvbehandling med dette værktøj er uacceptabelt, fordi der er stor sandsynlighed for at udvikle bivirkninger. Også mange eksperter forlader sådanne anmeldelser som negative virkninger på det menneskelige immunsystem.

Pas på

Ifølge statistikker er mere end 1 milliard mennesker smittet med parasitter. Du må ikke engang mistanke om, at du er blevet offer for parasitter.

At bestemme forekomsten af ​​parasitter i kroppen er let for et symptom - en ubehagelig lugt fra munden. Spørg dine kære, hvis du lugter ud af munden om morgenen (før du børster dine tænder). Hvis ja, så med en sandsynlighed på 99% er du smittet med parasitter.

Infektion med parasitter fører til neurose, træthed, pludselige humørsvingninger, og så begynder mere alvorlige sygdomme.

Hos mænd forårsager parasitter: prostatitis, impotens, adenom, blærebetændelse, sand, sten i nyrerne og blæren.

Hos kvinder: smerter og betændelse i æggestokkene. Fibroma, fibroider, fibrocystisk mastopati, betændelse i binyrerne, blære og nyrer udvikler sig. Samt hjerte og kræft.

Umiddelbart vil vi advare dig om, at du ikke behøver at køre til et apotek og købe dyre medicin, som ifølge apotekerne vil korrodere alle parasitter. De fleste stoffer er ekstremt ineffektive, og de forårsager også stor skade på kroppen.

Hvad skal man gøre? Til at begynde med anbefaler vi at læse artiklen fra Den Russiske Føderations hovedinstitut for parasitologi. Denne artikel afslører en metode, hvormed du kan rense din krop af parasitter i kun 1 rubel uden skade på kroppen. Læs artiklen >>>

Hvilken farmakologisk virkning har lægemidlet

Ormen har et bredt spektrum af handlinger og er ordineret til forebyggelse og behandling af helminthic invasioner. Det kan tages af alle familiemedlemmer i tilfælde af trusler mod angreb med parasitære orme. Det aktive stof albendazol virker på tarmvæv og ekstraherer parasitter fra dem. Penetrerer ind i kroppen angriber dette stof ikke kun voksne, men også deres larver. En lignende effekt opnås på grund af undertrykkelsen af ​​tubulinpolymerisation. Det forekommer under påvirkning af et aktivt stof.

Det er vigtigt! Ormen ophobes i kroppen af ​​parasitære orme i en måned, som efterfølgende ledsages af en overtrædelse af stofskiftet. Sådanne ændringer fører til helminthernes død. Derfor foreskriver parasitologer dette lægemiddel på et hvilket som helst stadium af infektion.

Ifølge den velkendte læge Komarovsky, der taler om tv og giver råd til forældre, kan Worm klare tarmhelmintherne. Det aktive stof påvirker ikke kun parasitære orme, men også de enkleste organismer. For eksempel, efter brugen af ​​lægemidlet i de doser, der er foreskrevet i instruktionerne, formindsker størrelsen af ​​echinococcus granulære cyster i kroppen, hvorefter dens yderligere destruktion er mulig.

I patientens mave absorberes kun 5% af det aktive stof, indikatoren for denne værdi stiger betydeligt, når der spises næringsrige eller fede fødevarer. Lægemidlet vises kun halvt efter 8-8,5 timer. Albendazol metabolitter udskilles hovedsageligt med galde og i nogen grad med urin. Anmeldelser af parasitologer, der udfører forskningsaktiviteter, indeholder oplysninger, der efter afslutningen af ​​behandlingsforløbet frigøres metabolitter i nogen tid. Dette observeres kun, hvis patienten har gennemgået langtidsbehandling af lægemidler.

Klinisk billede

Hvad siger læger om parasitter

Jeg har været involveret i påvisning og behandling af parasitter i mange år. Jeg kan med tillid sige, at næsten alle er smittet med parasitter. Bare de fleste af dem er yderst vanskelige at opdage. De kan være overalt - i blodet, tarmene, lungerne, hjertet, hjernen. Parasitter fortærer dig bogstaveligt fra indersiden og samtidig forgifter kroppen. Som følge heraf er der mange sundhedsproblemer, der forkorter livet med 15-25 år.

Den største fejltagelse - trække ud! Jo hurtigere du begynder at fjerne parasitter, jo bedre. Hvis vi taler om stoffer, så er alt problematisk. I dag er der kun ét virkelig effektivt anti-parasitisk kompleks, det er Gelmline. Det ødelægger og fejer fra kroppen af ​​alle kendte parasitter - fra hjernen og hjertet til leveren og tarmene. Ingen af ​​de eksisterende stoffer er i stand til dette mere.

Inden for rammerne af det føderale program kan hver indbygger i Den Russiske Føderation og CIS, når de indsender en ansøgning op til (inklusive), bestille Gelmiline til en rabatpris på 1 rubel.

Receptpligtig medicin og anbefalinger

Ifølge børnebarnet Komarovsky for børn til forebyggende formål er stoffet "Worm" ikke egnet. Det bør kun administreres, hvis barnets krop allerede har parasitter. Forebyggende behandling for en voksen er mulig, men kun efter en grundig undersøgelse for mulige kontraindikationer.

I overensstemmelse med oplysningerne i vejledningen er lægemidlet "Wormil" ordineret til følgende trusler om parasitisk introduktion:

  1. børns giardiasis;
  2. enterobiosis;
  3. hymenolepiasis;
  4. hageorm;
  5. strongyloidiasis;
  6. migrerende hud larver;
  7. toxocariasis;
  8. capillariasis;
  9. necatoriasis;
  10. clonorchiase;
  11. ascariasis;
  12. taeniasis.

Dermed har stoffet "Worm" den største virkning mod orme, da alle de ovennævnte sygdomme er forårsaget af denne særlige type parasitorm.

Sådan udføres forebyggelse af orme med stoffet "Worm"

På baggrund af tilbagemeldinger fra forældre, der brugte dette lægemiddel til at behandle deres børn, er parasitologer enige om, at det ikke bør bruges til dette formål. Forberedelsen indeholder en lang række stoffer, der har en toksisk virkning på barnets krop, hvilket er fyldt med udviklingen af ​​en række bivirkninger og uønskede sundhedsmæssige konsekvenser.

For en voksen er det tilladt at bruge stoffet "Worm" til forebyggende formål. Ifølge Komarovsky, når et barn er smittet, kan forældre tage dette stof fuldt ud for at forhindre infektion. Det er vigtigt at bemærke, at dosis af lægemidlet til disse formål er signifikant reduceret. Derfor anbefales det at konsultere en parasitolog.

Hvordan man behandler

Inden du bruger lægemidlet "Wormil", er det vigtigt, at du afklarer diagnosen og konsulterer en erfaren specialist, som vil udelukke kontraindikationer og vælge den mest effektive dosis. For at opnå den maksimale effekt af antihelminthisk behandling, skal tabletter "Worm" tyges, og drikke en lille smule usødet væske.

Barneleger Komarovsky anbefaler, at forældre holder sig til følgende doser til behandling af et barn i alderen 2 år og derover:

  • Ascariasis, trichinose, necatoriasis, hookworm, enterobiosis og børns giardiasis - 400 mg en gang om dagen i 5 dage.
  • Strongyloidose, hymenolepiasis, teniasis - 400 ml om dagen i 3 dage med gentagen terapi i 21 dage.
  • Clonorchosis, opisthorchiasis - 400 mg i 4 dage.
  • Gnatostomiasis og cystisk echinokokose - behandlingen fortsætter i 20-28 dage (dosen indstilles individuelt af patientens vægt).
  • Migrerende hudlarver - terapi varer i 3 dage, hvorefter en endelig testanalyse for tilstedeværelsen af ​​en parasit i kroppen er obligatorisk.

Hvornår skal du være forsigtig

Uanset det faktum, at lægemidlet "Worm" anbefales af mange parasitologer og endda lægen Komarovsky foreskriver det til sine små patienter, bør det undersøges grundigt, inden det bruges. Det er vigtigt at udelukke alle mulige kontraindikationer for at forhindre udvikling af komplikationer.

Den mest kritiske kontraindikation af dette lægemiddel er graviditet og amning. Selv i graviditetsplanlægningsperioden bør man ikke beskæftige sig med behandling eller forebyggelse af sygdomme forårsaget af parasitære rundeorm. Dette skyldes det faktum, at det aktive stof, der er en del af stoffet, har en evne til at akkumulere i kroppen og fortsætter i det i nogen tid.

Ormen er heller ikke egnet til børn under 2 år, fordi dets toksicitet kan have en negativ indflydelse på sundheden af ​​de indre organer og systemer i barnets krop. I tilfælde af overfølsomhed over for de aktive eller nogle af de inaktive komponenter, bør de ikke risikere og udføre behandling med dette lægemiddel. På baggrund af vurderinger af lægemidlet kan vi konkludere, at en allergisk reaktion forårsaget af albendazol er oftest som reaktion på individuel intolerance over for stoffet.

Hvad er farligt stof

Parasitologer advarer om, at brugen af ​​stoffet "Worm" uden forudgående konsultation kan forårsage udvikling af ret alvorlige konsekvenser. Selvbehandling i dette tilfælde er uacceptabel, fordi du som følge heraf måske har brug for et langt kursus i rehabiliteringsbehandling.

Bivirkninger efter brug af lægemidlet påvirker oftest følgende systemer og ledsages af en række karakteristiske symptomer:

  1. Fordøjelsessystemet - opkastning, mundtørhed, halsbrand, flatulens, kvalme, diarré eller forstoppelse, smerter i maven.
  2. Nervesystemet - døsighed, hovedpine, svimmelhed, forvirring, desorientering, hallucinationer og kramper i lemmerne.
  3. Visuel funktion - tab af synsstyrke.
  4. Hud - urticaria, kløe, dermatitis, feber.
  5. Det hæmatopoietiske system - pancytopeni, leukopeni.

Parasitologer, der foreskriver behandling, rådgive patienter i løbet af behandlingen for at overvåge antallet af leukocytter i blodstrømmen ved hjælp af passende tests. Med udviklingen af ​​den indledende fase af leukopeni og den yderligere fravær af sygdomsprogression, annulleres den anthelmintiske behandling ikke. Hvis en patient udvikler pancytopeni (reduktion af blodplader, erythrocytter, leukocytter i blodet), så afbrydes behandlingen af ​​Wormil-lægemidlet.

Særlige instruktioner

Modtagelse af stoffet "Worm" bør ikke kombineres med brug af andre lægemidler. Dette skyldes, at koncentrationen af ​​metabolitter af det aktive stof albendazol øges, når det kombineres med cimetidin, praziquantel og dexamethason.

Læger anbefaler at nøje overholde doseringen af ​​lægemidlet for at eliminere muligheden for overdosering, hvilket manifesterer sig i form af følgende symptomer:

  • synshandicap
  • opkastning, kvalme
  • døsighed;
  • visuelle hallucinationer;
  • hepatomegali;
  • taleforringelse;
  • gulsot;
  • bevidsthedstab

Det er vigtigt! Ved udvikling af tegn på overdosering anbefales det at vaske maven og enterosorbenterne. Uden mislykket er patienten ordineret symptomatisk og støttende terapi.

Specialister inden for parasitologi gør patientens opmærksomhed opmærksom på, at de ikke bør selvmedicinere og købe stoffet uden at konsultere en læge. Først efter bekræftelsen af ​​diagnosen kan den mest passende dosis af lægemidlet foreskrives, hvilket eliminerer sandsynligheden for overdosering og udvikling af bivirkninger.

Vormin: brugsanvisning

Det er undertiden meget svært at slippe af med parasitter. Det vigtigste er at vælge den rigtige medicin, for at kende alle nuancer og træk ved behandlingen. Lægemidlet Vormin er et af de mest populære lægemidler til orme, så du skal vide mere om det. I artiklen vil vi se på, hvordan du tager Vormin korrekt, hvad er kontraindikationerne. Og også vi vil kende om anmeldelser af læger og anbefalinger til forebyggelse af helminthiasis.

Vormin - lægemiddelbeskrivelse

Vormin er agenten, hvor mebendazol er grundlaget for det aktive stof. Det medicinske præparat fremstilles i form af tabletter beregnet til oral anvendelse. Mebendazol forstyrrer de metaboliske processer i orme, hvilket er årsagen til deres død. Efter at have taget medicinen fra menneskekroppen kommer parasitterne ud på en naturlig måde. Desuden er dette værktøj praktisk taget ikke absorberet i væggene i mave-tarmkanalen. Medikamentet giver dig mulighed for at slippe af med mange af de mest almindelige typer af orme. Kostprisen ved lægemidlet er ca. 200 rubler, så Vormin er en af ​​de mest overkommelige stoffer til orme.

Advarsel! Inden du tager tabletterne Vormina, skal du konsultere din læge og udføre den krævede forskning.

Instruktioner til brug

Lægemidlet til wormin wormin er lavet i form af tabletter til intern brug. Lægemidlet tages som foreskrevet af en læge. Det er nødvendigt at vaske pillen med renset drikkevand. Det aktive stof indeholdt i lægemidlet absorberes praktisk talt ikke i cellerne i vævene. Lægemidlet frigives samtidigt med afføring inden for 24 timer.

Dosis af lægemidlet afhænger af sygdommens art og aldersfaktoren. Som regel bruges Vormin en gang eller i et lille kursus, der varer 2-3 dage. Varigheden af ​​administration og dosering kan variere i hvert tilfælde, det afhænger af lægenes recept. Oftest opstår modtagelsessystemet på denne måde:

  • - Tre dage, 5 gram to gange om dagen, tre dage, 5 gram tre gange om dagen, efter maksimal dosering under hensyntagen til totalvægt, tage op til 5 gange.
  • Enterobiasis - for børn 2-11 år, 45 mg én gang, over 11 år - 1 gram;
  • Ascariasis - 1 gram om morgenen og aftenen i 3 dage.
  • Trichinose - 250-420 mg tre gange om dagen i 3 dage, efter 450-550 mg tre gange om dagen i 6 dage.

Det er ikke nødvendigt at overskride den tilladte dosis af det aktive stof, da dette kan føre til overdosis af lægemidlet. Efter brug af lægemidlet er det forbudt at tage afføringsmidler. Et par uger efter behandlingsforløbet er det nødvendigt at undersøge ormene for at sikre, at de ikke er til stede. I nogle tilfælde kan der være behov for et yderligere behandlingsforløb.

Advarsel: Brug ikke Vormin, hvis der er kontraindikationer.

Vi må ikke glemme, at Vormin er forbudt at bruge til børn under 2 år, gravide og ammende mødre. Det er forbudt at bruge stoffet til mennesker med problemer med leverens arbejde.

Det er uønsket at bruge dette værktøj til forebyggelse, især hos børn. Handling Wormia er meget aggressiv, så det er ikke egnet til forebyggelse. Der er andre, mildere forberedelser til dette.

Hvilke typer orme kan hjælpe Vormin?

Lægemidlet hjælper fra mange af de mest almindelige typer af parasitter, der lever i fordøjelseskanalen. Bl.a. er echinokokker, rundorm, pinworms og andre helminths.

Men lægemidlet er mest effektivt til behandling af almindelig enterobiose, på grund af, hvad Vormin er ordineret under infektion med pinworms. Ved hjælp af piller kan du helbrede denne sygdom på én gang.

Alkohol og Wormin Brug

Når du bruger dette værktøj, kan du ikke tage alkohol. Alkoholforbrug er kun muligt dagen efter behandlingens afslutning. Vormin, ligesom andre antiorms-lægemidler, har en negativ indvirkning på leverfunktion og mave-tarmkanalen, og det er ikke nødvendigt at indlæse de indre organer med alkohol.

I behandlingsprocessen skal du omhyggeligt behandle din krop: at kontrollere leverens arbejde og overvåge den generelle sundhedstilstand. Specielt bør der lægges stor vægt på, at patienten inden brug af medicinen har afsløret mavetarm- og leversygdom eller en bivirkning af lægemidlet. Det anbefales at være iagttaget hos den behandlende læge, hvis en lang behandlingsforløb er ordineret og en øget dosis af lægemidlet er valgt.

Hvad skal man gøre hvis modtagelse af Wormin savnet?

En dosis, som savnet, vil ikke kunne påvirke den samlede behandling, men den efterfølgende modtagelse af dette værktøj er ikke nødvendigt at springe over. Med en enkelt savnet pille, ingen grund til at afslutte behandlingen, bør kurset administreres fuldt ud.

Ved afslutningen af ​​behandlingen skal du testes for orme. Analyser tages ikke tidligst 7 dage. Desuden skal dette gøres, hvis en dosis af lægemidlet er blevet savnet. Hvis der findes orm, er det nødvendigt at gentage behandlingsforløbet.

Hvis barnet tog en stor dosis Vormina

I tilfælde af overdosering kan dette lægemiddel forårsage tegn på forgiftning, derfor er det strengt forbudt at overskride den dosis, der er ordineret af den behandlende læge. Under forgiftning med dette lægemiddel kan du modtage:

  • smerte i hovedet
  • svimmelhed;
  • kvalme med opkastning
  • dårlig sundhed og svaghed;
  • fordøjelsesbesværet
  • andre tegn på forgiftning.

Sommetider forekommer huden allergisk i form af rødme, kløe, udslæt. I en sådan situation er det nødvendigt at træffe uopsættelige foranstaltninger - at besøge en specialist.

I tilfælde af overdosering af narkotika skal både børn og voksne have gastrisk skylning. Efter udførelsen af ​​rensning af mave-tarmkanalen er det nødvendigt at drikke aktivt kul.

Efter forgiftning skal du omhyggeligt overvåge patientens tilstand: kontrollere hjerteslag og vejrtrækning. Sådan forsigtighed vil medvirke til at forhindre potentielle komplikationer.

Forsigtig: Under en overdosis skal lægemiddelterapi være fuldført.

Regler for at tage piller

I instruktionerne for lægemidlet er der ingen specielle anbefalinger, men det er bedst at tage piller umiddelbart efter et måltid efter vurderinger fra læger. Du kan drikke medicin med en lille mængde drikkevand.

Det er nødvendigt ikke at udelukke den mulige forekomst af bivirkninger. I sjældne tilfælde, efter indtagelse af Wormin, fremstår der en lille følelse af kvalme og tunghed i maven. I denne situation skal du vente en vis tid efter at have taget et måltid, og først efter det tager piller.

Kan jeg tage Vormin under graviditet?

Brug af Vormin tabletter er strengt forbudt for gravide kvinder under amning samt børn under 2 år. Hvis ormene dukkede op under graviditeten, skal du konsultere din læge og afhente andre piller, såsom Pirantel, som kan bruges, når du bærer et barn.

Kvinder, der har igangværende seksuelle forhold, anbefales også at gennemføre en graviditetsstudie, inden de bruger Wormin.

Analoger Vormina

Lægemidlet har en række analoger, nogle af dem er direkte, som er baseret på det samme aktive element, mebendazol. Deres virkning, en liste over indikationer og kontraindikationer er næsten det samme. Disse omfatter følgende stoffer:

Skift til tabletter baseret på et andet aktivt stof er nødvendigt, når allergi overfor mebendazol opstår. Generelt rådede lægerne i anmeldelserne ikke om at ændre stoffet i løbet af kurset. Det anbefales at afslutte alle undersøgelser forfra for at bestemme de sandsynlige problemer, der kan opstå, mens du tager medicinen.

Vormin, Vermoks eller Worm - hvad skal man vælge?

På basis af disse to lægemidler er ét aktivt stof, Mebendazol, fordi der ikke er stor forskel på Wormin eller Vermox, de er analoger af hinanden. Bestem hvilket lægemiddel der er mere egnet, vil hjælpe lægen, der tager hensyn til sygdommens art og patientens individuelle egenskaber.

Vormin og Wormil er tabletter med lignende virkninger, listen over parasitære infektioner, som de kan klare, er næsten det samme. Men disse lægemidler er baseret på forskellige aktive stoffer.

Det er tilrådeligt at ændre Worm til Vormin, når mebendazol er allergisk eller der er en mulighed for dets manifestation. I hjertet af Wormil er albendazol. De generelle karakteristika og farmakologiske virkninger af lægemidler er identiske.

Vormin er et af de mest overkommelige og effektive stoffer til orme i dag. Med rationel og korrekt brug af bivirkninger forekommer meget sjældent, får en overdosis er vanskelig.

Form for profylakse

På trods af de mange positive anmeldelser er det uønsket at bruge Vormin til forebyggelse. Dette stof er ret aggressivt og kan forårsage skade på fordøjelseskanalen og leveren, så du bør ikke tage det uden specielt behov. Forebyggelse ved hjælp af stoffer er kun nødvendig i ekstreme situationer, for det er bedst at vælge mere godartede lægemidler.

Behandlingen vil være virkelig effektiv, når du følger alle hygiejnereglerne. Hvis et familiemedlem er blevet smittet, er et lille kursus af stoffet ønskeligt for resten.

Relaterede artikler

Hvor meget koster Trichopolus og for hvilke sygdomme det er nødvendigt

Troychatka Evalar anmeldelser parasitologer

Lægemidlet Worm: beskrivelse, anmeldelser af læger og brugere

Brug af tabletter Orm fra orme

Helminth angreb er problemet for alle. Nogle mennesker tror, ​​at dette ikke vedrører dem, men det er det ikke. Infektion forekommer med ormeæg, som, når de frigives til et gunstigt miljø (tarmene), begynder at trives og formere sig.

Produkterne af deres livsvigtige aktivitet kommer ind i blodbanen og spredes gennem hele kroppen og forårsager forgiftning (forgiftning). Børn er mere følsomme. Voksne begrunder uopsættelighed med andre faktorer (træthed, dårligt vejr...).

Antallet af usynlige parasitter fortsætter med at formere sig med enorm hastighed. Dårlig sundhed er forårsaget af toksinernes indflydelse på kroppens organer og væv.

Symptomer på infektion

Manifestationer af orminfektioner kan være forskellige, afhængigt af typen af ​​orme og udholdenhed i kroppen. Patienterne klager over smerter i tarmene, kløe i anus, dårlig appetit, overdreven spyt, halsbrand, knibsende tænder, smerter i led og organer, øjenbetændelse, øjenlågens rødme, hududslæt, kløe, apati, søvnforstyrrelser.

Ormgeæg kan være overalt - i en børns sandkasse, i gade eller rumstøv, på frugter, hvor kan partikler af menneske- eller dyreaffald komme til. Overholdelse af personlig hygiejne og vaskemidler hjælper ikke altid med kompakte levesteder for befolkningen.

Og det er nødvendigt at bekæmpe parasitære infektioner. Anvendelsen af ​​anthelmintiske lægemidler til behandling og forebyggelse vil hjælpe med at slippe af med orme.

Virkningen og sammensætningen af ​​stoffet

Den farmakologiske virkning af lægemidlet Wormil skyldes inddragelsen i dets sammensætning af den aktive bestanddel albendazol, effektiv i tarm- og vævsformer af infektion, der virker på voksne parasitter, larver og æg. Hovedvirkningen af ​​albendazol er undertrykkelsen af ​​tubulinpolymerisering, hvilket fører til en forstyrrelse af helminthmetabolismen og yderligere til deres fuldstændige destruktion.

Ormen er aktiv, når den er smittet med ascariasis, pinworms, alveolær echinokokose, cystisk echinokokose, cestoder, nematoder, whipworm, neurocystic cercosis, trematodes.

Mælk med hvidløg fra orme. forskellige applikationer.

Hvad er rektale lys fra orme? Læs denne artikel.

Hvordan man tager?

Takket være et bredt spektrum af handling og lav absorberbarhed i blodet (ca. 5 procent) kan voksne og børn over to år bruge Wormyl-tabletter. Tabletterne skal tygges grundigt og vaskes med en lille mængde vand.

Dosis for en voksen er en tablet dagligt i tre til fem dage, for et barn individuelt afhængigt af alder og vægt. Der er altid behov for et andet kursus af Wormil ansøgning (i en måned) for en vellykket gennemførelse af behandlingen.

Der er praktisk taget ingen kontraindikationer for lægemidlet. Det er ikke nok bivirkninger, der kan nemt være svimmelhed, som hurtigt passerer. For at kroppen hurtigt skal håndtere fjernelse af døde orme, skal du tage et afføringsmiddel og sorbenter (aktivt kul, atoksil).

Eksperter anbefaler at tage stoffet Worm til profylaktiske formål to gange om året, da få er villige til at diagnosticere forekomsten af ​​orme.

Drug anmeldelser

Hvert stof, der sælges, modtager straks mange anmeldelser. Nogen han er egnet, men nogen forårsager en dårlig reaktion. Anmeldelser af stoffet Worm, mest positive. Mennesker, der tvivler på, om det er hensigtsmæssigt at tage antigistina-lægemidler, bør stole på instruktioner fra den læge, der ordinerer lægemidlet.

De mennesker, der gennemførte Wormil-behandlingen, noterede sig en forbedring af den generelle sundhed næsten den næste dag efter at have taget stoffet: den dårlige ånde forsvinder, effektiviteten øges, de holder op med at bekymre sig om chorefornemmelserne i tarm og mave. Lægemidlet tolereres godt af både voksne og børn.

Dr. Komarovsky, en elsket børnelæge af alle mødre, som altid modsætter sig forebyggelse af enterobiose hos babyer, anbefaler, at børn behandles med Wormil efter en analyse af afføring og påvisning af infektion med parasitter. Barnlæge eliminerer muligheden for behandling af enterobiose-folkemidlet

Advarsel! Bare i dag!

Kilder: http://www.parazitu.net/preparaty/380-vormil-otzyvy-komarovskogo-i-parazitologov.html, http://1parazit.ru/preparaty/vormin-instruktsiya-po-primeneniyu.html, http: //vashjeludok.com/lekarstva/tabletki/vormil-ot-glistov.html

Hvordan kan man permanent slippe af med parasitter?

Hvis du læser disse linjer, kan vi konkludere, at alle dine forsøg på at bekæmpe parasitter ikke lykkedes...

Du studerer stadig informationen og læser om stoffer, der er designet til at besejre infektionen, men hvad skal der gøres?

Mormor er trods alt dødelige for en person - de er i stand til at formere sig meget hurtigt og leve lang tid, og de sygdomme de forårsager er vanskelige med hyppige tilbagefald.

Dårlig ånde, udslæt på huden, poser under øjnene, hovedpine, forstoppelse eller diarré, hyppige forkølelser, kronisk træthed. Sikkert du kender disse symptomer førstehånds. Men få mennesker ved, at parasitter også med tiden fører til mere alvorlige sygdomme, såsom hjerteanfald, slagtilfælde og endda en onkolog!

Hvad skal man gøre? Hvordan besejre infektionen og samtidig skade ikke dig selv? Leder af Forskningsinstitut for Medicinsk Parasitologi Gandelman G.Sh. Han fortalte om den mest effektive hjemme metode til fjernelse af parasitter koster kun 1 rubel! Læs artiklen >>>

Worms. Drunk Worm 3 dage, men de lever i afføring!

Piger, god aften. Det begyndte med det faktum, at barnet klødte hans røv om natten, og græd nogle gange, at kløe-pisyuya gør ondt. På en weekend nat især. Analysen passerede ikke, fordi Weekend. Jeg ringede til børnelæge, hun fortalte alt, hun foreskrev hygiejne. Regime og Worm 3 dage. Barnet begyndte at sove godt. Jeg roede mig også. I går drak vi det tredje bord, og nu ser jeg live i Calais. orme. Jeg er chokeret. At vi ikke tog dem med? Eller går de som sådan ?? Og hvad er der i live? Hvad skal man gøre

Indsendt den 6. oktober 2015, 19:47

85 kommentarer

Mama_Elina 6. oktober 2015, 19:49

Vi havde ascorider. Vormex blev ordineret af en læge.

Annya21 6. oktober 2015, 19:52

Ligesom læs, så går det. Damn, jeg forstår ikke, det er rigtigt, at de lever og går eller ej. (

Larca 6. oktober 2015, 20:25

næret - for mig - dette er plottet. Hvor meget jeg drak og lille - effekten af ​​nul. Bedre vermox (dette er for mig personligt).

SVET_i_K 6. oktober 2015, 20:41

Jeg er enig. Vermok og bedre og billigere.

Nochka 6 oktober 2015, 22:03

Afføring tager fra forskellige dele af den håndfulde)) det vigtigste, varmt)

Qvest 6 oktober 2015, 20:01

vorm_l lægemiddel yaky rosychina С "orm, at їh pobachit ikke mozhnozh, for det jeg udnævner sorbent scab vivest, scor_sh for alt hvad du fik pidrobka.

Annya21 6. oktober 2015, 20:05

Og selv, at de ikke kommer ud? Så den kendsgerning, at jeg så dem i live, er dårlig? ((Lægen reagerer ikke. Hvad skal vi gøre nu?

Mama_Elina 6. oktober 2015, 20:06

Anya og hvem er din læge? Jeg også med Dnepr. Datteren har et handicap på grund af en sjælden tarmsygdom. Jeg kender alle og alle læger fra byen og regionen, fra kirurger til genetikere?

Mama_Elina 6. oktober 2015, 20:06

Hvem er en læge da? Du kan i en personlig, hvis det er ubehageligt

Annya21 6. oktober 2015, 20:07

Annya21 6. oktober 2015, 20:19

Ja nej Nå, hvordan ikke rigtigt? Mens du spiser om aftenen. Fedt var ikke lille 3,6 spiser ikke dette

Fra 6. oktober 2015 kl. 20:44

hvis pinworms, skal du drikke stoffet til alle familiemedlemmer, vaske og glatte sengetøj, håndklæder, undertøj, efter en uge eller 10 dage for at gentage receptionen, det er bedre vermox, det er mindre giftigt.

tattat 7. oktober 2015, 19:49

Gentag efter 14 dage, drik det hele i syv. Alle tøj gennem løbetiden. forarbejdning (hjemmejern). Til profylakse (men blev helbredt hver 6 måneder) 3 dage. Til behandling af en anden ordning (kun bestemt af en læge)

MaryAnn1410 6 oktober 2015, 20:08

Jeg ved ikke hvad med børn og mennesker, men vi hounded vores hunde, de havde også levende orme, de skulle være sådan.

MaryAnn1410 6. oktober 2015, 20:09

I en klemme skal du drikke igen!

Mama_Elina 6. oktober 2015, 20:32

og vi har en hvalp en gang om måneden. og så ikke

MaryAnn1410 6 oktober 2015, 20:34

Nå, jeg så det perfekt, hvor hvide og lange svømmede de, fe.

Prosto_Julia 6. oktober 2015, 23:28 1

Fu, bedre ikke at se!

Nochka 6. oktober 2015, 20:23

En masse forfalskninger, hvis det er muligt - køb analoger i Europa.
Og jeg anbefaler også før forgiftning, at bestå test og finde ud af, hvilken slags orme et barn / voksen har. TK med forskellige typer og faser - Forskellige lægemidler ordineres og forskellige behandlingsregimer. Hvis pinworms - 3 dages næring vil hjælpe, men fra lamblia eller toksokarov - nej.

MaryAnn1410 6. oktober 2015, 20:26

Ja! For alle du har brug for at vide af hvad du skal drikke, ellers lever leveren disse præparater, du kan bare ikke drikke dem sådan! Gå til analysen, sådan noget!

Annya21 6. oktober 2015, 20:34

Jeg jagede ikke, det var næsten sikkert, at pinworms. Jeg ville gerne hjælpe barnet med det samme, fordi weekend og de generede hende. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvad jeg skal gøre.

Nochka 6 oktober 2015, 22:02

Ideelt set giver fuldmånen tre dage i træk op i afføringen (så ormene er mest aktive) og en blodprøve for ormene (en smitsomme sygeplejerske vil hjælpe med at skrive på hvilke). Normalt: pinworms, rundorm, toksokere, Giardia

Annya21 6. oktober 2015, 20:35

Er det nødvendigt at tage callas? Blood? Skrabning? Forvirret..

Tashenka 6 oktober 2015, 20:57

Er det bare et coprogram at passere?

Olushka 6 oktober 2015, 21:05

Nej, copprogrammet er fra en anden opera, det er gjort i tilfælde af mistænkt dysbakterier

Mama_Elina 6. oktober 2015, 22:03 1

Natalia coprogram viser ikke dette.

Oksanka_boo 6 oktober 2015, 21:17

Din baby har pinworms. De bor i den nederste del af endetarmen, så de kan ses og leve. Når pinworms nærer drikker 3-5 dage. Du behøver ikke at gentage, fordi stoffet virker på æggene. Men det er muligt at omfordele æg, markerede dage tidligere. Derfor skal du trimme neglene, ændre sengetøj og stryge alt, hvad der er stryges (trusser, strømpebukser, bukser, nederdele, seng osv.)

Lavazzam 7. oktober 2015 09:25

aha, lіkarі tezh udpege til proflaktiki. Én gang blev hun ført til kærligheds temperament, for alle analytikerne så ikke ormen, aleen, lignen, hun sagde det simpelthen ikke, men det var det samme. Hun gav mig en dårlig dosis perche, og i slutningen af ​​aftenen var alle symptomer symptomatiske, de kunne være: opkastning, diarré, temperatur og opkastning.
Ingen flere skader!

Marin, du har en tin overhovedet, jeg ville klump i det hele! Og hvordan ved du stadig ikke!

Mama_Elina 7. oktober 2015 11:18

LavazzaM skulle gives sammen med antihistaminer sammen. Herfra og fra ryggen gav de det. Giv hilsner til din læge, som udpegede dig så

Emka86 6. oktober 2015, 10:10

Pyrantel Prøv billigt og effektivt.

Annya21 7. oktober 2015 07:25

marulka30 7. oktober 2015 09:51

Kun pyrantel er det svageste stof. Og den eneste der kan børn op til et år. Efter et år er det usandsynligt at fjerne orme.

kate_ger 7. oktober 2015, 15:14

Jeg så for forebyggelse. Det er også en historie. Jeg gik hjem og fuglen fløj som i flyve lige i ansigtet. det er både sjovt og skræmmende. Da hun fortalte sin mand, kravlede hun med latter. Jeg var ikke særlig sjov: (

marulka30 7. oktober 2015 09:47

Zentel fra pinworms hjælper os, er drukket en gang. Men det er kun fra pinworms. Efter 3 uger skal du tage igen. Zentel er i bordet og i suspension.

Kylie 7. oktober 2015, 15:47 1

Zentel blev ordineret til os og ascarider blev foreskrevet, 3 dage + uge sorbent. Efter at han havde bestået, fandt prøverne ikke noget.

marulka30 7. oktober 2015 09:49

Pinworms findes let i
afføring. Denne rundorm er hård og er afledt. Og med pinworms er det primære hygiejne og maksimal desinfektion i huset.

JuliaLesnaya 7. oktober, 2015 10:16

Piger, og hvem vil sige om stoffet Decaris? I vores apotek, en meget fornuftig leder, og så sagde hun, at Dekaris ufortjent ikke er populær, men hvem brugte det allerede, kom tilbage til ham. Gastroenterologen foreskrev os også antihelminthic terapi, men da jeg sagde, at jeg allerede havde købt Decaris, selvom det ikke passer, tager jeg den rigtige uden problemer, hun bekræftede, at Dekaris ikke er et godt middel. Og det ser ud som om han er sparsommelig med hensyn til bivirkninger.

Ania__ 8. oktober 2015, 14:13

drik det selv først - og du ved - den kemiske smag i næse og mund gik ikke væk i 2 dage - og denne kvalme, svimmel, forgiftet i maven. Hvis du drikker helmintox (pyrantel), var det som om du drak te, det tørrer kun din hals, du har ikke andre bivirkninger. Det ved jeg ikke, det hjælper i det mindste nogle af dem - jeg drak for at prøve, så at vælge og gøre profylakse for børn (trods alt vil alle fornemmelser til min mor være klare)

Annya21 8. oktober 2015, 19:34

Er du en drink for mig? Så og jeg, og mand og barn. Ingen er syg, alle reglerne.

Ania__ 8. oktober 2015, 23:26

Nej - det er mig den der skriver, at han er den bedste)

Jeg husker også Komarovsky, der fortæller om furazolidon. Vi har aldrig haft sådan en ting, så de kunne blive set, da de blev chikaneret. selvom pinworms blev detekteret. senior græs næret + koleretic og sorbent. I henhold til skema 3 til 3 blev den yngste i ohmatdet foreskrevet en hel ordning med pyrantel enemas galde-udstødning og sorbenter.

Sandra13_ 7. oktober 2015 10:53

Hvorfor Worm? Kvaliteten er forfærdelig, det virker ikke. Han var nødt til at dræbe dem, men indenfor forblev de stadig. Og også indeni! Efter 2 uger, giv barnet et originalt lægemiddel, Zentel. Og sørg for at byde hele familien velkommen. Hvis barnet har dem, er der alle familiemedlemmer. For planlagt afvævning er det nødvendigt at tage anthelmintiske lægemidler to gange om året. Især hvis barnet deltager i et organiseret børnehold.

Annya21 7. oktober 2015, 12:08

Fordi lægen sagde. Hvis jeg vidste, at jeg havde så mange klager over ham, tog jeg ikke b. Og så købte 2 pakker hvad de skulle gøre med min mand til forebyggelse.

eLENKA_ 7. oktober 2015 11:38

Det er mærkeligt, at lægen sagde at drikke uden test. Typer af orme er forskellige, og for at vælge det rigtige stof skal du passere en analyse og identificere, hvilke arter der lever i babyens mave.
Jeg er modstander af Worm, resultatet efter at have anvendt minimum, men en bivirkning (((((((

Lignende Artikler Om Parasitter

Folkemidler til orme til behandling og forebyggelse. Folkerecept fra helminthiasis til børn og voksne
Typer af cerebrale parasitter, symptomer, diagnose og behandling
Pyrantel under graviditet: kan eller kan ikke?